Een heel vriendelijke en vakkundige medewerker heeft de verstopping van ons riool opgelost.
Het probleem snel gevonden en deskundig opgelost
snelle service vriendelijke medewerker vakkundig probleem opgelost
Snel geholpen op de afgesproken tijd en met nette factuur
Gelukkig kon de verstopping goed verholpen worden. Ook kregen we nog een goede tip betreft het kunnen voorkomen van een verstopping. De vriendelijke monteur werkte deskundig, vlot en liet ook geen troep achter! Dus heb je verstopping o.i.d. wat het bedrijf kan verhelpen, zeker Michel Doorn bellen!!
Ontzettend bij met de service, werken deskundig en snel !!
Super aardige loodgieter die zijn vak verstaat! Meer dan tevreden
Vriendelijk en snel het probleem opgelost, jammer dat ik 2 dagen moest wachten, de derde dag kon pas iemand komen
Een verstopping is altijd vervelend en komt nooit goed uit. Ons probleem werd door Doorn rioolservice snel verholpen. De werknemer vriendelijk en deskundig. Ik bewaar hun telefoonnummer voor ik ze nog eens nodig heb.
Goed vakmanschap
Ontstopping van het riool werd snel verholpen en goede communicatie. Ook achteraf nog aanvullende informatie kunnen opvragen. Fijne service!
Wat ben ik tevreden over het ontstoppen van de gootsteen, vriendelijke man die uitleg gaf en advies om het te voorkomen, snel en netjes gewerkt.
Snel opgelost
Goede afspraak.
op de afgesproken datum vooraf gebeld met verwachte aanvangs tijd en probleem snel opgelost.
Regenwaterleiding verstopt Verstopping verholpen op en vakkundige manier .Zuinig op je spullen in mijn geval ramen overkapping en me tegels Monteur gaf aan wat hij ging doen
Er was geen acute snelheid geboden met onze verstopte hemelwater riolering en toch was er een goed uitgeruste bus de volgende dag. Enigszins vertraagd maar hier werd ik keurig over gebeld. Bij ons liep het zeer voorspoedig door een vriendelijke rustige medewerker die na de klus nog wat nuttige info gaf. Ik kon na afloop pinnen en de volgende dag kreeg ik de factuur per email. Klasse bedrijf.
Bekwame, vriendelijke en snelle afhandeling van de verstopping.
SNEL EN VAKKUNDIG, EN ERG GOEDKOOP AARDIGE MONTEUR EN OP TIJD
Enthousiaste medewerker ondanks de hitte. Vast tarief, geen verrassingen. Dat is erg prettig. Wel handig zou zijn na een telefonische afspraak even een bevestigingsmail te sturen. Je gaat de volgende dag toch een beetje twijfelen of het goed is gegaan.
Op tijd goede service
Binnen een half uur probleem opgelost. Nette lui die doen wat ze zeggen. Geen verassingen op de factuur.
Zeer kundige mensen
Goed vakmanschap. netjes opgelost, aardige vriendelijke mensen. Top. Hadden iets beter kunnen communiceren over de planning, waren te vroeg en daardoor was ik nog niet thuis. Verder perfect geholpen.
Gisteravond riolering verstopt. Badkamer en slaapkamer onder water. Monteur van Michel van Doorn was er z.s.m.. Binnen half uur probleem opgelost. Naast technische oplossing was monteur ook zeer klantvriendelijk, legde zaken heel goed uit. Hele prettige persoonlijkheid . Echt visitekaartje van het bedrijf. Zonder zijn collega's te kort te doen wil ik toch de naam van de monteur noemen: Jurrian. Dankjewel nog.