Een geweldig bedrijf met hele sympathieke medewerkers.
Positief, de vloerisolatie gaat van de Bunt ook doen.
Prettige samenwerking met het bedrijf en hun bekwame medewerkers.
Duidelijke uitleg/informatie over de mogelijkheden en checken ook binnen/huis wat de reele opties zijn en rekenen alles netjes uit wat de totaalkosten zijn. Prima communicatie met de afdeling Planning en geven goed antwoord op vragen die achteraf bij de klant opkomen. Het aanbrengen van de isolatie wordt snel en vakkundig gedaan.
Super goede en snelle service.
De heren hebben keurig werk geleverd. Alles is gecertificeerd uitgevoerd. Het voegen is niet van bestaand te onderscheiden. Na de klus is er zeer veel tijd en aandacht gegeven aan het netjes achter laten.
Dit oordeel betreft alleen de spouwmuur isolatie. Eerder heb ik een beoordeling gegeven mbt vloerisolatie.
Het gesprek vooraf helder en er werd tijd voor genomen, ook de mannen die het werk verrichtten waar zeer vriendelijk en correct.
Ik beveel van de Bunt Zeker aan bij vrienden en geïnteresseerden er is netjes gewerkt en alles is na afloop keurig opgeruimd
Rustige vriendelijke medewerkers, vakbekwaam. Alles netjes opgeruimd Miquel! Uitstekend, met vriendelijke groeten, familie Kuipers.
Zeer vriendelijke mannen, die hard en netjes gewerkt hebben. Boorgaten zijn niet meer te zien
zie de vandaag verzonden mail.
Beste heer Reeder, Graag willen wij nog even reageren op uw beoordeling. U geeft ons een onvoldoende op onze communicatie omdat wij niet gereageerd hebben op uw e-mail en wij de klant niet serieus nemen. Op 14 maart hebben wij de e-mail ontvangen en hebben wij direct gemaild dat wij uw e-mail nooit ontvangen hadden met een uitleg waarom de adviseur alleen een blik in de kruipruimte hebben gedaan. Mijn collega van de facturatie heeft direct dezelfde dag een creditnota verzonden voor de herstelde meters. Wij hebben overigens nooit reactie op onze e-mail ontvangen, maar hopen dat u uw beoordeling toch nog wilt herzien. Met vriendelijke groet, Van de Bunt Isolatietechniek
Een bedrijf wat samenwerkt met hun klant
prima service, snelle afhandeling, goed personeel
Dik tevreden zowel over eerste gesprek als over de dag van het isoleren zelf. Hele plezierige mensen die netjes werken. Kan zien dat zij goed werk willen afleveren. Heb op eigen initiatief de klimop van de muur afgehaald. Bij voorbespreking zou ik die kunnen laten zitten maar zag zelf dat dat niet handig zou zijn. Misschien is het beter als dit van te voren wordt aangegeven.
Goede service. Ook via email
Nette jongens, goed gewerkt en proberen mee te denken bij problemen
Ook de zoldervloerisolatie groep werkte zeer plezierig. Netjes en stevig doorgewerkt!
Zeer correcte uitvoering en behandeling vanaf eerste contact tot en met uitvoering en oplevering werkzaamheden.
Zeer netjes gewerkt en vriendelijk personeel. Heel blij met mijn geïsoleerde woning.
Eerste afspraak werd 3 uur van te voren afgemeld zonder dat ik dat wist. Wel was mail gestuurd en voicemail ingesproken maar die had ik niet gezien/gehoord. Gesprek naderhand met directeur verliep erg onplezierig. Geen enkel excuus of zo. Alleen: wij doen dit al jaren zo. Er slechte vorm van klantenservice en bejegening.
Van Leeuwenhoekstraat 27
3846 CA Harderwijk
Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen.