Alles goed
Goed onderhoud gedaan . Ook een onderdeel vervangen wat ieder 4 jaar moet en ook uitgelegd waarom.
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het onderhoud en dat onze monteur u duidelijk heeft uitgelegd waarom het onderdeel vervangen moest worden. Betrouwbaarheid en transparantie zijn voor ons erg belangrijk, en we waarderen uw vertrouwen in onze service.
De monteur was kundig en vriendelijk. Hij legde alles goed uit.
Jaarlijkse controle van mijn installatie draagt ertoe bij dat ik niet voor verrassingen kom te staan in bijvoorbeeld de winter. Mocht dat onverhoopt toch zo zijn, kan ik tekenen op een snelle service. Dus om de warmte voorziening hoef ik mij geen enkele zorg te maken. Wel zo'n prettig idee.
Bij Warmte Groep heb ik een uiterst positieve ervaring gehad. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en professioneel, wat het contact bijzonder aangenaam maakt. Het plannen van een afspraak was erg eenvoudig; ik kreeg snel een reactie en kon gemakkelijk een tijd kiezen die mij uitkwam. Dit heeft het hele proces zorgeloos gemaakt. Het is duidelijk dat ze de klant centraal stellen, en dat waardeer ik enorm.
Voor onze remeha CV zochten we nog een onderhoudspartij. Contact gezocht met Warmtw Groep en deze konden snel een monteur inplannen. Monteur was op tijd op de afspraak en werkte snel en schoon. Goede uitleg welke werkzaamheden uitging voeren.
De monteur deed zijn werk uitstekend! Maar........hij moest naar Haarlem en had parkeerproblemen. Als firma is het fijn als jullie de monteur inlichten over de situatie elders. Zijn werk begon daardoor later dan afgesproken. Dat bracht andere afspraken in de problemen. Dus: Monteur tóp! Firma: laat monteurs niet "in de kou staan".
Goede service. Vroeger werd de ketel ook altijd met een stofzuiger uitgezogen en nu de laatste 2x eigenlijk niet meer. Vraag me dus af of dat niet meer nodig is? Verder wordt er elke 2 jaar standaard dingen vervangen. Heb de remeha fabrikant eens gebeld en die zei mij dat dat niet altijd nodig is dus ook dat vraag ik mij af waarom dat dan toch gedaan wordt als ik geen storingen heb. Verder top service.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, maar we begrijpen ook uw vragen over de onderhoudsprocedure. Het stofzuigen van de ketel is niet altijd gebruikelijk. Wat betreft de vervangingen, het kan zijn dat we deze onderdelen preventief vervangen om de betrouwbaarheid van uw ketel te waarborgen. We zijn blij dat u onze service aanbeveelt
Al een aantal jaren klant voor periodiek onderhoud. De ene keer is de monteur van spraakzamer dan de andere. Maar de ketel doet het nog steeds (na 14 jaar) goed en probleempjes die spelen op t moment van controle worden opgelost. De laatste monteur legde erg goed wat hij deed en waarom, gaf aan waar we de komende paar jaar rekening mee moeten houden qua vervanging onderdelen en zette de ketel weer netjes terug op onze instellingen, wat ik ook fijn vind. Meteen het sinds kort verplichte beugelen afgehandeld.
Hartelijk dank voor uw jarenlange vertrouwen in onze service! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om deze feedback met ons te delen. Het is fijn om te horen dat uw ketel na 14 jaar nog steeds goed functioneert en dat eventuele problemen tijdens de onderhoudsbeurten worden verholpen. Wij streven er altijd naar om onze monteurs klantgericht en professioneel te laten werken, en het doet ons deugd te vernemen dat de laatste monteur zo’n positieve indruk heeft achtergelaten door zijn duidelijke uitleg en zorgvuldige aanpak. Ook het tijdig afhandelen van het verplichte beugelen is iets wat wij graag correct en efficiënt uitvoeren.
Kwamen op tijd Hebben gedaan waar ze voor kwamen Er diende ook een onderhoutskit vervangen te worden dat hebben ze netjes gedaan.
