Gasleiding afgeperst. Gelukkig was de lekkage makkelijk te verhelpen.
op tijd en prima monteur
Prima, netjes op tijd en netjes gewerkt
aardige man
Gelijk een abonnement afgesloten.
We hadden om 23.00 uur een lekkage in een radiator. Na wat googlen was Allround Installatietechniek de enige die met spoed wilde komen. Bedankt voor de snelle hulp!
Ze kwamen snel en goed de storing oplossen.
Goed geholpen door een aardige monteur
Zeker aan te raden. Ze werken heel netjes.
Goed en niet duur
Heeft zijn werk goed gedaan.
Zeer tevreden, we kunnen nu weer zonder lawaai slapen.
Op aanraden van een buurman met allround gebeld. geen spijt van.... ze zijn zeker aan te raden.
Gaslekkage snel en goed verholpen. Aanrader
De monteur was keurig op tijd en heeft zijn werk goed gedaan. Ook heeft hij de tijd genomen om een aantal vragen die ik had te beantwoorden (onder een kopje koffie natuurlijk).
Helaas was de ketel niet meer te maken. hij is ook al 19 jaar oud. Dus dan maar een nieuwe.
Buizen en ventilatiebox zijn keurig gereinigd zonder rommel of stof in huis. Hier was ik eerlijk gezegd wel bang voor maar ze doen het met een speciale stofzuiger en borstels.
Ze doen ook eenmalig onderhoud dus je hoeft niet perse een abonnement af te sluiten. (kan wel). Zeer tevreden.
Netjes gewerkt en goede service
Goed werk!
Snelle vriendelijke afhandeling, met verstand van zaken.
Snel een afspraak kunnen maken voor een beurt aan de cv ketel en hij heeft ook mijn nieuwe klokthermostaat opgehangen. Prima service.
Foulkeslaan 9
2625PW Delft