Wij voelden ons gehoord, er werd naar ons geluisterd, telkens weer. Er werd door Janine en Kees alle tijd aan ons gegeven. Goede adviezen van Janine. Prachtige witte rouwauto's voor ons geregeld. Het was af!
Ik kan alleen maar positief zijn. De medewerkers waren allemaal even vriendelijk en Caroline die ons begeleidde stond altijd klaar, niets was te veel. Ze bleef ook altijd even vriendelijk ook als ik het weer eens moeilijk vond om een keus te maken. Ook Kees was heel betrokken en even vriendelijk en geduldig, hij kwam ons zelfs achterna met de auto toen hij zag dat er bloemen vergeten waren op weg naar de begraafplaats.
Alles prima geregeld door Ellen. Precies zoals het moest zijn.
Heel betrokken en persoonlijk. Er wordt werkelijk aan alles gedacht waarbij volop ruimte wordt gegeven aan eigen wensen. Relevante zaken worden overlegd (rouwkaarten, rouwadvertentie e.a.), verder wordt zoveel mogelijk regelwerk uit handen wordt genomen van de naaste familie. Heel onopvallend wordt op de achtergrond alles tot in de puntjes geregeld. Tijdens de uitvaart zelf heb je als nabestaanden eigenlijk nauwelijks in de gaten dat er nog andere mensen aanwezig zijn om alles goed te laten verlopen. We kijken met een heel goed gevoel op de dag van de uitvaart terug waarbij er werkelijk niets was dat anders of beter had gekund.
uitstekend
Caroline heeft gezorgd voor een mooi en persoonlijk afscheid.
Het liefst kom je er nooit of blijf je er zo ver mogelijk van weg. Maar als het dan toch zo ineens nodig is ben je hier in de juiste handen terecht gekomen. Vanaf het eerste telefonische gesprek voelt het al goed. De ontvangst in de ''huiskamer'' door Mark en Kees waar meteen het gevoel van vertrouwen naar boven komt. Zelf veel moeite dingen los te laten en zeker nu niet verwacht het te kunnen maar door de fijne open gesprekken en het natuurlijke gegeven vertrouwen door hun meteen een stukje rust in die geleefde tijd waar je in terecht bent gekomen. De laatste verzorging en opbaring door Kees met zoveel passie en liefde gedaan. Wat lag ze er mooi bij! Ook de afscheidskamer in de Omarming heeft zeker al meegeholpen in het rouwproces. Zo als fijn ervaren die laatste dagen nog bij je geliefde te kunnen zijn in alle rust en vrijheid zowel dag als nacht. Nog het bakje koffie ''samen'' te kunnen doen. Familie en vrienden die nog in rust even persoonlijk afscheid kunnen nemen. Alles eromheen geen wens te gek of teveel moeite en veel mooie ideeën. Perfecte kist met de mooie vlindersluitingen, De zeer speciale rouwauto een oldschool Volkswagen busje!! Ook de persoonlijke touches zoals de Kaartjes, Foto's en het Grafbordje worden in huis ontworpen en gemaakt door Mark. exact zoals je het in je hoofd hebt te willen doen. De dag van begrafenis ook tot in de puntjes verzorgd. Iedereen die er was zowel zeer close als mensen die haar niet super goed konden gaven de opmerking we weten nu exact wie ze was en ze had het niet anders gewild, het was echt haar! Dat vat het eigenlijk al samen hoe mooi het was. Mark, Kees en collega's Uit de grond van mijn hart Dankjewel !!
Top ze zijn heel goed in hun vak.
Ik kan niet anders zeggen dat ik de verzorging als zeer goed heb ervaren, jullie collega’s zijn respectvol, op gepaste afstand maar zeer goed bereikbaar en handelden snel als daar vraag naar was. Ook de ‘ aankleding’ van de omarming, de foto bij de kist, het persoonlijke condoleance boek waren heel erg mooi en goed verzorgd. Speciale dank aan Caroline, zij was zo prettig en ondersteunend aanwezig en altijd beschikbaar op hele korte termijn. Niets dan lof.
