Helaas hebben ze vergeten de gevraagde nieuwe thermostaat mee te nemen.

De monteur wist hier niets van, dus een communicatie fout op kantoor. Geen excuses hiervoor voor.

• Afspraken nakomen

Ik heb een contract bij Warmtegroep en had onlangs een storing aan de cv ketel en dit is prima verholpen.

• Afspraken nakomen

Efficiënte en snelle installatie van nieuwe combiketel

Twee jonge installateurs deden hun werk snel en efficiënt. Ruimden alles netjes op na het werk en waren dankbaar voor de koffie (die zij verdienden).

Ervaren monteur

Prima ervaren monteur

Snelle opvolging

Snelle opvolging met net even is verder kijken en opmerken dat er niet goed was met de druk in het systeem. Binnen twee dagen de druksensor vervangen die in de fouthistorie stond. De monteur merkte wel op dat de automatische vulinrichting toch nog water doorlaat ondanks de instellingen. Vervolg laat ik nog plaatsvinden door het vervangen van deze vulinrichting welke ik zeker weer door Warmtegroep laat uitvoeren. Het enige jammere is dat de eerste onderhoudsmonteur ( jong iemand, waarschijnlijk ervaring) ook de hoge druk had opgemerkt maar er geen gevolg op had gegeven. Maar toch zeer tevreden.

Netjes geholpen

Keurige monteur die duidelijk aangaf wat er gedaan was en moest worden gedaan. Netjes gewerkt.

• Afspraken nakomen

Prima geregeld en steeds dezelfde persoon is ook prettig

Aardige jongen dezelfde als vorig jaar dat komt vertrouwelijk over .

Bijzondere monteur

Onbeleefde manieren (bijv remsporen achtergelaten in toilet)

Prima!

Prima bedrijf. Sinds een paar jaar zijn wij klant bij warmtegroep. Onze ervaring is prima, duidelijke onderhoudsprijzen. Ervaren medewerkers die duidelijk uitleggen wat er in ons geval aan de hand was.

• Afspraken nakomen

Technisch goed maar wel duur.

Technisch gezien zijn jullie ok. Ik vind alleen dat jullie heel duur zijn met onderdelen. Bij mijn ketel moet een bepaalde pakking elke 2 - 3 jaar vervangen worden. Bij de persoon die tot voor kort het onderhoud deed van mij ketel betaalde ik dan ca. € 40 hiervoor. Ju;;ie vragen € 120 ! Ik overweeg serieus om naar een ander bedrijf te gaan voor het onderhoud van mijn ketel. Met vriendelijke groeten.

• Afspraken nakomen

LET OP: intransparante prijsstelling, opdringerig, klanten geld uit zak trekken

Op maandag 23 december 2024 met ze gebeld: 1. Men stuurde mij op 17 dec een email waarin men stelde: “U heeft zich bij ons aangemeld voor een toestelkeuring van uw warmtepomp.” Ik heb nooit om zo’n toestelkeuring verzocht. 2. Men gaf aan dat zo’n keuring nu verplicht zou zijn. Mijn toestel was al eerder door hen onderhouden. Op mijn navraag wat de toegevoegde waarde van die keuring was kon men geen antwoord geven. Ook kon u niet beantwoorden op last van wie die keuring plots verplicht zou zijn. 3. Ik zou dus EUR 150 kwijt zijn alleen voor de ‘keuring’ van een al eerder door hen onderhouden apparaat. Men kon mij niet vertellen hoeveel ik daarna voor onderhoud kwijt zou zijn – er zou pas ná die keuring een offerte volgen. 5. Daarentegen werd in 2023 wegens vrieskoude de buitenunit van de warmtepomp niet gereinigd. Ik ging ervan uit de de monteur dat in 2024 zou inhalen. Dat was niet gebeurd. Op mijn verzoek om dat in te halen ging men niet in. 6. Ik gaf aan dat ik het gevoel kreeg dat van bestaande klanten zonder aanleiding extra geld voor diensten zonder uit te leggen meerwaarde gevraagd werd, en dat mijn deze omgang met klanten niet aanstond. 7. Ik liet weten in de toekomst geen gebruik meer van hun diensten te willen maken. 8. Daarop gaf men aan dat andere klanten aan telefoon wachtten en verbrak de verbinding. Desondanks stuurde men mij op 24 dec een herinnering en op 31 dec een mail waarin men zei: “Bedankt voor uw aanvraag voor een warmtepomp toestelkeuring.”

