Heel goede monteur

Vriendelijke monteur

• Afspraken nakomen

De communicatie over de afspraak is duidelijk. Er werd zelfs nog telefonisch contact opgenomen omdat ik nog niet gereageerd had op een mailbericht. De monteur kwam op de afgesproken tijd en heeft de CV-ketel naar mij inzicht goed schoongemaakt. Wel moest hij erkennen dat hij dit toestel nog niet zo vaak was tegengekomen.

• Afspraken nakomen

Medewerker komt voor reiniging ketel niet open geweest

Medewerker aan het werk ik bied koffie aan. Kom terug medewerker maakt foto zeg niets. Ik vraag moet ketel niet gereinigd worden. Medewerker gaf aan overloop niet smerig, dan is ketel niet smerig. En dat kost u een pakking. Onzin ketel moet schoon waarom dan € 115,00 betalen. Medewerker zegt ik ben klaar. Zonder wat te zeggen. Krijg ik een mail van het bedrijf afvoer afgekeurd en ketel is meer dan 15 jaar. Nou ik ben zeer ontevreden Als bedrijf doe je toch een voorstel Voor een afvoer en een ketel Hans Weimar

correcte service

de betreffende monteur was goed op tijd en legde alles netjes uit.

Eenvoudig geregeld

Prima uitgevoerde service en keurig op tijd. Aandachtspunt is het maken van de afspraak. Warmte Groep doet een voorstel en als dat niet uitkomt komt men weer met een voorstel. Geen mogelijkheid om in overleg een afspraak te plannen of digitaal.

Efficient Goed Service.

Deskundige en vriendelijke monteur

De service is prima. Enkele misvattingen omtrent het contract waren snel verholpen. We zijn tot nu toe zeer tevreden.

uitstekend

er is een nieuwe ketel geplaatsten, zijn zeer tevreden over de monteurs ze hebben uitstekend werk geleverd.

• Afspraken nakomen

Bijzonder aardige en professionele monteur

Warmtegroep is heel flexibel in het maken en verzetten van de afspraak. De monteur hielp heel goed om alles energiezuiniger te maken. Hij werkte heel nauwkeurig. Een echte professional!

nette monteur duidelijke uitleg

De prijs was mij niet duidelijk toen ik de afspraak maakte, dat viel dus tegen. Er moest blijkbaar een onderhoudsset voor intergast in, waardoor we euro moesten plaatsen ipv 115 euro zoals op de site stond. Best wel veel voor een AOWer.

Good service. Quick

Good

Professionele service

Fijn bedrijf met juiste focus op de klant. De monteur aan huis is professioneel. Geeft ons een goed gevoel van service

Net personeel, goede afspraken

Uitvoering ging goed, tot men wat onderdelen of zo misten, de montage is dezelfde dag door een ander duo helemaal doed gekomen, duidelijke uitleg

• Afspraken nakomen

Goede ervaring, netjes en volgens specificaties

De ketel had onderhoud nodig, wij wonen nu iets meer dan een jaar in dit huis. Wisten de status van het onderhoud ook niet. Prima gedaan! Alles vervangen wat vervangen moest worden volgens de fabrikant. Ja, dit maakte het iets duurder vanwege de onderdelen, maar niet overdreven. De monteur was een vriendelijke gast, vertelde wat hij deed en waarom. Heeft alles hetzelfde achtergelaten zoals hij kwam. Dus geen troep o.i.d. De ketel werkt nu op zijn zuinigst wat goed is voor onze portemonnee maar ook voor het milieu.

Altijd snel opgelost

Altijd snel opgelost

Vakkundig

Ik heb een abonnement voor mijn CV ketel. Hij wordt dus elk jaar gereinigd en nagekeken. Dit gebeurd keer op keer door vakkundige monteurs. Ik zou zeggen: niet langer twijfelen maar ga in zee met de warmte groep.

Afspraak op tijd nagekomen

Nette monteur, betrekt klant bij werkzaamheden

• Afspraken nakomen

Al jarenlang een goede service waar we zeer tevreden over zijn.

Het cijfer zegt genoeg

Goede communicatie. Netjes gewerkt. Duidelijke uitleg.

• Afspraken nakomen

Uitstekend ! Uw monteur was keurig op tijd. Goede uitleg over de werkzaamheden.

Uitstekend ! Monteur was keurg op tijd. Goede uitleg over de werkzaamheden. André van den Berg Watersalamander 21 3824 VT Amersfoort.

• Afspraken nakomen

Goed gedaan en netjes opgeruimd achter gelaten

Duidelijk planning en precies volgens afspraak alles nagekomen

zeer goed

goede servic

• Afspraken nakomen

Aannemer komt tijdig aan, goede relatie ook.

CV kettle Check en onderhoud werd goed gedaan

Aardige man

Was snel klaar. Niks schoon gemaakt. Alleen chiffon leeg gemaakt en metingen verricht.

Perfect !

Netjes aan de afspraak. Klantvriendelijk. Goede service. Kortom perfect .

Peppelkade 36 A

3992AK Houten