Top service

Garantie met 5-sterren! Na 7 jaar gewoon zonder kosten muren bijgevuld na vervangen kozijnen omdat de lijm niet alle bolletjes bij elkaar wilde houden. Absoluut aanrader voor iedereen die echt met garantie wil isoleren!

proffesioneel en zeer klantgericht

uitstekend

Vriendelijk, snel, oplossingsgericht

Goed gevoel!

Van de Bunt heeft spouwmuurisolatie aangebracht en ik ben zeer tevreden over de manier van werken, voor een hele nette prijs. Dennis was om 8 uur aanwezig en heeft 2 tussenwoningen geïsoleerd. Vakbekwaam, vriendelijk, netjes, harde werker.....kortom: top! Het is nu nog even afwachten wat de isolatie doet en hoeveel profijt ik ervan heb.....ben benieuwd. Eén klein puntje: de roosters vind ik niet mooi, ze doen goedkoop aan en lopen niet vlak met de muur (steken naar voren). Maar ja, als dat alles is:)

Zeer goed!

Erg vriendelijk en mooi werk!

Aanrader!

Vriendelijk en vakkundig personeel. Goede afspraken, duidelijke uitleg & keurig werk.

De Bunt komt z’n afspraken na! En de jongens die het werk gedaan hebben, waren heel vriendelijk en behulpzaam!

1snel, netjes en vriendelijk.

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Kundige mannen

Aardige vriendelijke werklui

Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd, adviseur had dingen aangegeven (Oa spouwborstel) wat niet uitvoerbaar was. Wel naar tevredenheid alles opgelost en uitgevoerd. Heren hebben netjes gewerkt en alles opgeruimd.

Super service!

Driekwart jaar gelden kochten wij ons huis. Dat is ooit geïsoleerd door de vorige bewoners, zelfs door de bewoners van daarvoor weer. Via via kwam ik erachter dat het werk was uitgevoerd door Vd Bunt. Nu vonden we steeds meer losse isolatiepareltjes in de tuin. Bleek een bekend probleem te zijn van een oit verkeerde lijm(leverancier). Ondanks dat wij de spouwmuurisolatie dus zelf niet hadden laten doen, kwam Vd Bunt alsnog kosteloos alle kieren dichten en de spouwmuur aan de zijkant, weer bijvullen met nieuwe pareltjes en voorzien van nu de juiste lijm. Ik zeg: GROTE KLASSE met hoofdletters Dank je wel firma Vd Bunt!

Wederom uitstekend

Plezierig en kundig personeel met oog voor de klant, voor de 2e keer de juiste keuze gemaakt

Zeer tevreden, vakkundige mensen, kunnen onverwachte problemen goed ter plekke oplossen

Spouwmuur en kruipruimte laten isoleren. Zeer tevreden. Vakkundige lui, vriendelijk, niet te beroerd om onverwachte problemen ter plekke op te lossen. Alles in goed overleg.

Nette mannen.erg vriendelijk.

Snel en kundig gewerkt.erg vriendelijke mannen.ruimden alles netjes op.

Ben zeer tevreden

Vloer- en spouwmuur isolatie. Bij spouwmuur moest -door onvoorzien-in 3 delen worden gewerkt; de nieuwe afspraken zijn in kort tijdbestek achter elkaar uitgevoerd. Medewerkers gaven goede uitleg en ruimden alles op.

Snel en vakkundige bodemisolatie

De medewerker van vd Bunt is net een slang zo snel als hij zich onder de gehele vloer van ons huis begeeft. Alle hoeken en gaten zijn met isolatiemateriaal gevuld en dat heel snel.

Goede service (als ze tijd hebben) en de bolletjes laten los...

We zijn erg tevreden met de isolatie op zich. Goede klantvriendelijke service en zo te zien vakmensen die de spouwmuur hebben gevuld. Na een paar jaar komen er tijdens harde wind echter nog steeds bolletjes in de tuin terecht. Een groot irritatiepunt. Ik laat onder andere isoleren omdat het beter voor natuur en milieu is. Loslatende bolletjes zijn dat niet! Nu inmiddels diverse afspraken gemaakt dat er door het bedrijf naar gekeken zou worden. Deze afspraken werden echter inmiddels 2 of 3 maal verzet i.v.m. drukte. Nu weer een afspraak gemaakt. Over een 1,5 maand kon er pas wat ingepland worden......

Zeer nette service

Goed meegedacht, mooi afgewerkt. Kwaliteits werk!

Goede uitleg en uitvoering

Wij hebben onze vloer laten isoleren door van de Bunt. Na een prettig informatie gesprek snel overgegaan tot het geven van de opdracht. Op de dag van het spuiten waren de medewerkers keurig op tijd en zeer beleeft. Hebben het huis zeer netjes achter gelaten en om dat we niet thuis mochten blijven netjes even laten weten dat ze weg gingen en het huis weer netjes hebben afgesloten. Achteraf had ik wel wat hulp en tip willen hebben met wat voor foto's belangrijk zijn voor de subsidie. gelukkig kwamen andere medewerkers een paar weken later bij onze buren en hebben nog even netjes staan poseren voor de missende foto's

Uitstekend personeel, nette afwerking en constructief denkend

Ze hebben bij ons de bodem en de spouwmuur geïsoleerd. Er zijn 5 werknemers geweest (2 ploegen) die je duidelijk als ambassadeurs van hun bedrijf kunt noemen. Ze waren ruim op tijd en erg vriendelijk en netjes. Ze hebben alles keurig afgewerkt en na afloop alles prima schoongespoten. Het kan niet beter !!

Netjes gewerkt, vriendelijke personeel, keurig volgens afspraak

Erg netjes gewerkt, rustig uitleggen wat ze precies gingen doen. Zeer vriendelijke werknemers. Bij het afsluiten van de werkzaamheden alles netjes achter gelaten. Zeer tevreden, nu op naar een warm huis.

Snel en accuraat bedrijf

Vriendelijk en goed personeel die snel werkten. Ook erg behulpzaam met het fotograferen i.v.m. de aanvraag subsidie. Dit bedrijf is zeker een aanrader

Vriendelijk personeel, kundig en hulpvaardig

Onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Vriendelijk personeel die zelfs kleine schade aan de voeg hebben gerepareerd. Na afloop alles keurig opgeruimd, grote pluim!!

Nette en correcte werkwijze !

Keurig personeel vlot werkend. Laat werkplek schoon achter.

Top bedrijf

Voor onze vloerisolatie en spouwmuur isolatie zijn geweldige kerels aan het werk geweest allen waren gezellig en verstonden hun vak en wordt keurig werk afgeleverd dus met andere woorden erg tevreden. Dit bedrijf is dus een aanrader.

Heel servicegericht en solide werk wordt geleverd !

De vloerisolatie èn de spouwmuren zij solide uitgevoerd, en er is héél netjes gewerkt. Vriendelijk personeel heeft v.d. Bunt. Proficiat !

Van Leeuwenhoekstraat 27

3846 CA Harderwijk

Over Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen.