Tot nu toe PRIMA !

Vriendelijk en netjes geholpen ! Vlotte levering !

Vlotte montage, prima service

We hebben een screen laten plaatsen door Frisse Zonwering. Het contact vooraf verliep soepel en we konden makkelijk een afspraak maken. Op de dag zelf was de montage verrassend snel klaar. Tevreden over hoe het is gegaan. Aan te bevelen.

Klantvriendelijk, goede voorlichting,

Perfect,

Zeer tevreden met ons nieuwe elektrisch zonnescherm

De mannen die het elektrisch zonnescherm hebben geplaatst, waren erg vriendelijk en professioneel. Ze hebben alles zeer netjes gedaan en alles netjes achtergelaten. We zijn dan ook erg tevreden.

Perfecte service perfect opgehangen

Alles was helemaal super geregeld

SUPER!!!

Vandaag ( lees zojuist) is het zonnescherm geplaatst. Er is ontzettend netjes gewerkt door de heren van frisse zonwering. Voor frisse zonwering niets anders dan LOF!!! Beveel ze van harte bij iedereen aan. Hier een zeer tevreden klant.

Goede afspraken. Net gewerkt

We hebben duidelijke uitleg gekregen voor wat betreft de montage en ons zonnescherm is perfekt ge-installeerd

Top service en kwaliteit!

Vakmensen die netjes werken en afspraken nakomen.

Vakkundig, vriendelijk personeel

Zeer tevreden over het zelf thuis kunnen uitzoeken van de zonnewering. Vriendelijk, vakkundig personeel. Vlotte levering keurige afwerking

Netjes en vakkundig.

Vriendelijke en beleefde mannen. Voor zover ik het kan beoordelen gingen ze vakkundig te werk. Ruimden alles netjes op en boden zelfs aan om even te stofzuigen. Ik ben blij met mijn zonwering!

Betaalbaar, vriendelijk en werken perfect af

Stuk betaalbaarder dan wat ik voor mijn eerdere screen heb betaald bij een concurrent en Frisse Zonwering levert beter werk af. Denken mee in hoe je het beste het product kan plaatsen met als resultaat een screen die bijna wegvalt in het geheel. Aan de binnenzijde is de schakelaar met kabel ook heel netjes weg gewerkt. Heel vriendelijk; zowel in de communicatie als wanneer ze aan de slag gaan op locatie.

Heel blij

Ik ging voor Frisse zonwering door de goede prijs en goede beoordelingen. En ze zijn de goede beoordelingen waard want ik ben heel tevreden. Een heel mooi zonnescherm, snelle reactie en zeer vriendelijk geholpen.

Fantastisch bedrijf wat zijn woorden omzet in daden, pure vakmensen met liefde voor het vak!!!!

Hele fijne aardige vakbekwame mensen die hun afspraken nakomen!!! Wil geen ander meer, en ga Frisse zonwering zeker aanbevelen!!!

Doen meer als verwacht

Pracht nieuw velux dakraam laten plaatsen op de zolderverdieping. De mannen waren nog geen halve dag bezig en hebben alles keurig netjes achter gelaten.

Komt afspraken na, denkt mee met een top resultaat

Duidelijk en denkt mee in de mogelijkheden. Goed advies en goede uitvoering. Doen dus!

Topkwaliteit & vakmanschap

Na lange tijd opties onderzoeken en afwegen, wisten we welke mogelijkheden er waren en wat we graag zouden willen. Alulux bleek de allerbeste te zijn met als goede tweede Heroal. Na meerdere bedrijven langs te laten komen en offertes op te vragen, bleek Frisse Zonwering de allerbeste prijs-kwaliteit te bieden. Daarnaast ontzettende prettige mensen, eerlijk, vriendelijk en kundig. Deze week is het rolluik opgehangen, en we hadden niet tevredener kunnen zijn, hij hangt precies goed, de kwaliteit straalt er vanaf en we zijn ervan overtuigd dat we hier jaren plezier van zullen hebben.

Zeer tevreden over de hele linie, van offerte aanvraag tot aan het plaatsen van mijn rolluiken. Daarom direct weer een offerte aanvraag ingediend. No nonsens, goede prijs, vrolijke mannen en vakbekwaam.

Goede service, goede prijs en vlotte levering. Mooi gemonteerd.

Afgezien van het noodzakelijk doorzagen van het dak, gaat alles haast geruisloos. En vlot. En netjes. Dus prima.

Via Velux ben ik met montagepartner "Frisse zonwering" in contact gekomen met Kevin. Na aanmelding bij Velux belde hij al direct 's avonds op. Aangezien ik nogal wat twijfels had over de informatie die door Velux gegeven werd (wat is de vervanging van een oud type GGL raam??) spraken we af om ter plekke te bekijken wat de mogelijkheden zouden zijn. We wilden namelijk een kunststof kozijn. Kevin was duidelijk en zeker niet opdringerig om de klus te krijgen. Na het aanbieden van de offerte spraken we af dat hij het raam zou gaan vervangen. Netjes op de afgesproken tijd stonden hij en Peter voor de deur. Ze hebben zeer netjes en structureel gewerkt. Na afloop alles weer opgeruimd. Binnen een halve dag was de klus geklaard, inclusief een verduisteringsrolgordijn. Het insectenhor dat ook besteld was, wordt binnenkort geplaatst als ik het houtwerk geschilderd heb. Kortom: Goed werk geleverd. Zou het zo weer doen bij Frisse Zonwering.

Helemaal top!

Fijn bedrijf! Blij met de zonwering en zeer vriendelijke mensen. Niets op aan te merken.

Hele fijne en deskundige service!!

Fijn in contact! Mooie afstemming tussen informeel en formeel; prettige service. Screens zijn mooi geplaatst! Als ze meer klussen dan alleen zonwering deden, kwam ik bij ze terug!

Toppers

Keurig nieuw doek voor een eerlijke prijs op onze uitvalschermen en knikarmscherm. Kevin en zijn collega hebben het karwei in 2 uurtjes gefixt. Nemen alle emballage mee. Gewoon een topaankoop.

Nette zonwering op maat geleverd en geïnstalleerd

Wij hebben twee rolgordijnen op maat besteld met een afstandsbediening erbij. Alles is netjes geïnstalleerd en bevestigd door Kevin en zijn collega. Top!

Kernreactorstraat 24 472

3903LG Veenendaal