Erg tevreden .

Komt afspraken na , aardige jongen .

Kundige top vakman, die doet wat hij beloofd.ofd

Een zonovergoten voorjaar. Dat vraagt om zonwering. Verschillende bedrijven benaderd. Onze beslissing viel op Frisse Zonwering. Kevin gaf kundig advies, met duidelijk, helder en no nonsens uitleg. Ook de montage van de zonwering verliep snel, en de werkplek werd netjes achtergelaten. Bedankt Kevin en collega! We hebben er al rijkelijk gebruik van mogen maken. Zal jullie verder aanbevelen. Groet, Gert en Hanne.

Goede service en komt afspraken na

Goede service en er werd echt met me meegedacht om te komen tot een goed product! De gemaakte afspraken worden ook echt nagekomen voor de verandering. Al met al een zeer tevreden klant.

Prima service, vakkundig. Goede prijs.

Prettige uitvoering van gevraagde werkzaamheden. Goed meegedacht, nette prijs.

Het ging een beetje stroef... en lang moeten wachten , maar ben er heel blij mee, prachtige schermen

Zeer goed en betrouwbaar bedrijf!!!

Met Kevin heb ik een aantal keer telefonisch contact gehad. Hij nam meestal op en als dat niet lukte, werd ik later teruggebeld. Hij was vriendelijk, geduldig en bereid mee te denken en de rolluiken zijn netjes gemonteerd. Kevin ik ga je zeker nog een keer bellen als ik je nodig heb. Groeten, Dércio

Komt afspraken na, denkt mee, en werkt keurig.

In maart eerste contact, goed geadviseerd, binnen een week offerte en rolluiken besteld. Ondanks corona lockdown toch deze rolluiken op de afgesproken datum tot volle tevredenheid geplaatst.

Prachtig scherm! Netjes gemonteerd, vriendelijke monteurs.

Professioneel, duidelijk, snel en mooi product

Kevin is een aardige, niet opdringerige man, die weet waar hij over praat. Vragen via mail worden vlot beantwoord en hij heeft zich netjes aan de levertijd van ons knikarmscherm gehouden. De plaatsing volgde heel snel.

Uitstekend!

Bezoek aan huis gehad met stalen om een keuze te maken. Goed geadviseerd door Kevin. Zonwering is vlot en netjes geplaatst. Kortom alles soepel en naar wens verlopen!

Mooi zonnescherm en net werk

We hebben via Frisse Zonwering een mooi zonnescherm op laten hangen. De installatie ging vlot en er werd netjes gewerkt. Laat de zomerse dagen maar komen!

Super goed

We zijn erg tevreden,super netjes gewerkt,alles netjes opgeruimd en erg vriendelijk Hartelijke Groeten Fam Bond!!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Was allemaal mooi op maat geleverd en is zeker een aanbeveling om zaken mee te doen. Prijzen zijn ook goed.

Goeie service en mooie afwerking

Alles gaat in overleg. Alles word eerst opgemeten, en alles word eerst in overleg gedaan voordat het geplaatst word. Mooie afwerking, ook al was de situtatie niet ideaal met trespa en rabat delen.

Uitstekend.

Vlotte schone installatie.

Frisse zonwering komt de afspraken vlot na, installeert de betreffende zonwering keurig en snel. De monteurs zijn correct en netjes. Prima bedrijf.

Komt afspraken na. Denkt mee met klant. Vlot en mooi werk van deskundige en vriendelijke mensen.

Topservice

Zeer toegankelijk, open en eerlijk personeel. We zijn erg goed geholpen en een uitdaging om het zonnescherm aan te sluiten werd heel snel met extra service via een andere partij opgelost. Wij zijn enorm blij met onze keuze. Dank jullie wel!!

Top zonnescherm en werk geleverd!

Kevin van Fisse zonwering is bij ons geweest en heeft met ons gekeken naar de opties. Hij denkt goed mee en geeft goed advies die aansluit op de wensen. Nadat het scherm binnen kwam hebben zij deze netjes en vakkundig opgehangen. Scherpe prijs en duidelijke offerte, geen overwachte kosten achteraf. Ook worden afspraken nagekomen en reageren snel! Kortom we hebben nu een fantastisch zonnescherm hangen en is precies wat we ervan gehoopt hadden. Zeker een aanrader!

Snelle en goede service!!!

Ons rolluik stopte er zo ineens mee. Er was geen beweging meer in te krijgen. Nadat we 1.5 week hebben geprobeerd om een afspraak te maken bij een ander bedrijf hebben we op zaterdagmiddag contact opgenomen met Frisse Zonweringen. Binnen 5 min werden we terug gebeld en werd er een afspraak gemaakt voor di ochtend 8.00 u. Stipt om 8.00 waren de mannen er en hebben ze ons rolluik weer gemaakt. Super service en erg vriendelijke mannen. Ons zonnescherm is ook aan vervanging toe en wij weten wel waar wij ons volgende scherm gaan uitzoeken.......juist bij Frisse Zonweringen!!

Netjes en professioneel

Goeie prijs, komt afspraken na.

Vakkundig en vriendelijk

Ik ben erg tevreden over hoe er is omgaan met mijn verzoek om screens uit te zoeken. Daarna de plaatsing. Heel netjes en conform afspraak. Deskundige en vriendelijk bejegening. Zeer tevreden.

Deskundig, goede advisering en een vakkundige montage!.

Direct bij het eerste contact hadden wij een goede indruk van de deskundigheid en bevlogenheid van Kevin van Ginkel. Zijn advies was duidelijk, de uitleg deskundig en de afspraken werden dezelfde dag nog vertaald in een offerte. De montage van de screens werd door Kevin samen met een medewerker uitgevoerd. Tot de montage behoorde ook het binnenshuis zorgvuldig afwerken van de stroomaansluiting van de screens, daarbij werkten zij precies en lieten alles schoon achter. Ik zou Kevin van Ginkel van Frisse Zonwering iedereen aanraden!

Geweldig!

Zowel een prachtig groot zonnescherm als twee ritzscreens door Frisse Zonwering laten bevestigen. Resultaat is geweldig. Kevin heeft ons zeer goed geholpen. Hij is open, eerlijk en vakkundig. Zijn adviezen zijn waardevol en hielpen ons de juiste keuzes maken. Zeer prettige samenwerking. Bedankt!

Prima offerte en uitstekende montage

Na ruim 25 jaar ons oude zonnescherm laten vervangen. Na een prima offerte is het zonnescherm zeer vakkundig en super netjes gemonteerd. Complimenten

Kernreactorstraat 24 472

3903LG Veenendaal