In ieder opzicht professioneel

Een heel vriendelijke en vakkundige medewerker heeft de verstopping van ons riool opgelost.

Deskundig en klantgericht

Het probleem snel gevonden en deskundig opgelost

uitstekend

snelle service vriendelijke medewerker vakkundig probleem opgelost

Vakkundige hulp zonder poespas

Snel geholpen op de afgesproken tijd en met nette factuur

Vakkundig bedrijf!

Gelukkig kon de verstopping goed verholpen worden. Ook kregen we nog een goede tip betreft het kunnen voorkomen van een verstopping. De vriendelijke monteur werkte deskundig, vlot en liet ook geen troep achter! Dus heb je verstopping o.i.d. wat het bedrijf kan verhelpen, zeker Michel Doorn bellen!!

• Communicatie

Ontzettend bij met de service, werken deskundig en snel !!

Snelle service

Super aardige loodgieter die zijn vak verstaat! Meer dan tevreden

• Communicatie

Toen ze eenmaal kwamen echt uitstekend

Vriendelijk en snel het probleem opgelost, jammer dat ik 2 dagen moest wachten, de derde dag kon pas iemand komen

Geweldig!!

Een verstopping is altijd vervelend en komt nooit goed uit. Ons probleem werd door Doorn rioolservice snel verholpen. De werknemer vriendelijk en deskundig. Ik bewaar hun telefoonnummer voor ik ze nog eens nodig heb.

Positief

Goed vakmanschap

• Communicatie

Snel ontstopping verholpen en goede communicatie

Ontstopping van het riool werd snel verholpen en goede communicatie. Ook achteraf nog aanvullende informatie kunnen opvragen. Fijne service!

Prima.

Wat ben ik tevreden over het ontstoppen van de gootsteen, vriendelijke man die uitleg gaf en advies om het te voorkomen, snel en netjes gewerkt.

• Kwaliteit N.v.t.

Snel opgelost

• Communicatie

Duidelijke uit leg. Snel verholpen.

Goede afspraak.

prima werk geleverd

op de afgesproken datum vooraf gebeld met verwachte aanvangs tijd en probleem snel opgelost.

• Communicatie

Uiterst tevreden denken met je mee

Regenwaterleiding verstopt Verstopping verholpen op en vakkundige manier .Zuinig op je spullen in mijn geval ramen overkapping en me tegels Monteur gaf aan wat hij ging doen

• Kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie

Snelle complete vakkundige hulpvaardigheid!

Er was geen acute snelheid geboden met onze verstopte hemelwater riolering en toch was er een goed uitgeruste bus de volgende dag. Enigszins vertraagd maar hier werd ik keurig over gebeld. Bij ons liep het zeer voorspoedig door een vriendelijke rustige medewerker die na de klus nog wat nuttige info gaf. Ik kon na afloop pinnen en de volgende dag kreeg ik de factuur per email. Klasse bedrijf.

Prima ervaring

Bekwame, vriendelijke en snelle afhandeling van de verstopping.

Vakkundig en goedkoop!!

SNEL EN VAKKUNDIG, EN ERG GOEDKOOP AARDIGE MONTEUR EN OP TIJD

• Communicatie

Op tijd volgens afspraak en netjes opgelost.

Enthousiaste medewerker ondanks de hitte. Vast tarief, geen verrassingen. Dat is erg prettig. Wel handig zou zijn na een telefonische afspraak even een bevestigingsmail te sturen. Je gaat de volgende dag toch een beetje twijfelen of het goed is gegaan.

Prima gedaan

Op tijd goede service

Bekwame gasten.

Binnen een half uur probleem opgelost. Nette lui die doen wat ze zeggen. Geen verassingen op de factuur.

Zeer kundige mensen

Hele goede service

Goed vakmanschap. netjes opgelost, aardige vriendelijke mensen. Top. Hadden iets beter kunnen communiceren over de planning, waren te vroeg en daardoor was ik nog niet thuis. Verder perfect geholpen.

Grote klasse

Gisteravond riolering verstopt. Badkamer en slaapkamer onder water. Monteur van Michel van Doorn was er z.s.m.. Binnen half uur probleem opgelost. Naast technische oplossing was monteur ook zeer klantvriendelijk, legde zaken heel goed uit. Hele prettige persoonlijkheid . Echt visitekaartje van het bedrijf. Zonder zijn collega's te kort te doen wil ik toch de naam van de monteur noemen: Jurrian. Dankjewel nog.

Transportweg 3

1619BG Andijk