Hartelijk dank voor uw reactie. We zijn blij te horen dat onze monteurs op tijd arriveerden en het werk naar verwachting hebben uitgevoerd. Het vervangen van de onderhoudsset is een belangrijk onderdeel van het onderhoud, en we zijn verheugd dat u dit netjes vindt afgehandeld.
Onze ervaringen met Warmtegroep zijn plezierig. Vlotte afspraken die prima en goed worden nagekomen. Men werkt zelfs met een "bakfiets" om het onderhoud aan - in ons geval - de cv-ketel te doen. Heel slim en milieubewust en belangrijk wanneer de uitvoerenden in de binnenstad moeten zijn.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat uw ervaringen met Warmtegroep plezierig zijn en dat u onze vlotte planning en uitvoering waardeert. We doen ons best om flexibel en efficiënt te werken, en we zijn blij dat ons gebruik van de bakfiets, met oog voor het milieu en de praktische voordelen in de binnenstad, goed ontvangen wordt.
Dit is de eerste keer dat wij van jullie service gebruik maken. Want onze vereniging van eigenaren hebben besloten om met jullie in zee te gaan betreft onderhouden van onze ketel. Voorheen was het de Energiewacht. Door omstandigheden waren de Vve niet tevreden met de Energiewacht. Dus bij mij heeft een monteur van jullie bij ons een element (pastic buis) vervangen waar ik € 130 moest betalen. Nu maar afwachten wat de toekomst met zich brengt hoe verder met de ketel doet. Ik had eigenlijk meer willen weten hoe met onze ketel ervoor staat. Ik zou fijn gevonden hebben als de monteur tekst en een uitleg had gegeven. Ik moet wel zeggen dat de monteur beleefd en vriendelijk was. M.v.g.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. We begrijpen dat dit de eerste keer is dat u gebruikmaakt van onze service, en dat u graag meer uitleg had willen ontvangen over de staat van uw ketel. Onze excuses dat dit aspect van de service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd zijn over hun installaties, en we zullen dit zeker meenemen om onze communicatie te verbeteren.
Vriendelijk personeel. Netjes gewerkt.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat ons personeel vriendelijk en netjes heeft gewerkt. We streven ernaar om altijd een hoog serviceniveau te bieden, en we zijn blij dat dit in uw ervaring goed is gegaan.
Na de werkzaamheden te hebben uitgevoerd is alles netjes gestofzuigd en schoon achtergelaten. Enige minpuntje is het invullen van de registratielijst met naam en datum onderhoud.
Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de deskundigheid van onze monteur en de duidelijke uitleg die hij heeft gegeven. Ook vinden we het fijn dat de werkplek na de werkzaamheden netjes en schoon is achtergelaten. Wat betreft het invullen van de registratielijst, daarvoor geld nu de QR-code op uw ketel. Onze excuses dat onze monteur dit naar u gecommuniceerd heeft. Ook vind u een uitgebreide rapportage op de werkbon.
Op tijd, netjes gewerkt, goed gecommuniceerd
Hartelijk dank voor uw korte en krachtige feedback! We zijn blij te horen dat onze monteurs op tijd waren, netjes hebben gewerkt en goed met u hebben gecommuniceerd. Dit is precies waar we naar streven in onze service.
De monteur kwam lekker op tijd, waardoor we niet lang hoefden te wachten. Het onderhoud werd goed, snel en netjes uitgevoerd. Tevens werd een te hoge gasdruk gemeten waardoor de netwerkbeheerder daarna snel een slecht werkende drukregelaar kon vervangen. We zitten er weer warm en veilig bij. Blij met deze service!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is fijn om te horen dat de monteur op tijd arriveerde en dat het onderhoud snel en netjes is uitgevoerd. We zijn ook blij dat het probleem met de te hoge gasdruk is ontdekt, zodat de netwerkbeheerder dit direct kon oplossen. Veiligheid en comfort zijn voor ons essentieel, dus het is goed te horen dat u nu weer zorgeloos van uw verwarming kunt genieten.
De onderhoudsmonteur was vriendelijk en zeer vakkundig. Alles werd van te voren verteld met prijsopgave van zaken zodat je niet achteraf met een hoge rekening geconfronteerd wordt. Na de onderhoudsbeurt werd alles gecontroleerd, gemeten en in een rapport gezet. Ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf zeker aanraden.
Hartelijk dank voor uw lovende feedback! We zijn blij om te horen dat onze onderhoudsmonteur vriendelijk en vakkundig was, en dat u duidelijkheid kreeg over de prijsopgave voordat het werk begon. Transparantie is voor ons erg belangrijk, en we zijn verheugd dat u tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden en het rapport dat na de onderhoudsbeurt is opgesteld. Uw aanbeveling betekent veel voor ons, en we zijn dankbaar voor uw vertrouwen in onze service.
Goede service, vriendelijke medewerker, goed advies, vakbekwaam
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service, de vriendelijkheid van onze medewerker, en het vakbekwame advies dat u heeft ontvangen. Dit is precies waar we voor staan.
Nette monteur die weet wat hij doet en doet ook aanbevelingen voor een goede werking van de cv ketel. Wij zijn zeer tevreden over geleverde werkzaamheden.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u onze service betrouwbaar vindt en dat onze monteur deskundig en net werkt. Het is fijn om te weten dat de aanbevelingen voor een goede werking van uw cv-ketel goed zijn ontvangen. We streven ernaar om altijd hoogwaardige service te bieden en zijn blij dat u tevreden bent met de geleverde werkzaamheden.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het werk dat is verricht. Uw tevredenheid staat voorop.
Jaarlijkse mailafspraak vanuit Warmteservice, hierdoor kan ik de onderhoudsbeurt niet vergeten. Afspraak is, indien nodig, makkelijk en vlot te verzetten. Monteur komt volgens aangegeven tijd, werkt vakkundig, vlot en vriendelijk. Onze cv installatie is al een aantal jaren bij Warmteservice in onderhoud. Wij zijn supertevreden.
Hartelijk dank voor uw enthousiaste feedback! Het is fijn om te horen dat onze jaarlijkse mailafspraak u helpt om de onderhoudsbeurt niet te vergeten en dat het verzetten van afspraken gemakkelijk verloopt. We zijn blij dat onze monteurs vakkundig, vlot en vriendelijk werken. Het doet ons goed te weten dat u al een aantal jaren tevreden bent met onze service voor uw cv-installatie.
Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige feedback! We zijn blij om te horen dat u altijd tevreden bent met onze nette service en expertise op het gebied van warmte.
Komen altijd hun afspraken na. Diversen onderhouds contracten waaruit je kun kiezen werken accuraat en netjes. Wij hebben inmiddels een contract van 3 jaar ervaring.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat wij onze afspraken altijd nakomen en dat u tevreden bent met de keuze uit verschillende onderhoudscontracten. We streven ernaar om onze service accuraat en netjes te leveren, en we zijn blij dat u al drie jaar een goede ervaring met ons heeft.
Jammer dat waterdruk niet is bijgevuld. Werkbon staat 1,7 maar werkelijkheid is 1,4 bar
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de waterdruk na de werkzaamheden niet correct is bijgevuld. Een goede waterdruk is essentieel voor de werking van uw systeem, en we begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. We zullen dit punt intern bespreken met ons team om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst beter wordt opgevolgd.
Monteur constateert dat er het een en ander vervangen moet worden. Aardige man trouwens word ook maar gestuurd. Prima maar waarom moeten de onderdelen die vervangen worden 100% over de kop gaan? Direct met een super onaardig mens gesproken en die zegt gewoon ja dat zijn onze prijzen. Ik vind het pure oplichting je betaald gewoon het dubbele voor de materialen. Dat je er wat op verdiend prima maar dit slaat nergens op. Ga ook gelijk m'n abonnement opzeggen.
Het spijt me te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze service. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer de kosten voor onderdelen hoger zijn dan verwacht. Onze prijzen zijn gebaseerd op verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van de materialen en de service die we bieden.