Vanaf het moment van bellen tot het laatste contact ben ik zeer tevreden. Er waren korte lijnen en er werd direct gereageerd op een verzoek of vraag. Zaken werden binnen zeer korte tijd thuis afgeleverd. Zeer tevreden.
Met zorg en respect. Kortom kwalitatief uitstekend.
Mensen zijn vriendelijk geven rust en leggen alles goed uit, reageren snel en doen wat ze beloven
Unbelievable good service
We zijn dankbaar voor de zeer goede begeleiding en het prettige contact met, in ons geval, Mark en Kees. Fijne mensen, rustig, geduldig,begripvol en vakbekwaam. De Omarming is een prachtige, sfeervolle plek om waardig afscheid te kunnen nemen. Ook de verzorging van mijn man door Kees was zeer respectvol. Alle zorgen werden ons uit handen genomen, ook w.b. de bloemen en het bloemstuk, ze waren vers en erg mooi (Met dank ook aan Bloem Marie) We kijken met een goed gevoel terug naar de wijze waarop aan alles rond de "beladen" dag vorm gegeven is.
Hele nette en lieve mensen ze zorgen dat alles netjes geregeld is zodat je zelf niet veel hoeft te doen.
Op een rustige persoonlijke wijze benaderd en begeleid. Niet opdringerig
Ondanks hele moeilijke periode werd ik goed geïnformeerd en goed geholpen.
Wij hadden volledige vertrouwen in en ondersteuning van de begrafenis ondernemer en door een draaiboek en mooie geschreven teksten door de begrafenis ondernemer gingen wij met vertrouwen en duidelijkheid naar de uitvaart wat ondanks het verdriet heel veel rust gaf.
- Vooraf heldere afspraken die zijn samengevat in een daaibboek. - Toen duidelijk werd dat door omstandigheden hiervan moest worden afgeweken, toonde men zich professioneel, flexibel en behulpzaam. - Tijdens de uitvaart was Mark een anker voor de direct betrokkenen en fungeerde als fall back scenario die veel vertrouwen uitstraalde. - Na de uitvaart werd met zorg de verdere afhandeling correct opgepakt.
Goede en snelle communicatie, aandacht voor detail en professionele uitvoering en aanpak.
Wij zijn heel goed geholpen door Caroline. Zij luisterde naar onze wensen en deze zijn allemaal uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over het afscheid van onze Tonnie.
De kundige en persoonlijke begeleiding heeft eraan bijgedragen dat we op een waardige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze lieve moeder!
Alles verlep naar wens. Afspraken zijn goed nagekomen. Mensen waren begripvol en ondersteunend.
Wij waren zeer tevreden met Mark ,hij heeft alles goed georganiseerd
Ondanks dat het een verdrietige situatie is geweest hebben wij ervaren dat De Omarming liefdevolle zorg heeft geboden. Zij hebben meegedacht met de persoonlijke wensen en hadden aandacht voor alles. Wij konden op ieder tijdstip terecht bij onze dierbare. De huiselijke sfeer voelt goed aan. Zelfs op de dag zelf was er ruimte en aandacht voor de kinderen en kleinkinderen. De kleine dingen als even een doekje voor knoeien en een van de kids de lampjes aan laten doen van de auto heeft er voor gezorgd dat het een minder beladen dag is geweest. Dank voor alle goede zorgen!
Emil Sandstromweg 2 a
4301 NW Zierikzee
Als u afscheid van iemand moet nemen is dat een emotionele gebeurtenis. Tijdens onze begeleidingsdagen geven we met liefde en respect vorm aan het afscheid en stimuleren daarbij de eigen inbreng van de nabestaanden, luisteren we naar het unieke verhaal van de dierbare waarvan afscheid genomen moet worden en nemen we alle tijd om nabestaanden alle zorg en aandacht te geven die zij nodig hebben. Register Uitvaartbegeleiders Mark de Bruijne, Caroline Giltay en Janine Schouls zijn er voor u.