Goede service!

Ik ben erg tevreden over het onderhoud aan mijn warmte-terugwininstallatie. Het hele proces, van begin tot eind, verliep soepel en professioneel. Het mailcontact voorafgaand aan de afspraak was erg prettig; er werd snel gereageerd op mijn berichten, wat het plannen van een geschikt moment eenvoudig maakte. De monteur die langskwam was niet alleen vakkundig, maar ook erg vriendelijk en gezellig. Hij legde alles duidelijk uit en was tussendoor ook in voor een praatje, wat de hele ervaring extra aangenaam maakte. Het is fijn om te merken dat service hier met een persoonlijke en betrokken benadering wordt geleverd.

heel goed

Cv ketel heeft een uitgebreide servicebeurt gehad. Het drukvat en de manometer zijn ook vervangen. Manometer was defect en het drukvat is vervangen omdat het ouder dan 8 jaar was. Monteur was vriendelijk en gaf keurig antwoord op mijn vragen. Het enige wat mij niet duidelijk was dat ik een mail ontving naderhand over de rookgasafvoer.

Duidelijk met afspraak.

Ver van tevoren afspraak voor dagdeel. Controle uitvoering met uitleg en prijsoverzicht. Mijn dochter en zoon hebben zich ook ingeschreven.

• Afspraken nakomen

Door goed planning systeem geen onnodig thuiszitten en afwachten.

Prettige monteurs (een klein) maar: Bij laatste onderhoud van hybride warmtepomp systeem werd alleen het CV deel gecontroleerd. Een beetje verwonderd aan de monteur gevraagd: En de warmtepomp hoe zit het met controle onderhouds handelingen? Antwoord: ik kom alleen voor het CV ketel deel, ik heb geen certificaat voor de WP. Mijn volgende vraag: Heeft dat iets te maken met de onderhouds interval bijv niet per 12 maanden maar per 24 maanden? Antwoord: Dat weet ik niet. Gevraagd of hij dat wil checken en dat heeft hij gedaan bij de collega die vorig jaar CV en WP heeft onderhouden. Resultaat: WP 1x per 24 mnd en CV 1x per 12 mnd. Dit was niet bij mij bekend. Mogelijk heb ik dat zelf over het hoofd gezien bij het aangaan van de onderhouds overeenkomst. Wellicht een verbeterpuntje binnen het planning systeem om dat wel aan te geven. MVG Nico

Snelheid en duidelijkheid.

Zeer positief.

enorm vriendelijke monteur

Mijn dochter van 7 was zeer geïnteresseerd in het werk van de monteur en vroeg van alles aan hem. De monteur legde alles heel vriendelijke en geduldig uit terwijl hij zijn werk deed. Dat is toch geweldig van zo'n man :-) En het werk aan de CV-ketel is ook netjes uitgevoerd.

• Kwaliteit
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Onverwachte kosten

Alles is nagekeken er werd gezegd dat alles goed was maar nu achteraf krijgen we nog onvoorziene kosten Dit is niet doorgegeven door de monteur beetje jammer

• Vakmanschap N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Professionele vakman, vriendelijk en kundig

Echte vakman die alleen dat aanpakt wat nodig is en niet extra probeert te slijten. Vriendelijk, legt zaken uit, prettige man.

