4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel hard gewerkt en we moesten alles in 2 dagen regelen ze hebben prima werk verricht en alles liefdevol gedaan dat vonden wij heel fijn en een hele mooie dienst geworden dat is fijn om op terug te kijken en alsnog heel hartelijk bedankt voor alles kanjers grt marja vd hoek-drubbel

4 sterren: goede service, goed behandeld

De uitvaart en de dienstverlening daar omheen was uitstekend. Wat erg bijzonder was, na de uitvaart vroeg Mark, wat te doen met dw broodjes die over zijn? Toen wij hebben aangegeven dat wij deze naar de daklozenopvang mochten heeft Mark de moeite genomen om deze te bezorgen bij gezinnen die dit goed komden gebruiken. Erg goed dat Mark deze extra inspanning wilde leveren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met veel zorg en aandacht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Janine en mark, jullie zijn zulke fijne mensen. Jullie hebben mij en mijn gezin zo goed opgevangen en geholpen met ons grote verlies van jordi. Ik kan alleen maar vol lof over jullie praten. Zo warm,liefdevol en met respect ben ik behandeld,mijn dank daarvoor.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik wil bij deze Mark van harte bedanken voor de voortreffelijke begeleiding van de uitvaart van onze Mieke. Alle mogelijkheden ziin met hem in alle rust doorgenomen, waardoor de juiste beslissingen genomen konden worden. Er werd gedacht dat Mark na zijn speech bij de familie hoorde, dus dat was een goed teken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De begeleiding van Mark was voor ons. Zeer waardevol ,contact was prima. Dank je wel Mark voor de ondersteuning en hulp die je ons geboden heb.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden hoe het allemaal gegaan is,en bij de kleinste dingetjes kon je bellen of langskomen niks was teveel,wij hebben veel steun aan Rien gehad tot het laatste toe,ook het verzorgen van de urn allemaal netjes geregeld en goed georganiseerd.onze dank is groot.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De uitvaart is, mede door het meedenken van Janine, geworden, zoals bij onze moeder en de familie past: respectvol, warm en liefdevol. Onze hartelijke dank daarvoor!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben de begeleiding als heel menselijk, warm en professioneel ervaren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het afscheid van John was mede dank zij Janine heel warm en waardevol, al onze wensen werden ingevuld en er werd meegedacht, zoals onze zoon de laatste rit met zijn vader mocht rijden. Ook de opbaring in de Omarming was bijzonder fijn, een hele warme sfeer, we konden er altijd terecht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben de gehele uitvaart verzorging als zeer waardevol ervaren. Buitengewoon detail qua ervaring was het wegrijden van mijn vader voor de laatste keer vanuit zijn huis, en dat 1 van de medewerkers van de rouwauto na de bocht in de weg pas instapte. Passend, respectvol en steunde ons op dat bijzondere moment.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In de krant zag ik altijd mooie advertentie van jullie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ervaring Hele goede organisatie. Alles heel goed geregeld tot in de kleinste details. We vonden Janine heel vriendelijk, geduldig en correct. Mooi dat ze voor de auto bleef uitlopen. We hadden een mooie dienst in de kerk en ook de uitvaart was zoals we gehoopt hadden. Met Mark waren we ook heel blij, zeker het begin was moeilijk voor ons en hij was er.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een mooi , warm en waardig afscheid van onze moeder, geheel naar de persoonlijke wensen. De persoonlijke begeleiding en ondersteuning van Rien de Bruijne , zowel in de voorfase, alsook bij het verblijf in het Afscheidshuis en de laatste rit naar Goes, werd als zeer waardevol en prettig ervaren. Complimenten!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Diepe bewondering dank en respect voor Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland. De lieve, rustgevende gesprekken, de warmte van de Omarming en de pracht van de door jullie geleide ceremonie en de nazorg heeft voor een waardig afscheid van mijn vrouw onze moeder en oma gezorgd. Fam. van Dijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Janine, heeft ons op een hele mooie, prachtige manier begeleid. Ook wat betreft onze klein en achterkleinkinderen.

Emil Sandstromweg 2 a

4301 NW Zierikzee

Over Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

Als u afscheid van iemand moet nemen is dat een emotionele gebeurtenis. Tijdens onze begeleidingsdagen geven we met liefde en respect vorm aan het afscheid en stimuleren daarbij de eigen inbreng van de nabestaanden, luisteren we naar het unieke verhaal van de dierbare waarvan afscheid genomen moet worden en nemen we alle tijd om nabestaanden alle zorg en aandacht te geven die zij nodig hebben. Register Uitvaartbegeleiders Mark de Bruijne, Caroline Giltay en Janine Schouls zijn er voor u.

Over Uitvaartscore.nl