"Daarnaast was de vakman vriendelijk, werkte hij netjes en liet hij alles schoon achter. Echt een topservice waar je op kunt vertrouwen!"
Snel, vakkundig en vriendelijk
Martin had snel door wat er mis was! Werkte efficiënt door.... dacht dat het was opgelost, was niet helemaal tevreden... en ging door! Fijn hoor, koken is weer leuk nu!
Snel gevonden einde middag en de volgende dag al bij ons thuis. Kundige vakman, probleem direct verholpen en goede prijs-kwaliteit.
Vriendelijke collega, behulpzaam netjes en kundig. Ruimte keurig achter gelaten.
Vakkundig, eerlijk, betrouwbaar en super vriendelijk. Toppers!
Duidelijke afspraak en keurig op tijd. Vlotte werk en duidelijke communicatie. Prima prijs en vlotte afrekening.
Na eerst een ander bedrijf aan de deur te hebben gehad die her probleem alleen maar groter heeft gemaakt vond ik Michel Doorn. Ze hebben de puinhoop binnen 1,5 uur hersteld die de ander had achtergelaten en we kunnen onze toiletten weer gebruiken. Goede service, snel en duidelijk.
Zo als je hoort te zijn. Chauffeur belt vantevoren hoe laat hij is. Chauffeur is beleeft en vriendelijke en gaat aan zijn week. Het gewesten resultaten. De Chauffeur ruit alles netjes op en gaat weer verder
Wij zijn zeer tevreden over het verhelpen van de gecompliceerde rioolproblematiek. Duidelijke communicatie/beeldvorming en een zeer goede service. Prettige werknemers: zowel op kantoor als bij ons op de werkvloer. De werknemers laten alles (in en om het huis) netjes achter na de klus.
Zo konden binnen 2 dagen langs komen en de verstopping, die ver in de leiding zat, is keurig opgelost. Al met al heel netjes.
Goed en correct geholpen. Goeie communicatie
Degene die langs kwam wist al heel snel het probleem te vinden. Het oplossen hiervan duurde wat langer maar hij was heel duidelijk wat er ging gebeuren en hoe het op te lossen. Op een vriendelijke en duidelijke manier werd alles verteld waardoor ik als leek ook alles kon begrijpen. Top service
Vriendelijke monteur
Een vriendelijke hardwerkende man. Weet wat hij doet. Top!
Plezierig afspraak maken en snelle service van goedlachse medewerker
Zat letterlijk in de put ;-) Met spoed de volgende ochtend uit de brand geholpen! Helemaal top!!
Hele vriendelijke medewerker, die netjes werkte
Erg goed en snel geholpen
van Doorn gebeld daar ons toilet slecht spoelde. begin bedrag 135 euro inclusief eerste half uur. Op afgesproken tijd stond e medewerker voor de deur. Hij ging een even kijken. Conclusie snel was dat er een vreemde bocht in de afvoer zat. Maar hij wilde nog wel even verder kijken. Nu zien wij nog binnen de half uur. mijn vrouw was alleen dus als het moet kijk dan maar verder. Eindresultaat was een rekening van 242,50 euro. Had Michel Doorn nu het probleem opgelost voor dat geld. NEE DAT WAS ER NOG STEEDS. Wij moesten een ander bedrijf bellen voor het weghalen van die vreemde bocht en dan konden hun terugkomen om de zogenaamde urinesteen te verwijderen. Dit zou dan een halve dag in beslag nemen en dan nog eens honderden euro's gaan kosten. Wij een ander bedrijf gebeld deze heeft de verstopping opgelost voor een bcmmfkedrag van 142 euro. En de urinesteen was onze vraag, meneer is niet nodig de buis is schoon. ck.wij voelen ons dus duidelijk misleid doo de firma Michel Doorn. Waren wij nu de enige? Helaas niet want wij spraken ieman uit de buurt die al drie keet Michel Doorn had laten komen in een paar dagen tijd en steeds meer dan 200 euro moest betalen per keer en nog niet opgelost. Deze heeft toen een bedrijf uit Hoorn gebeld en het probleem was opgelost voor nog geen 130 euro. KORTOM WEES GEWAARSCHUWD VOOR HET BEDRIJF MICHEL DOORN UIT ANDIJK.
Geachte heer Dirks, Dank voor uw feedback. U gaf tijdens ons bezoek al aan dat deze feedback zou volgen; 'Als ik moet betalen dan zal ik jullie zwart maken'. Wij betreuren deze insteek uiteraard. Onze kundige collega Beau heeft getracht de problemen te verhelpen. De oplossing op korte termijn was gelukkig snel geleverd; het riool loopt weer. Daarbij wel de eerlijke conclusie; een structurele oplossing vraagt een aanpassing aan uw riool en een verdere reiniging. Een quick-fix is in onze branche snel geregeld. Gedegen advies en meedenken over een structurele oplossing zijn vaak echter meer waard. Team Doorn
Zeer goede ervaring, snel en vakkundig opgelost tegen een zeer acceptabele prijs, top!
Eerlijk advies en goede service, blij mee!
Het probleem door Mika snel opgelost met eerst onderzoek om werkzaamheden zo klein mogelijk te houden. In overleg met de collega op kantoor via mobiel, kwam men tot de oplossing. Prettige omgang, waren heel blij met jullie.
Medewerker informeerde ons telefonisch over de juiste aankomsttijd. Was vriendelijk en ging voorzichtig om met het werkmateriaal om beschadigingen aan onze tegelvloer te voorkomen. Na afloop van de werkzaamheden controleerde hij of de verstopping verholpen was en of de gootsteenafvoer niet lekte. Daarna maakte hij nog het keukenkastje schoon. Dat is service!