• Afspraken nakomen

Eenvoudig om afspraak te maken, vriendelijke monteur, werk netjes uitgevoerd

De wijze waarop de afspraak voor je wordt gemaakt (dwz er wordt een datum en tijd voorgesteld die evt is te wijzigen) vind ik prettig en eenvoudig. De monteur was vriendelijk en op tijd en legde op mijn verzoek een paar zaken uit die ik voortaan zelf kan doen (reinigen magnetische spirotap, water aanvullen, ontluchten radiatoren). Al met al een prettige ontmoeting en alles netjes achtergelaten.

Op extra kosten gejaagd

Geen € 125 maar nieuwe klanten altijd € 225. Vanwege een vaag zinnetje in het bestelformulier waar je dan op gewezen word. Weiger je dan sturen ze je een rekening voor voorrijkosten. Had leuk geweest dat ze open en eerlijk in het bestelformulier zetten dat alle nieuwe klanten 225 betalen. I.p.v. sneaky. Aardige monteur lag het niet aan.

• Kwaliteit N.v.t.

Slechte communicatie

Tot twee keer toe voor niks thuis gebleven en werd beide keren pas einde dag afgezegd door warmte groep. Derde keer komt de monteur en die verteld doodleuk dat hij mee had gekregen dat ik als klant twee keer had afgezegd. Vervolgens geen transparantie in de prijzen van de te vervangen onderdelen en de opslag die warmte groep erop hanteerd. Voel me als klant hier totaal niet serieus genomen en eerder een beurszak die even leeg geklopt kan worden. En dat terwijl ik al meerdere jaren klant ben. Meer betalen maar de service is gedaald. Monteur heeft gelukkig wel zn werk gedaan en was netjes en beleefd, topper.

Professioneel en vriendelijk

Vandaag zijn Muratti en Senna (stagiar) van de Warmtegroep langs geweest voor het verplaatsen van een expansievat en het repareren van een radiator. Wat opviel is de open professionele houding gecombineerd met vriendelijkheid. Geduldig werd mij tijdens hun werkzaamheden uitgelegd wat er aan de hand was en hoe ze het gingen verhelpen. Na afloop werd alles keurig opgeruimd. Ik beveel de Warmte Groep WARM aan!

Prima gedaan

De offerte bracht mij in verwarring, doordat ik pas na acceptatie keuzes kon aangeven voor de verschillende opties. Dat brengt je behoorlijk in twijfel en ik zou bijna afhaken. Het kwam goed, maar blijft knullig. De monteurs waren erg vriendelijk, beleefd en kwamen professioneel over. Alles is goed uitgelegd en het werkt. De afvoer naar het dak had beter uitgelijnd kunnen worden. Er was voldoende ruimte, maar zit toch ergens tegen aan en is ook scheef. Zelf zou ik dat beter doen. Het verdient geen schoonheidsprijs, maar is in de marge. Ik wil ook niet al te kritische zijn. Gewoon tevreden.

• Afspraken nakomen

Van offerte tot uitvoering goed

Na het niet kunnen vinden van een installatiebedrijf (te druk, we nemen geen nieuwe klanten aan) kwamen we terecht bij Warmte Groep. Binnen een uur hadden we een offerte en zelfs een afspraak voor onderhoud ketel en het plaatsen van een nieuwe thermostaat (deze was stuk). Vanwege uitval van een andere klant kwamen de 2 installateurs al in de middag en hebben ze de thermostaat geïnstalleerd en geholpen bij het installeren van de app. De ketel was al lang niet onderhouden dus logischerwijze moesten er wat rubbers vervangen worden. Alles in overleg en tegen schappelijke prijzen. Geen gekke dingen zoals in sommige reviews te lezen is. Alles was transparant en helder. Ze waren professioneel, werkten netjes en efficiënt. Vriendelijk en zoals gezegd alles in overleg. Alles werkt al dagen zoals het moet en we zijn erg blij met de snelle service. Niets dan complimenten!

Peppelkade 36 A

3992AK Houten