Super Isolatie en schoon opgeleverd

Vd Bunt behoort tot een Top bedrijf wat passie heeft voor zijn werk. Komen afspraken na van verkoper tot uitvoerders. Leggen alles goed uit en hebben zeer veel en lange ervaring. Werken keihard en ruimen alles netjes weer op. Als ze weg zijn lijkt het net over niets gebeurd is, maar daarna merk je pas hoe goed alles is geïsoleerd en hoeveel comfortabeler je nu in het zelfde huis woont, en dan spreek ik nog niet over de besparing.

Keurig en snelwerkend bedrijf

De mannen van van de Bunt isolatie hebben keurig werk geleverd , met relatief weinig overlast . De werkzaamheden werden snel en vakkundig uitgevoerd en alles werd netjes achtergelaten.

Vakwerk met kundig personeel

Zeer netjes te werk en kundig, beleefd personeel.

Prima kerels

Ze waren keurig op tijd en het isoleren verliep soepel. Ik had twee kasten leeggeruimd en de luiken naar de kruipruimte open gemaakt. De hele operatie verliep sneller dan ik had gedacht.

Hele vriendelijke mensen die keurig werk geleverd hebben.

Er is mij goed uitgelegd wat er ging gebeuren. Na de werkzaamheden is alles weer keurig opgeruimd, geen spoor meer van dat ze bezig geweest waren. Als afsluiting alles nog een keer met mij nagelopen en aangegeven welke plekken in de gevel slecht waren. Al met al een hele positieve ervaring met jullie bedrijf. Zal zeker jullie bedrijf aanbevelen bij anderen.

prima geregeld

goed advies, prettig personeel

Prettig en netjes

Wij hadden een team met een ervaren teamleider waardoor de spouwmuurisolatie kundig en soepel verliep. En nu zijn we natuurlijk erg benieuwd wat deze isolatie ons aan comfort en energiebesparing gaat opleveren.

Snelle prettige service, heel mooi resultaat

In drie uurtjes de voor- en zijgevel van onshuis en dat van de buren gedaan (twee onder een kap). Prettige mensen, werken snel en goed, werken het onzichtbaar af en ruimen daarna alle eventuele stof en isolatievokken op. En passant zijn ook de luchtroosters in de gevels vervangen dus het ziet er supergoed uit. Over een week komen ze terug om de gevel te impregneren, en dan zitten we er voor minimaal tien jaar weer uitstekend bij. We gaan de komende dagen merken wat het verschil is in behaaglijkheid en binnentemperatuur, we zijn benieuwd! Wij raden deze service absoluut aan.

Als jij het niet kunt, ga naar van de Bunt!

Alles liep gesmeerd.Duidelijk vooraf praatje.Prettige communicatie gedurende de werkzaamheden.

Heel goed

Goede service, wordt goed meegedacht en tips gegeven. Netjes gewerkt.

Vlot, vriendelijk en deugdelijk gewerkt

Duidelijke afspraken, netjes afgewerkt

Onze gevels zijn geisoleerd door twee aardife, vakkundige mannen. Fijne communicatie, netjes gewerkt.

Alles netjes uitgevoerd.

De uitvoerders waren keurig op tijd, werk is snel en deskundig uitgevoerd. Na afloop alles netjes opgeruimd.

zeer deskundig

Dak isolatie is prima afgewerkt, met prettig personeel! We hadden al voor de isolatie van de uitbouw verschillende bedrijven gevraagd voor de isolatie. Dit was niet mogelijk. Van de Bunt kwam met een goede oplossing, die ons ook nog eens subsidie gaat opleveren. Top

Super Service

Na 7 jaar bleken er problemen met de aangebrachte isolatie. Lijmlaag was opgelost. Van de Bunt nam de klacht serieus op en de service monteur loste de problemen op. Dank hiervoor! Menig bedrijf laat je zitten.

Vak werk geleverd door enthousiaste mensen

Vooraf door een adviseur (dhr Lieftink) een deskundig advies gekregen. Vervolgens op korte termijn meteen een afspraak kunnen plannen voor de uitvoering. Op de dag van uitvoering kwam de uitvoerder(Ricardo) mooi op tijd. Onder het genot van een bak koffie alles ff netjes doorgenomen en vervolgens meteen aan de slag. Netjes gewerkt en ondanks dat de apparatuur ff tegenwerkte( werd ter plekke ook meteen gerepareerd) snel en efficiënt gewerkt. Alles ook weer netjes opgeruimd. Alles bij elkaar zeer tevreden over het resultaat.

Keurig werk afgeleverd

Ben erg tevreden over de manier waarop de heren hun werk hebben gedaan voor zover ik dat als leek kan beoordelen. Ze waren erg beleefd en netjes. Nu even afwachten hoe het rendement is van vloerisolatie.

Nette service, goed werk afgeleverd

Het contact met Van de Bunt verliep erg snel en prettig. Het uitgevoerde werk is ook snel en vakkundig uitgevoerd. Ik kan Van de Bunt daarom ook van harte aanbevelen, sterker nog, dat heb ik al bij meerdere buren gedaan.

Zeer nette mensen, vragen vriendelijk nemen zeer korte pause. Ruimen en vegen alles netjes op.

Supergoed bedrijf met vakmensen.

Spouwmuur en vloerisolatie aan laten brengen. Ze werken netjes en snel.

Vriendelijk, behulpzaam en netjes

Nadat de eerste afspraak afgezegd werd vanwege flinke storm (uiteraard terecht!) werden vandaag alsnog mijn spouwmuren gevuld met HR+++ korrels. Klokslag 8:00 uur (de afgesproken tijd) reden de monteurs voor en na een kop koffie gingen ze aan het werk. Alles netjes, uitleg gevend wat ze allemaal deden. Rond 12:00 uur werden de gevels keurig afgespoeld en alle overtollige isolatiekorrels opgeveegd en afgevoerd. Nog een kop koffie, korte uitleg over de garantie (als bij het vervangen van mijn ramen korrels vrijkomen wordt dit kosteloos weer aangevuld!) en rond 12:30 uur vertrokken ze naar de volgende klus. Al met al keurig verlopen, benieuwd naar de besparing op mijn gasrekening!

Top!

Aardige mensen, vakbekwaam en snel!

Betrouwbare partner. Vriendelijk, snel en kwaliteit.

Snel afspraken mee gemaakt. Heldere uitleg. Hielden zich aan afspraken. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Komen afspraken na

Wij zijn zeer goed geholpen met de spouwmuur na-isolatie en de isolatie in de kruipruimten. Beide klussen werden snel (een ochtend per onderdeel) uitgevoerd en alles werd netjes achtergelaten. Vragen en info via de mail werden ook snel beantwoord/geleverd door het kantoorpersoneel. In de eerste 3 maanden hebben we al 400 m3 gas bespaard t.o.v. vorig jaar in de zelfde maanden. En dit terwijl een groot deel daarvan niet eens de vloerisolatie aanwezig was (hier was een langere wachttijd voor). We komen rond de 40% besparing op gas hierdoor uit, dus dat is snel terugverdient met de huidige gas prijzen!

Perfect!

Hele vriendelijke, behulpzame jongens die echt vakwerk hebben afgeleverd en alles keurig hebben achtergelaten!

Van Leeuwenhoekstraat 27

3846 CA Harderwijk

Over Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen.