Fantastisch! Snelle levering van het door mij bestelde zonnescherm & snel gemonteerd.

Snelle service en correcte levering!

Snelle service en correcte levering!

Vriendelijke, betrouwbare en goede service

Frisse zonwering heeft bij ons nieuwbouwhuis een zonnescherm en screens geplaatst en ik kan ze zeker aanraden. Kevin is afspraak betrouwbaar en deskundig. Hij luistert goed en is flexibel. Laat de zon maar komen!

Zonwering vlot aangebracht, bij kleine onvolkomenheid vlotte service

De bestaande zonwering is bij ons en bij een aantal andere appartementen op een vlotte manier vervangen. Bij ons werd er na enige tijd een kleine onvolkomenheid ontdekt, die echter in goed overleg (goed) bijgewerkt is.

Prima kwaliteit snelle levering! Kom zeker nog een keer bij jullie terug!

Goede service en kwaliteit.

Goede service. Denken mee over goede oplossingen. Nette afwerking.

Vriendelijk en deskundig bedrijf!

zeer vriendelijk en deskundig advies en montage

Wij hebben dit voorjaar een zonnescherm bij jullie gekocht, en hele goede kwaliteit en sevice gehad, ook de prijs was geweldig, we zijn heel erg tevreden.

Vriendelijk, snel en degelijk.

Frisse zonwering maakte waar wat zij mij als klant op de website beloofde.

Snel geregeld en snel geleverd.

Zeer deskundig en prettig in contact. We zijn erg blij met ons zonnescherm. Frisse zonwering is een bedrijf wat we zeker aanraden.

Goede offerte, goed werk aan de pui, afwerking netjes

Professioneel, stipt en vakkundig

Zie boven

fijn dat het oude zonnescherm werd meegenomen en het nieuwe zonnescherm netjes is opgehangen, prima service

snelle, deskundige plaatsing. vriendelijk

netjes het oude scherm verwijderd. vlot de nieuwe geplaatst. keurig opgeruimd. vriendelijke mannen

Blij met de aankoop

Super snel geleverd ben er heel blij mee

Fijn berijf, goed product.

vriendelijk, meedenkend. Vergeleken met andere aanbiedingen, zeker niet de duurste. Vlotte en nette montage. Zijn zeer tevreden.

Mooi voor elkaar

Goede ervaring

Nette montage, goede service en zeer vriendelijke mensen, wij zijn dik tevreden.

uitstekend geholpen

alles volgens afspraak .netjes gewerkt. een aanrader.

zie onder

Prettige en vakkundige afhandeling m.b.t. advies, offerte en de installatie.

Snel, goed en deskundig!

Rolluiken volgens afspraak geleverd en vakkundig gemonteerd. Kevin werkt zorgvuldig, netjes en snel en komt zijn afspraken na. Hij denkt mee en is prettig in de omgang. Mijn volgende rolluik zal zeker weer bij Frisse zonwering vandaan komen!

Prima. No nonsens benadering. Netjes afgewerkt en opgeruimd!

Via Werkspot gevonden. Contact via telefoon. Duidelijk te woord gestaan. Plaatsing en afwerking keurig. Kosten goedkoper dan 2 concurrenten die ik had aangeschreven..

Klant vriendelijk.goed advies nette montage en goede afwerking .een super bedrijf En niet duur.

Goede offerte en prima service

Deskundig personeel , prima levering en service

Perfecte service, perfecte kwaliteit!

Wij zijn zeer tevreden met onze rolluiken! Snelle levering, prachtig resultaat en echte vakmensen!!

Kernreactorstraat 24 472

3903LG Veenendaal