perfecte service

Perfecte service

Goed en snel

Zeer tevreden over de werkzaamheden en communicatie

• Afspraken nakomen

Een onlogische werk afhandeling geen empathie voor de klanten

Een slechte planning, onlogisch werkwijze, niet systematisch van afhandeling van klanten. Geen empathie voor de klanten. Monteur komt van onze buurvrouw en als ik de desbetreffende monteur aanspreek en vraag ” goedemorgen komt u nu bij ons langs?” Word er ongeïnteresseerd gereageerd en naar de werktelefoon gekeken, Vervolgens verteld de monteur ik moet naar een andere huis nummer, welke vijf woningen naast ons is gelegen? “ Er zal wel een andere komen er zijn nog meer monteurs! “ Niet tussen de afgesproken tijden langs gekomen. We hebben hiervoor de zaak moeten bellen, wanneer en of de monteur nog langs kwam. Overigens heeft de collega monteur goed onderhoud verricht aan de CV en netjes gewerkt, vertelde duidelijk wie hij was wat hij ging doen, en ook tijdens zijn werkzaamheden. Hiervoor krijgt het bedrijf een ster ⭐️

• Afspraken nakomen

Ik ben zeer tevreden met hoe alles is verlopen. Klantvriendelijk, ik moest de afspraak verzetten en ging dat zonder problemen. Toen uw medewerker kwam zag ik een goede en nette medewerker van uw bedrijf. Zag er netjes en schoon uit sprak beschaafd Nederlands, was reuze vriendelijk. Kortom een persoon die er voor zorgde dat er vertrouwen was. Ik ben echt reuze tevreden. Met vriendelijke groet, Mevr. Japing Simons.

• Afspraken nakomen

Goede service, altijd tevreden. Ze leggen altijd netjes uit wat ze hebben uitgevoerd en wat je in de gaten moet houden.

zeer goede service

De heren van de Warmte groep zijn netjes, beleefd en voeren het werk zeer secuur uit, ook maken ze schoon als ze klaar zijn. Echt fijne mensen. Ben zeer blij met ze.

• Afspraken nakomen

Vriendelijke, behulpzame en technisch personeel

Erg goed geholpen en er werd meegedacht naar oplossingen. Betrouwbaar en vriendelijk.

niet tot dienstvaardigheid bereid

Toen ik de monteur vroeg waarom sommige radiatoren voor de helft koud waren antwoordde hij 'dat hoort zo' Toen ik die vraag in een andere vorm stelde antwoordde hij : dat moet u de huizenmij vragen. Daarop heb ik gezegd dat ik hem niks mee zou vragen. Ik bleef met een kater achter

1e contact

we werden prima en snel geholpen. Aanrader !!!

Vriendelijke, correcte monteur.

Vriendelijke, correcte monteur.

Over de organisatie

Er was een voorstel gedaan voor onderhoud. Alleen kwam de tijd niet uit . Deze was toen aangepast . Daarna kreeg ik steeds nieuwe verzoeken voor een afspraak En kon mij eerste afspraak niet meer doorgaan . Heb toen gewezen op onze eerste afspraak dat deze bindend was. Vond dit wel een rommelige onzekere situatie. De Monteur heeft het netjes gedaan hoor . Maar de planning heeft nog wat stappen te maken.

Betrouwbaar bedrijf

Deskundig en correct onderhoud. Goede info door de monteur.

• Afspraken nakomen

Jaar in jaar uit super service

Altijd goed service maar de monteur dit jaar overtrof voorgaande jaren, snel, efficiënt, vriendelijk en bijgevuld. Ik zit weer goed voor een jaar.

Goed geholpen

Heb deze keer een goede offerte gekregen met een goed voorstel. De mannen die kwamen werken hebben echt hun best gedaan. Vooral het aanleggen van het nieuwe rookkanaal was een klus. Ze hebben mij goed uitgelegd hoe een en ander werkt.

Professionele service

Goeie service

This company is a scam - Avoid it

I paid EUR225.00 for the maintenance of boiler system. They came home, replaced some parts and went out. Then, 2 hours later the same error that was happening before showed up. I spoke to the lady on the phone and she told me I would have to pay extra EUR150.00 if I wish to have a new technician in my property. Also, she was very rude during the call. This company is a scam. Avoid it!!!

Prima Service

Prima service en vakbekwaamheid. De Service technicus voorzag in goede uitleg en reden om de warmte afvoerbuizen en dakafvoer van de CV ketel geheel te vervangen. Ik schrok van de totaalprijs, maar na uitleg van de verscherpte wetgeving over CV ketels en rookgas afvoer etc., werd mij duidelijk dat het nodig was. Zeker na het zien en vakbekwame uitleg over de vervangen buizen. Na afloop werd er netjes gestofzuigd en schoongemaakt, waarna er werd uitgelegd over de werkuitvoering en adviezen over wat te doen als het CO alarm zou afgaan. De CV ketel kan nu weer jaren mee dankzij de services van Warmte Groep.

• Afspraken nakomen

Super snel, goede prijs, top!

Had met spoed een eenmalige onderhoud nodig en jullie als enige konden dit binnen 2 werkdagen regelen!

• Afspraken nakomen

Goede ervarend monteur. Kon goede uitlegen wat ging hij doen.

Monteur Warmta Groep is vriendelijk en betrouwbaar

De monteur voor het jaarlijkse onderhoud legde rustig en duidelijk uit wat er extra nodig was voor een nieuwe periode zeker comfort. Na instemming werd de klus snel en prima uitgevoerd.

Nette en snelle levering CV-ketel

Zijn heel vriendelijk en snel geholpen door de jongens van de Warmte Groep BV. Zeer kundig en goede prijs.

Goede service en uitleg

Goede uitleg van wat vervangen moest worden. Dacht dat alle te vervangen onderdelen onder het abonnement vielen maar eren onderdeel van 400 euro valt daar niet onder

Superservice

Eindelijk een bedrijf dat staat voor onderhoud, service, advies en garanties.

• Afspraken nakomen

keurig nette installatie door professionals

De heren kwamen keurig op en stelden zich netjes voor De installatie was vlot verlopen en zag er keurig verzorgd uit Alles is keurig netjes achtergelaten en zag er weer schoon uit. Proffesionele vaklui mijn complimenten

Bijna perfect

Het is dat de monteur dacht langs te komen voor een servicebeurt aan onze CV installatie en dit een warmtepomp installatie bleek te zijn. Wat raar was gezien de foto’s die ik had meegestuurd van o.a. onze warmtepomp. Anders was de review 5 sterren geweest. Prijs-kwaliteit top, service ook top.

Peppelkade 36 A

3992AK Houten