Netjes gewerkt en zeer behulpzaam

Zeer nette monteur en wist al mijn vragen te beantwoorden zijn.

perfect

perfect en keurig netjes zoals altijd

Snel en professioneel

Meneer keam op tijd, was profesioneel en snel. Blij mee.

• Afspraken nakomen

goede service wegens onze doofheid

Service van monteur en zijn hulp waren goed plus met meer uitleg aan onze vraag wegens onze doofheid over WTW en geluid. Alleen waren we erg teleurgesteld met zo lang wachten op reparatie door nog bestelde onderdelen en zo, ondanks voorlopig onderhoud. Wachten van eind mei tot 11 juli. We kunnen niet vrij bellen, maar via mail en de horende mensen wel.

Top bedrijf

Keurig op tijd, nette en vriendelijke monteur

Oplichterij

Om een afspraak als nieuwe klant te kunnen maken mag je 15 euro betalen, erg klantvriendelijk. 3 weken voor de gemaakte afspraak annuleer je en krijg je die 15 euro niet terug. Dit omdat er tijd gereserveerd is voor mij en waar dus andere klanten voor afgewezen zijn. Alsof er installatiebedrijven bestaan die niet binnen 3 weken een gat in de planning kunnen vullen. Vervolgens verwerken ze de annulering niet in hun planning terwijl deze 2x per mail is verzonden en beantwoord is door hun! Komt er gewoon een monteur langs en eisen ze dat ik de voorrijkosten wegens niet tijdig annuleren ga betalen. Ze accepteren mijn annulering niet geven ze aan. Wat een amateuristische oplichterij!

Vriendelijke monteur

Afspraak maken ging gemakkelijk. Van te voren werd aangegeven dat ik een half uur voordat de monteur er zou zijn een sms zou ontvangen, dit was niet gebeurd wat er voor zorgde dat ik zelf nog niet thuis was op het moment dat ze voor de deur stonden. Wel een heel vriendelijk en hard werkende monteur die ook prettig overlegde steeds!

• Afspraken nakomen

Goede monteur. Prima service.

• Afspraken nakomen

Werken netjes, op tijd, doen wat ze zeggen. Goed geregeld.

Vriendelijke en deskundige monteur

De monteur gaf goede informatie over de service en het onderhoud nu en in de toekomst en overlegde vooraf over de kosten.

• Afspraken nakomen

Zeer vriendelijke monteur en uitstekende service.

Een zeer vriendelijke monteur die tijdens de CV controle en het vervangen van onderdelen nog enkele hele goede adviezen gaf.

• Afspraken nakomen

Ja het was een hele vriendelijke man hij was aan het fluiten hij had er helemaal zin in ik hou van zulke mensen die nog zin hebben in hun werk voor mijn was het een dikke tien

• Afspraken nakomen

Snelle actie van telefoniste,receptioniste.

Geen warm water, was snel opgelost. Vakkundige vaklui.

• Afspraken nakomen

Prima, vakkundig en netjes.

Ketel onderhoud gedaan door nette vakkundige monteur met een leerling monteur. De monteur werkt heel correct en laat de leerling monteur ook heel precies zien wat er van hem verwacht wordt. Heel plezierig om te zien en te horen

Was de eerste keer

Netjes op tijd voor eerste onderhoudsbeurt. Weinig gedaan ,alleen meting. Volgens jaar schoonmaak werd mij verteld We wachten het af

• Afspraken nakomen

Waarschuw de klant alleen met feiten en niet met politieke aannames

Mijn monteur had de klok horen luiden over Europese regelgeving waarbij iedereen in Nederland een warmtepomp zou moeten aanschaffen, die vanaf april 2024 een nieuwe ketel zou aanschaffen. Nu wist meneer niet helemaal waar de klepel hing. Ik vroeg hem of dit een wet was die door de tweede en eerste kamer was gestemd en hij zei dat dat zo was. Nu blijkt dat het gaat om Europese regelgeving waarbij het voor NL nog niet duidelijk is hoe dat eruit gaat zien. Mogelijk hoeft dat helemaal niet omdat het voor alle hoogbouw niet haalbaar zou zijn. Bovendien zullen gemeenten zelf t.z.t. aan de energietransitie moeten doen en wordt er mogelijk een warmtenet aangelegd waarbij die nieuwe ketel met warmtepomp niet eens bruikbaar zou zijn. Mijn tip voor deze en andere monteurs is: Jaag mensen niet op de kast en geef ze niet de indruk dat Warmte Groep op een frauduleuze manier aan zijn geld wil komen. De waarheid duurt het langst.

• Afspraken nakomen

Prima en deskundige hulp!

Goed advies en net gewerkt.

• Afspraken nakomen

Jaarlijks dezelfde monteur die goed z’n werk doet en ook goed communiceert. Top!

Een vertrouwd gezicht is fijn. De monteur doet wat hij moet doen en vertelt wat ook hij doet. Bij vervanging van onderdelen (dat krijg je bij een ketel van 13 jaar) laat hij zien wat en waarom het moet worden vervangen. Erg prettig. Ik zie ‘m volgend jaar graag weer verschijnen.

veel geld voor weinig

110 euro voor een half uurtje werk, het is veel.

Klantvriendelijk en kundig

Monteur was op tijd voor de controle van onze warmtepomp. Ik kon bij alles wat hij deed meekijken en hij gaf uitleg wat en waarom hij acties uitvoerde. Prettig bezoek en reuze tevreden. Over 2 jaar een nieuwe controle bij dit bedrijf.

Correct en professioneel

Op tijd, vriendelijk en professioneel geholpen

• Afspraken nakomen

Aardige en prettige monteur maar hoge prijzen voor te vervangen onderdelen

De man die hier meestal komt is netjes en vriendelijk, zo ver ik kan beoordelen doet hij het prima. Vanwege terugroepactie bij Nefit moest ik een onderdeel weer vervangen wat pas al vervangen was, kost steeds behoorlijk wat. Ook de te vervangen rubbers zijn prijzig, contract zelf is netjes geprijsd maar dat wordt wel prijzig vanwege de dure onderdelen

geweldig personeel, duidelijke uitleg

We hebben een nieuwe HR-ketel laten plaatsen. op advies van de monteur ook een vuilfilter laten plaatsen. deze hadden we niet besteld. Zijn advies was duidelijk: dit zorgt ervoor dat er geen vuil in de verbrander komt en dus de levensduur van de ketel verlengt.

deskundig en heel vriendelijk

monteur kwam heel deskundig over en werkt volgens schema. alleen maar lof.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Uitstekende organisatie met zeer gemotiveerd en deskundig personeel

Voor de 2e keer in korte tijd een beroep op Warmte Groep moeten doen, eerst voor een nieuwe CV-ketel en recent voor een nieuwe grote boiler. Heel plezierig dat dezelfde werknemer ook deze grote klus weer met veel inzet, betrokkenheid, aandacht voor de klant en bovenal zeer deskundig heeft geklaard. Ook zijn maat werkte hard en met veel inzet. Complimenten! Ik ben zeer tevreden.

Peppelkade 36 A

3992AK Houten