prima werk geleverd. prettige medewerkers

Geen opmerkingen.

Prima geregeld

Prima geholpen, meegedacht. Netjes gemonteerd. Goed toegankelijk.

Hoogwaardige kwaliteit van producten en werkzaamheden.

De mannen van Frisse Zonwering weten van aanpakken en doorpakken. Het inmeten kon al op hele korte termijn met daarbij een duidelijk advies en aanpak. Tijdens de montage van de rolluiken werken de mannen heel nauwkeurig en worden er geen risico’s genomen. Ze gaan pas weg als alles werkt, schoon is en opgeruimd is. Frisse Zonwering levert hoogwaardige kwaliteit en het is gezellig om ze een dagje over de vloer te hebben ;) Aanradertje!

Prima. Nette installatie

Duidelijke afspraken, helder over levertermijn toen het erg druk was, correcte levering en nette installatie. Een productiefoutje in het doek werd door henzelf meteen opgemerkt en meteen ingeboekt als te vervangen. Zeer tevreden.

Vakmanschap met een glimlach

Kevin en Peter hebben goed werk geleverd: vriendelijk, betrouwbaar en vakkundig, mensen die met plezier kwaliteit leveren! Bij ons zijn op de bovenverdieping twee uitvalschermen geplaatst. Ze hebben de schermen keurig geplaatst, goede en nette afwerking. Van een bestaand scherm werd netjes het doek en mechaniek vervangen. Er wordt de tijd genomen om het zorgvuldig te doen en wanneer nodig, plezierig overleg. Ik raad iedereen dan ook dit bedrijf aan! Wil je kwaliteit, vakkundige mensen, service met een glimlach en niet te veel betalen? Frisse Zonwering is waar je moet zijn! Bedankt mannen!

Een prachtig bedrijf met kwaliteits producten en vriendelijk personeel

Dit bedrijf heeft 5 mooie rolluiken geplaatst Frisse zonwering heeft vriendelijk personeel en goede kwaliteits producten Alles was netjes verzorgd! Zeker een aanrader als u op zoek bent naar zonwering!

Goeie service en zeer nette installatie

Vanwege Corona was er wat vertraging met de levering. Na levering was er een snelle en zeer nette installatie van de rolluiken. Aandachtspuntje: De communicatie (leverdatum en installatie datum) mag wel wat vlotter.

In een woord te noemen ; 'fantastisch!"

Fantastisch werk afgeleverd. Ben zeer tevreden. zal zeker de firma wederom bij anderen onder de aandacht brengen.

Super service!

Wij hebben gebeld voor het inmeten van een hor en zonwering. Dit werd allemaal vrij snel opgepikt en de communicatie was helder. Samen gekeken naar wat de beste opties zijn voor ons waarbij daadwerkelijk goed werd meegedacht. Na ons akkoord wachten tot de materialen werden geleverd (levertijd ~6 weken), waarna we een afspraak in hebben gepland. Tijdens de afspraak hielden ze goed rekening met de huidige corona maatregelen. Alles werd gedaan in overleg, wat super fijn is zodat je niet voor verassingen komt te staan. Al met al super tevreden met onze aankoop, de kwaliteit van de materialen en de service vanuit Frisse zonwering.

Goede prijs, komt afspraken na

Zeer scherpe prijs, was meteen eerlijk over lange levertijd in hoogseizoen maar uiteindelijk hebben we een prachtige screen geleverd gekregen! Netjes en snel gemonteerd. Dit is gewoon een harde werker die doet wat hij belooft. Top...we zijn er heel blij mee!

Hele goede service

Wij waren op zoek naar rolluiken en een zonnescherm. Toen hoorde we van familieleden dat we Frisse eens moesten uitnodigen. Zo gezegd, zo gedaan. Wij zijn heel erg blij met onze rolluiken en zonnescherm! Super goede kwaliteit en niet onbelangrijk, hele goede service! Zoek niet verder, Frisse Zonwering is een echte aanrader!!

Supermooie screens aan onze overkapping!

Super goede ervaring met Kevin en hij kwam samen met nog iemand de screens plaatsen, Snel geplaatst, goede uitleg over hoe de screens werkten, Alles netjes achtergelaten! Niets anders dan lof! Echt een aanrader!

Perfecte service!

Vanaf het moment dat onze wensen werden geinventariseerd tot aan het moment van installatie en oplevering is er een vriendelijke en deskundige begeleiding geweest. De installatie van de screens en het zonnescherm zijn vlot en vlekkeloos verlopen. Het oude zonnescherm is meegenomen en alles is netjes achter gelaten. Het eindresultaat mag er dan ook wezen: een strak en naar wens afgeleverd vakwerk.

Uitstekend advies, prima service. Zeer tevreden!

Frisse zonwering neemt de tijd om tot een goed advies te komen, is zeer behulpzaam en heeft oog voor detail. Een prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Van Ginkel is een zeer deskundige vakman

Goed advies, zonwering netjes opgehangen, prettig in de omgang

Perfecte service, uitstekend resultaat.

Zeer vriendelijke omgang, goede communicatie, scherpe offerte. Helaas lang moeten wachten op rolluik maar had niets met frisse zonwering te maken maar met levertijd van leverancier. Plaatsing zeer keurig en snel. Enorm tevreden!

Fantastisch.

De katrol van mijn verticale zonwering was finaal afgebroken. Ik belde frisse zonwering in Nieuwegein en zij kwamen twee dagen later de katrol gratis voor mij bevestigen. Daar was ik natuurlijk enorm blij mee!

Zijn

Een zeer positieve ervaringen heb ik gehad van Frisse Zonwering. Het zijn vakmensen en wat ik ook fijn vond ze zijn zeer vriendelijk werken hard en netjes.ik ben zeer en zeer tevreden. Dus geen last meer gehad van een warme kamer terwijl er nog genoeg licht naar binnen kan komen.voor iedereen een warme aanrader.

Zonne-screen reparatie

Zonne-screen liep heel stoef, ondanks drukte snel en vakkundig gemaakt, screen loopt weer als een zonnetje!.

Netjes en correct gewerkt.

Goede info en overleg, duidelijk, goed.

Scherpe prijs en kwaliteit geleverd

Vanaf eerste contact volste vertrouwen gehad in Frisse Zonwering. Scherpe prijs en vakkundig werk geleverd. Zeer tevreden.

Ik heb het als zeer prettig ervaren

Ze waren heel snel en ik hoefde er weinig naar om te kijken. Daarnaast waren ze vriendelijk en duidelijk in hun omgang.

Snel, vakkundig en vriendelijk

We hebben goed advies gekregen over onze rolluiken en deze zijn vervolgens snel en vakkundig gerepareerd. Klantvriendelijke mensen.

Snel goed en kwaliteit

Door de coronacrisis helaas iets langer moeten wachten maar nou een afspraak met Kevin was de plaatsing snel geregeld en het geleverde is werkelijk Precies zoals ik had verwacht alles netjes achtergelaten en zelfs de oude zonwering meegenomen en afgevoerd. Top geregeld en ik ben dan ook een zeer tevreden klant. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen heb zelfs een vervolg order geplaatst voor de bovenverdieping.

Kernreactorstraat 24 472

3903LG Veenendaal