5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben buitengewoon tevreden over de wijze waarop de offerte is gemaakt en de wijze waarop het werk is uitgevoerd. Keurige medewerkers die vakkundig en netjes werken. Zeer voorkomend personeel waaraan menig bedrijf een voorbeeld mag nemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De werknemers wisten niet wat ze zouden aantreffen. ( lange afstand tot delen van muren en gecompliceerde bouw )

4 sterren: goede service, goed behandeld

Personeel was prima, werkte zorgvuldig.

gewoon goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraken zijn duidelijk nagekomen en na behandeling is alles keurig achter gelaten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel de kruipruimte als de spouwmuren van mijn huis zijn geïsoleerd. Met nu al een tastbaar resultaat. Het is minder koud in huis en de vloer voelt confortabeler aan. Laat de winter maar komen. Ik ben er klaar voor! Ik ben benieuwd wat het rendement zal zijn??

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, deskundig en netjes gewerkt. Binnen 3 uur was het werk gereed. Keurig opgeruimd en aardige werknemers! Kon met de laptop de waardering niet invullen, kon wel met iPad. Nu nog afwachten hoeveel de isolatie bespaart aan Gronings gas!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beleefde werknemers, helaas met boren .i.v.m. ventilatie een radiatorleiding geraakt. Misschien vooraf toch betere inspectie uitvoeren waar zich leidingen bevinden. Was er zelf ook nog druk mee daardoor. Ventilatie rooster was niet mooi recht gemonteerd, na aanwijzing daarvan netjes hersteld. Maar wie werkt maakt fouten, en daarom geen kwaad over de uitvoerder. Werkzaamheden op Zaterdag uitgevoerd omdat de Dinsdag ervoor het wegens storm niet kon. Al met al toch wel tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik ben nog niet onder de vloer wezen kijken ,om dat het luik nog dicht moest blijven dus over de kwaliteit kan ik nog niets melden. Maar tot heden ben ik zeer tevreden. met vriendelijke groet , J.Buijs

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de woning laten isoleren met neopixel premium korrels. Alle gaten welke geboord zijn, zijn weer netjes afgewerkt als je niet weet waar geboord is zie je het niet. Na afloop van de werkzaamheden is alles netjes opgeruimd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plezierige en efficiente mannen die snell en schoo werkten. Mog te vroeg on over nazorg of garantie te mannen oordelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer vakkundig afgewerkt tot nu zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede advies gekregen en netjes gewerkt door de werk mensen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij ons heeft Bunt isolatie de Pif variant snel en goed gelegd. Mooi strak tegen de bovenkant van de kruipruimte. Nu met de kou buiten is het verschil met vorig jaar goed voelbaar! Erg fijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Over sommige vragen kan ik moeilijk oordelen bijv over kwaliteit. Daar ontbreekt mij de vakkennis voor. Ook vakmanschap is moeilijk te beoordelen. Wat communicatie betreft: tot twee keer toe werd het isoleren van de muur uitgesteld. De eerste keer werd ik op tijd gebeld wat ik netjes vond ,de tweede keer moest ik zelf het initiatief nemen dit vind ik niet klantvriendelijk. Ik heb dus ook twee keer voor niets mijn tijd ingepland.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze vloer is geïsoleerd met Purr... Het zag er professioneel uit toen de heren kwamen om dit karwei uit te voeren. Ook heel snel gedaan! Over enkele jaren weten we hoeveel we aan gas bespaard hebben, maar we hebben goede hoop

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service en duidelijk in de communicatie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nette, beleefde, stoere mannen die hun werk super goed, snel en netjes doen. Ook Juan voor de offerte heel aardig en meedenkend. Houden zich aan afspraken en leveren goed werk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig en bekwaam personeel, goed werk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Medewerkers hebben zeer zorgvuldig gewerkt, direct het steengruis opgeruimd. Tevens zeer vakkundig snij-voeg herstel uitgevoerd. Resultaat van het isoleren direct merkbaar in onze woning.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn complimenten voor de netheid van alle persooneelsleden waar ik in aanraking mee ben geweest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het heeft lang geduurd tussen offertes en uitvoering van de werkzaamheden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, netjes en voor een nette prijs. Absoluut een goede ervaring

Van Leeuwenhoekstraat 27

3846 CA Harderwijk

Over Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen.