Goed overleg

Er wordt duidelijk met erg veel plezier en zorgvuldig gewerkt. Voor de zekerheid werd alles gecheckt. Keurig afgeleverd. We zullen het aan anderen doorgeven! Bedankt

Lekker snel

Prima service, lekker vlot

De jongens waren sociaal, werkten rustig door , ruimde alles netjes op

het was goed ze gaven voldoende info bij wat ze gingen doen

Vakkundige en zorgvuldig werkende mensen.

Vakbekwame mensen hebben zorgvuldig en ineen snel tempo de muurisolatie aangebracht.

Naast snelle en goede aanleg van vloerisolatie, is de service eromheen zeer goed

Naast een nette afwerking, waarderen wij vooral ook de service eromheen. Tijdens offerte bezoek werd ons al gewezen op de dingen die we moeten doen (foto's maken bijv.) voor de subsidieaanvraag. De extra informatie en links hieromtrend bij de factuur waren zijn makkelijk. Super.

Professioneel, klantgericht en snel uitgevoerd

Deskundig advies omtrent de keuze welke vloerisolatie de beste optie was voor ons huis. Snelle reactie op aanvraag; snelle en duidelijke offerte. Prima uitvoering door vriendelijke en deskundige mensen.

Top geregeld!

En voor ons gevoel nu al direct resultaat.

Contact en uitvoering helemaal zoals het hoort.

Vlotte afspraak met adviseur, gevolgd door zeer snelle offerte met nette prijs. UItvoering vervolgens ingepland zoals gewenst en keurig netjes uitgevoerd zoals afgesproken. Niets op aan te merken.

Ronduit uitstekend

Prima service, vakbekwame en vriendelijke mensen, snelle en accurate communicatie en een mooie prijs.

goede service

Lof voor de service, hoe isolatie is uitgevoerd weet ik niet omdat het in de kruipruimte wordt aangebracht en ik er nog niet inkruip.

Correct samenwerking.

Van de Bunt maakt duidelijke afspraken, komt deze goed na en heeft medewerkers in dienst die tevens voor een correcte uitvoering zorgdragen.

Good advice, guarantee, correct working method when installing cavity.

The executive men were friendly, working neatly and quickly.

Het werk was snel en vakkundig uitgevoerd. Bij opmeten van de kruipruimte blijkt achteraf minder groot dan ik had aangenomen. Dit heeft te maken met de breedte van de fundatie en was ook niet door adviseur aangegeven. Mogelijk nieuwe klanten hierop wijzen.

uitvoering werkzaamheden en subsidieformulier keurig vlg afspraak

De informatie over mogelijkheden van bodemisolatie in ons huis en de ontvangst van de offerte was goed in orde. De werkzaamheden zijn geheel volgens afspraak verlopen. Een boorgat hoefde niet te worden gemaakt, waar dat eerst wel was gedacht, en de kosten daarvan op de offerte werden direct op de factuur in mindering aangepast. Daags na insturen van het door mij gedeeltelijk ingevulde uitvoeringsformulier ontving ik dat volledig ingevuld terug met suggesties voor aanvragen van subsidie. Prima service dus. Als er een probleempje was was het enig stof dat na het inbrengen van de isolatieparels via het luik naar de kruipruimte in de kamer was blijven hangen, maar dat was snel verholpen.

Afspraken helder en goed nagekomen.

Vriendelijke mensen die het werk hebben uitgevoerd conform de opdracht en alles weer netjes nagelaten.Gewoon oke.

Op tijd

De mensen van De Bunt komen op tijd en werken schoon. Ik kijk uit naar het effect van de gedane vloer- en spouwisolatie.

Uitstekende professionele service.

Er waren 2 fysieke contactmomenten: de opname voor de offerte en de tweede was de uitvoering. Afspraak was snel gemaakt en stipt op tijd nagekomen. Prettige mondelinge toelichting waaruit vakbekwaamheid en betrokkenheid sprak. De offerte kwam snel en was goed. De subsidiemogelijkheden werden goed toegelicht. De uitvoering was ook perfect. Fijne werknemers. Met een lach en enthousiasme gingen ze aan de slag, terwijl het toch echt geen prettig werk moet zijn, lijkt me. Maar ze waren trots en deskundig. Mooi stel. Er was bijna geen afval, maar wat er nog lag, ruimden ze keurig op. Geef ze maar wat extra's! De rekening kwam ook snel binnen. Ja, we zijn echt heel tevreden. Misschien 1 aandachtspuntje: wij kunnen zelf niet echt zien, wat er is gebeurd. We hebben veel vertrouwen, maar kunnen het zelf niet controleren. Misschien gaat een fotootje van onder de vloer wel wast ver, maar goed.

Proffesioneel netje afgewerkt

plezierig contact, vlotte en nette uitvoering

Er werd goed overlegd, netjes gewerkt, alleen vond ik later in de berm nog een veldje parels (legen van de nslangen/machines daar ?), was iets minde,

zeer kundig

spouwmuur laten bijvullen mannen zijn helemaal op elkaar ingespeeld de ene boort de ander vult en smeert het gat dicht en geen kleurverschil hebben uitleg hoe ze de wol in de muur spuiten zo heb ik ook nog wat geleerd

De uitvoerders werken hard, zijn vriendelijk en ruimen hun troep op. De man die kwam opnemen en de offerte maakte heeft wel wat steken laten vallen, maar die hebben wij met de uitvoerders snel opgelost.

Correcte en kwalitatieve hoogstaand werk

Serieuze en gemotiveerde mannen die netjes werk leveren

Een blije eigenaar/bewoner met warme voeten

Vloerisolatie aangevraagd. Vertegenwoordiger wilde PUR spuiten. Uitvoerder kon niet werken in de beschikbare ruimte van 40 cm. Uitgaven vond ik te kostbaar worden. Nu is de bodem bedekt met 25 cm excellent parels. Verschil na een dag direct merkbaar. Vloer is duidelijk warmer.

Goed en netjes uitgevoerd!

Alles conform afspraak uitgevoerd en netjes aan afspraken gehouden. Prettige mensen.

Heel positief

Prettig bedrijf. Heel erg betrokken bij hun eigen vakgebied. Werken snel en heel erg netjes en schoon.

Van Leeuwenhoekstraat 27

3846 CA Harderwijk

Over Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen.