Uitmuntende installatie vloerisolatie

Netjes op tijd. Alles ging volgens afspraak. Uitstekende voorinformatie en waar ik rekening mee moest houden als ik subsidie wil aanvragen.

Keurig werk geleverdvolgens afspraak top.

Fantastisch werk geleverd goed meegedacht kkeurig afgewerkt geen rommel achter gelaten.

Snel schakelen netjes en correct.

Snel afspraak gemaakt en na telefonisch contact snel kunnen uitvoeren.

Goede vakmensen net werk geleverd.

Netjes werk geleverd ziet er goed uit allemaal !!

Prima, vriendelijk, snel en zorgvuldig

Zie boven

Maken hun afspraken waar.

Deze keer geen opdringerige vertegenwoordiger, maar iemand die simpel uitlegt wat mogelijk is en de keuze aan de consument laat. De uitvoering door deskundig en vriendelijk personeel is geheel in overeenstemming zoals afgesproken. Wat tegenvallers werden ter plekke netjes opgelost. Ook nadat de klus geklaard is werden later aan het licht gekomen onvolkomenheden alsnog netjes opgelost. Prima bedrijf !!!!

Snel en klantgericht

Fijne mannen die duidelijk verstand van zaken hebben. Snel gewerkt, alles opgeruimd. Ben onwijs tevreden en zou het aan iedereen aanbevelen.

Prima informatie en uitvoering

Na een zeer prettig en informatief gesprek i.v.m. het opstellen van de offerte is ook de uitvoering van de werkzaamheden prima verlopen. Nu nog even afwachten of de isolatie ook het gewenste resultaat gaat geven, maar de verwachtingen zijn zeker positief.

prima bedrijf, aanrader

Duidelijke uitleg vooraf, nette uitvoering en correcte facturering. Prima benaderbaar voor uitleg en vragen.

Maakt belofte waar

Begin april hebben medewerkers van Van de Bunt bij ons de vloer en de spouwmuren geïsoleerd. Conform de afspraken hebben zij keurig werk opgeleverd. Bij hun vertrek hebben ze alles netjes achtergelaten. Of de isolatie zo goed is als we verwachten kunnen we nog niet zeggen, maar aan de uitvoering zal het niet liggen.

Isolatie op zolder is netjes uitgevoerd en er is geen rommel achtergelaten. Vriendelijke mensen.

Zeer tevreden, vakkundige mensen, kunnen onverwachte problemen goed ter plekke oplossen

Spouwmuur en kruipruimte laten isoleren. Zeer tevreden. Vakkundige lui, vriendelijk, niet te beroerd om onverwachte problemen ter plekke op te lossen. Alles in goed overleg.

super tevreden alles volgens afspraak

Alles keurig volgens afspraak verzorgd

Goede hard werkende mensen die alles netjes opruimen

Super tevreden, alles netjes opgeruimd

Goede service!

Heel goed personeel !Heel goed gedaan we geven jullie een dikke 10!

De verwachting die ik vooraf had, komen niet overeen met de geleverde kwaliteit.

Het cijfer voor de door u geleverde kwaliteit is voor mij een 6. Reden: 1. bij bezoek en inspectie van uw vertegenwoordiger heeft hij niet geconstateerd dat een deel van de gevel niet kon worden geïsoleerd. 2. Uw werknemers waren na afloop snel weg waardoor ze waren vergeten 2 gaten te voegen. Deze zijn 2 weken later alsnog gevoegd met donkere specie in een donkere plint. Prima. Jammer dat dit dus wel kan met donkere specie, terwijl bij het isoleren alle gaten met witte voegspecie zijn gevoegd ook in de donkere plint. :-( 3. Kwaliteit van het voegwerk is niet vakkundig maar slordig aangebracht.

Super goede gasten en netjes gewerkt

Super tevreden

Snel en zorgvuldig

prettig contact met adviseur en kantoor. Uitvoering uitstekend

Snel en zorgvuldig

prettig contact met adviseur en kantoor. Uitvoering uitstekend

Toppers

Snel geregeld, keurig gewerkt.

Op tijd, vakkundig en vriendelijk, wat wil je nog meer!

Van de Bunt is een prima bedrijf om je huis te laten isoleren. Vanaf het eerste contact geeft dit bedrijf een prettige indruk. Goed advies, prima planning en uitstekende uitvoering.

Netjes binnen afgesproken tijd gewerkt met een goed eindresultaat.

Van te voren netjes per sms en bellen aangekondigd dat ze eraan kwamen. Vervolgens aan het werk gegaan op een zeer gestructureerde manier. Omdat de slang door de huiskamer moest de vloer met dekens afgedekt. Na de werkzaamheden buiten opgeruimd en is er op dit moment weinig meer van te zien. Hopelijk ondanks dat je het van buiten niet ziet dit ons een beter klimaat voor binnen gaat opleveren. Kortom zeer tevreden met de werkzaamheden.

Vriendelijk, direct en heel eerlijk!

Vanaf het begin zijn de mannen heel eerlijk naar jou toe, werken hard en laten zien dat ze het beste resultaat voor jouw woning willen. Echte toppers en ben hardstikke blij met het resultaat. Alles ook netjes opgeruimd.

Uitstekend!!

Heren waren super gezellig, hard gewerkt en keurig opgeruimd!

Werken heel netjes en maken alles schoon

Zijn zeer correct. Werken netjes en maken alles netjes schoon

Van Leeuwenhoekstraat 27

3846 CA Harderwijk

Over Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen.