Webmyday (Wessel) neemt de zorg van onze website uit handen.

Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop onze website tot stand is gekomen. Mede door de prettige samenwerking met projectmanager Wessel Korteweg. Wessel wist in twee gesprekken al exact wat wij bedoelde en heeft bij de eerste presentatie van het concept meteen onze wensen visueel gemaakt. Wij zijn echt heel erg tevreden over de samenwerking en het resultaat. Graag bevelen wij ondernemers die bezig zijn met hun core business Webmyday aan. Webmyday neemt de zorg van de website uit handen.

• Betrouwbaarheid

Een geweldig en top team die altijd voor je klaarstaan

We zitten nu bijna een jaar bij web My day en zijn zeer tevreden. Ze hebben een hele mooie website gebouwd en onderhouden het ook erg goed. We komen regelmatig samen in het jaar om de ontwikkelingen te bespreken. Web My day heeft een heel fris team en met daarom ook blij met onze samenwerking.

• Betrouwbaarheid

Uniek bedrijf met enthousiaste ervaren mensen

In mijn hoofd was mijn website al helemaal klaar. Alles klopte...... alleen hoe ga ik dit vertalen naar de een echte website...... help??? Gelukkig was daar webmyday ( Wessel en Katja). Samen hebben wij mijn ideeën vertaald naar een mooi, klantvriendelijke website. Uitvaart is niet de meest gewilde site om naar te zoeken. Samen hebben we de site toegankelijk gemaakt. Bij Webmyday werken mensen die ook het verschil willen maken, meedenken en ou of the box. Daarom matchen Soull Uitvaartbegeleiding en Webmyday ook zo goed. Toppers zijn het!!!

• Betrouwbaarheid

Professionele website, mooi gemaakt en snel opgeleverd!

Na een helaas mislukte SEO-campagne voor een andere webshop heeft Webmyday op een professionele manier meegedacht. De campagne is afgebroken en er is in plaats hiervan voor mijn saxofoonreparatiebedrijf een prima website gemaakt. Ik ben zeer tevreden.

Goed persoonlijk geholpen

vriendelijk personeel dat altijd voor je klaarstaat met een super goede service

• Betrouwbaarheid

Een bedrijf die weet waar ze het over hebben.

Ik heb deze mensen leren kennen via een andere weg. Mijn eerste ervaring was meteen goed. Gezien de afstand was er nog even een twijfel. Goed team aan mensen die op elkaar zijn ingewerkt. En er geen doekjes om draaien. Zeer tevreden.

Een zeer aangename samenwerking

Het allereerste contact, op bezoek aan Webmyday, gaf al de doorslag. Deze jonge gasten zijn professioneel en weten wat ze kunnen. Dat heeft, zeer ongebruikelijk voor ons, ons onmiddellijk, ter plaatse, doen besluiten om met ze in zee te gaan. Daar hebben we geen enkel moment spijt van gehad. Hun stijl: "Zeg wat je doet en doe wat je zegt" mentaliteit is een verademing. Zij houden zich perfect aan de gemaakte afspraken, zijn creatief in hun aanpak en denken met je mee en komen met praktische oplossingen en suggesties.. Vanaf het eerste moment weet je waar je aan toe bent, niet alleen in praktische zin maar ook op financieel gebied. Dit alles heeft ons doen besluiten om ook onze andere website bij hen te gaan onderbrengen.

Heel tevreden!

Betrouwbare partner

snel, betrouwbaar, persoonlijk

Voldoet aan onze behoeftes om een persoonlijke manier. Altijd goed bereikbaar. Een jong team wat goed op de hoogte is van de laatste trends.

prima bedrijf , maakt niet uit wie je aan de telefoon krijg altijd vriendelijk en snel geregeld

Ga zo door , alles is helder en zo niet, dan leggen jullie dit goed uit

4 sterren: goede service, goed behandeld

POSITIVITEIT, DUIDELIJKHEID, EN EEN MENSELIJKE KLANTBENADERING, ZO MOET DAT VINDEN WIJ,

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden met de ondersteuning die ik krijg vanuit Webmyday. Het is een organisatie waarbij de korte lijnen zorgen voor een snelle afhandeling van mijn vragen en het kennisniveau is hoog!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enthousiaste groep jonge mensen met een missie; Online marketing tastbaar maken. Webmyday staat voor mij voor Partnership. Ze zijn betrokken en doen wat ze zeggen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede vertaling van mijn wens en visie naar een strakke en doelgerichtte website. Goed meegedacht met gewenste eigen initiatieven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In november kwam ik via een kennis bij Webmyday terecht, na al langere tijd op zoek te zijn naar een bedrijf voor de online optimalisatie. Maar liep continue tegen torenhoge tarieven op. Na een duidelijk en persoonlijk gesprek met Menno, was de knoop zo doorgehakt om met Webmyday te gaan samenwerken. Afgelopen week een vervolggesprek gehad, met wat er de afgelopen 3 maanden veranderd is en complete uitleg over hoe het in zijn werk is gegaan. Ik kan niet anders zeggen dat de heren en dames in kwestie, precies weten waar ze over praten en ook nog eens voldoen aan je eigen wensen. Om een lang verhaal kort te maken :) Een topbedrijf, met Knowhow en persoonlijke touch!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne samenwerking en goed advies. Juiste verdieping in bedrijf en producten waardoor de social media uitingen top zijn en uit handen kunnen worden gegeven. Snelle reactie en acties op vragen zijn super. Als verbeterpunt is wellicht intensiever contact over de voortgang wenselijk om de voortgang en status van campagnes meer te laten leven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

WebMyDay werkt open en eerlijk. Ze geven advies in een persoonlijk gesprek en zijn voor vragen tussendoor makkelijk bereikbaar. De geleverde website heeft een goede prijs / kwaliteitsverhouding. www.kubota-landbouw.nl

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben goede contacten en worden deskundig geholpen. Bij vragen wordt er ook snel gereageerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne samenwerking met Katja.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima dienstverlening, open, eerlijk en transparant. Tevens proberen ze echt van toegevoegde waarde te zijn, maar dat kan alleen als je er zelf ook voldoende efforts voor doet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een deskundig bedrijf wat mee gaat met de tijd en zich dagelijks ontwikkelt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Denkt mee en heeft een snelle service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg tevreden over de deskundigheid van het bedrijf. Webmyday helpt ons al jaren vol tevredenheid met de vindbaarheid en het onderhoud van onze websites. Kan ze niks anders dan aanbevelen voor elk online vraagstuk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn super tevreden over WebmyDay. Ze begrijpen wat we vragen en hoeven nooit lang te wachten op antwoorden van vragen. Een snelle afwikkeling van gevraagde werkzaamheden. Top!

Positief.

Venuslaan 1

3318 JX Dordrecht

info@webmyday.nl

Over Webmyday

Online zichtbaar worden en blijven, is zo makkelijk nog niet. Dat vraagt om vakkennis, verder nadenken én een aardige dosis creativiteit. Wij bieden jou deze vaardigheden en nog veel meer. Jouw eigen marketingafdeling buiten de deur mét de vakkennis die zo onmisbaar is! Voor standaard marketingjargon zijn we allergisch. Wij spreken de taal van jouw doelgroep en communiceren lekker duidelijk, passend én origineel! Je nieuwe bedrijf, merk, campagne of product lanceren, doe je met Webmyday.