Prettige ervaring met frisse zonwering. Goede service en installatie.

Prima ervaring, snelle levering

Via Velux site op Frisse zonwering terecht gekomen. Snelle respons en levering. Prima zaken doen.

prima geregeld allemaal

Goede bereikbaarheid. Snelle en prettige communicatie en snelle levering. De dakramen zijn er netjes en vakkundig in gezet. Alles keurig achtergelaten.

Snel en flexibel

Dakraam was zeer snel en netjes geplaatst

Zeer tevreden over product en het personeel

Wij kregen van tevoren goede informatie over de mogelijkheden. De rolluiken zijn keurig geplaatst en functioneren zoals wij hoopten. Erg vriendelijk en geschikt personeel dus zeker een aan te bevelen bedrijf.

Zeer goede ervaring

Personeel vriendelijk hulpvaardig en bekwaam. Zeer aan te bevelen.

Snel, goede en nette service

Na telefonisch contact te hebben gehad inzake vervanging van onze dakraam kregen wij zeer snel een offerte. Nette prijs, ze konden snel schakelen en geheel onverwachts konden ze binnen een week al onze nieuwe dakraam plaatsen. Monteur was beleefd, werkte zeer netjes en schoon. Dakraam zit er netjes en strak in en aansluiting binnenzijde is netjes afgekit. Mijn complimenten!

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel.

De mensen zijn heel kundig en werken zeer netjes, zijn zeer bekwaam en zijn niet te beroerd om iets te repareren dat niet hadden afgesproken.

Mooi resultaat

Keurig uitgevoerd, prettige communicatie.

Zeer snelle service en mooi afgewerkt.

Na 1 telefoontje de volgende dag al geleverd en geplaatst omdat er sprake was van lekkage.

Mooie zonwering, snel geleverd

Frisse leverde mooie zonwering voor mijn woning. Was flexibel in plaatsingsdatum, opperde zelfs om ze er weer even af te komen halen als kozijnen geplaatst worden. Adviseerde met zonnepaneelbediening, waardoor ik geen bedrading heb. Ziet er schitterend uit.

Fijne en vlotte service

Het vervangen van ons oude dakraam kon op korte termijn uitgevoerd worden hetgeen erg fijn was. De werkzaamheden zijn netjes door de medewerker uitgevoerd. Al met al een prima service en ons dakraam kan er voorlopig weer tegen aan!

Supergoede service

Supergoede service en goed meedenken naar oplossingen

Keurige levering en geïnstalleerd.

Prima en snel geholpen. Veluxraam keurig geleverd en gemaakt. Top.

‘S Ochtends gebeld, ‘s middags een vervangend dakraam geplaatst, sneller kan toch niet?

Uitstekende, snelle, professionele service, vriendelijk en schoon gewerkt.

Snelle en keurige plaatsing van ons Velux raam. Top.

Snel en prima geholpen.

Snelle en keurige plaatsing van ons Velux raam. Top.

Snel en prima geholpen.

Geweldig goed product en hoog vakmanschap

Goede producten, goede vakmensen en snelle service. Goed werkende screens 6 stuksaangebracht op Waterhuis in Veenendaal

Klasse

Vriendelijke mensen die weten wat ze doen. Mooi Zonnescherm gekocht en inmiddels ook geplaatst. Er wordt geluisterd naar wat de klant wil en geadviseerd wat de mogelijkheden zijn voor een betaalbaar bedrag. Zeer nauwkeurig opgemeten, past perfect. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde Zonnescherm en de Monteurs. Frisse Zonwering is echt aan te raden.

Super resiltaat

Het oude dakraam is netjes verwijderd en afgevoerd. Het nieuwe dakraam is mooi ingebouwd en afgewerkt. En dat alles zonder veel hak en breekwerk.

Kundig en vriendelijk personeel

Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Snelle reactie! Er is netjes gewerkt! Goede prijs. We zijn zeer tevreden!

Zeer goede service

Erg professioneel

Fantastisch personeel

Personeel wat zo netjes en beleefd is hebben we zelden mee gemaakt . Alles zeer netjes achter gelaten. Zeker een aanrader.......

Keurig werk afgeleverd en nette jongens

Kernreactorstraat 24 472

3903LG Veenendaal