alles keurig uit gevoerg
Prachtig product. Keurig gemonteerd. Snelle reactie via mail en Kevin denkt echt me je mee.Houdt zich ook keurig aan afspraken.
Goede kwaliteit Goede levering Goede vakmanschap Zeker aan te raden bij familie en kennissen Zeer klant vriendelijk
Wij zijn zeer tevreden over Frisse Zonwering. Ze zijn klnatvriendelijk en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Prima producten en zeer goede service. Ben zeer tevreden !!
Snelle reactie op mail.. Erg klantvriendelijk. Keurige montage. Alles wordt keurig achter gelaten en afspraken worden netjes nagekomen. Echt vakmanschap voor een nette prijs ! Wij bevelen Frisse zonwering van harte aan!
Levering volgens afspraak. Erg prettig!!
Heel goed en vriendelijk geholpen, monteren ook heel netjes! Bedankt!
Vakkundig, netjes en goede service.
We zijn erg tevreden over de service en montage.Klantvriendelijkheid staat voorop bij frisse zonwering. Wij zouden dit bedrijf zeker aanbevelen.
Kevin heeft bij ons een rolluik gerepareerd. Dit heeft hij netjes gedaan met zijn collega. Hij reageert snel op de mail en komt zijn afspraken na. Hij denkt goed mee en heeft verstand van zaken. Mochten we weer iets van zonwering nodig hebben nemen we zeker weer contact op met dit bedrijf.
Kevin is vriendelijk in de omgang en komt de afspraken keurig na. Het product werd op tijd geleverd en netjes gemonteerd. Wij zijn super tevreden!
Zeer enthousiaste en gemotiveerd bedrijf. Geeft goed advies en komt rustig even kijken naar de situatie. Wat betreft montage goed meedenken en netjes gemonteerd naar onze wens!
Lekker ongedwongen advies en tips bij het eerste bezoek. Vandaag bij zowel onze byren als bij ons de zonneschermen bevestigd: Top, echt gaaf en erg mooi opgehangen. Dikke aanrader, dat veld voor zowel de mensen als de produkten die ze verkopen!
Nieuw zonnescherm aangeschaft. Kevin denkt met je mee. Komt desnoods nog een keer langs. Betrouwbaar in afspraken en werkt netjes en nauwkeurig. En ook prima prijzen. Zeer aan te bevelen!!
geweldige levering en zeer klantvriendelijk. service heel goed. werken heel netjes en ruimen alles op ,zodat de klant niet meer hoeft te ruimen..zeer zeker aan te bevelen.
Super tevreden laat de zomer maar komen
Netjes en vriendelijk geholpen! Super blij mee
Goode ervaring
TOP Service!! Kan niet anders zeggen.. Als er wat is dan staat hij snel paraat en lost het probleem direct op.
Een snelle en correcte afhandeling.goed advies en denkt echt met je mee. Eerlijk advies.
Top bedrijf
Vanaf het eerste contact met Kevin voelde het al goed. Hij heeft veel ervaring in de branche en wist ons met zijn kennis te helpen de juiste beslissingen te nemen voor onze zonwering, rolluiken en horren. De prijs was ook nog eens top. Een stuk goedkoper dan de bedrijven met kantoren en de kwaliteit van de spullen is helemaal top. Afspraken komt hij na en alles is goed verholpen. Het resultaat is boven verwachting. Leuke tip: kies voor een Tahoma box systeem, dan zijn de rolluiken en zonweringen volledig bedienbaar via app (maar natuurlijk ook afstandsbediening en schakelaar). Wij zijn dik tevreden en raden iedereen aan met Kevin te bellen als ze voornemens zijn rolluiken, zonweringen of horren te bestellen. Je wordt zeker niet teleurgesteld.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het bedrijf komt de gemaakte afspraken na. Zeker goedkoper dan andere bedrijven want we hadden nl. nog andere offertes aangevraagd maar hij was de goedkoopste Kortom zijn we zeer tevreden.
Top bedrijf prima service
Kernreactorstraat 24 472