Snel, professioneel, uitstekend resultaat en netjes achter gelaten.
Erg goede service ervaren. Communicatie was goed. Zelfs toen ik onverwachts een dokters afspraak had, werd dit erg goed opgelost! De medewerker aan de deur was een 10+! Kundig, informatief en het probleem weten op te lossen voor een langere tijd. Het gebruikte materiaal was zeer professioneel. Hierdoor was hogedruk naspoelen mogelijk. Prijzen die Michel Doorn hanteert zijn lager dan welke aanbieder op Werkpot dan ook. Aanrader dus!
Snel en goed geholpen bij verstopte afvoer in gootsteen, nog extra stukje afvoer vervangen. Kastje weer netjes achtergelaten. Als het nodig was, zou ik ze zo weer bellen.
Vriendelijk, vakkundig (en vrolijk)
Deskundig en super vriendelijk. Een hele goede service het probleem snel verholpen. En er werd een goede advies gegeven. Duidelijke communicatie elkaar stap wordt goed uitgelegd. Uiteindelijk alles netjes achtergelaten zoals het hoort. Nogmaals bedankt!!!
prima mannen die alles repareerde en weer netjes achter lieten. Bedankt jongens.
Toen wij een verstopping bleken te hebben, zijn wij gaan bellen met bedrijven. Het eerste bedrijf moesten wij ruim 2 weken wacht. Bij jullie was het maar 1 werkdag (daarbij nog het weekend). De medewerker die kwam, kon heel duidelijk vertellen en normale woorden wat hij ging doen en wat hij tegen kwam. Zeer fijn. De jonge man werkte snel maar nauwkeurig.
De verstopping van de keukenafvoer was snel verholpen . Aardige en deskundige monteur werkte netjes. Niet de goedkoopste , wel gewoon goed.
Kijken verder
Wat heeft Jurriaan ons gisteren geholpen!! Hij was echt vakkundig en snel.. harde werker! Ik geef hem een 10!
Fijn bedrijf: goed contact, duidelijke afspraken en werkzaamheden vakkundig en snel uitgevoerd. Gregor is een topper.
Werd keurig van te voren gebeld dat hij er met 10 min aankwam. Het was snel verholpen . Hij was duidelijk innaait hij ging doen en heeft alles ook laten zien . Top geholpen
Gelukkig op zondag snel en deskundig geholpen.
Na een aanvraag via de mail, werd ik snel gebeld om een afspraak te maken. Dat kon gelukkig ook heel snel, want onze afvoer was al enige tijd buiten bedrijf/verstopt. Het probleem werd keurig verholpen en er werd goed advies gegeven en een aanpassing uitgevoerd (na overleg) om herhaling te voorkomen. Ik ben erg blij.
Wij zijn super tevreden. Huis in maart gekocht vanaf het begin problemen gehad borrelende tutjes en slecht doorlopen. Al verschillende keren iemand bij gehad en met afvoer reiniging producten bezig geweest maar op een gegeven ogenblik was er geen doorkomen aan de. Nu het door jullie is opgelost loopt alles zoals het hoort en bovendien zijn wij van de voortdurend stank overlast af kortom zeer te vreden
Goed geholpen door een vriendelijke medewerker.Hij had duidelijk verstand van zaken.
Prima alleen jammer niet ook even n korte camera inspectie van de toiletafvoer/riool gedaan kon worden?
Achteraf bleek de verstopping niet veel voor te stellen. Maar zelf had ik het niet kunnen verhelpen. Vriendelijk geholpen, voor een goede prijs.
Bij onze aanvraag werden er meteen goede vragen gesteld en advies gegeven. De medewerker die bij ons kwam was vriendelijk en goed in zijn werk. Liet ons ook meekijken waar het probleem zat. Gaf advies. Niet dwingend.
Snel ter plekke, verstopping bekwaam opgelost, netjes gewerkt
Pakken het probleem goed aan. Zelfs het probleem met de gemeente. In een woord Top
Kon niet beter alles loopt weer door.
Zeer vriendelijke mensen (zowel aan de telefoon als in huis) die snel, vakkundig te werk gaan en zeer behulpzaam zijn.