Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden , met de behandeling en het plaatsen van de grafsteen.

Plezierig contact, heldere informatie en afspraken worden nagekomen.

Plezierig contact, heldere informatie en afspraken worden nagekomen.

Helemaal goed

Zelf de plantjes die we apart gezet hadden waren geplaatst door jullie en echt heel mooi geworden nogmaals top gedaan

Respectvol en goed afgehandeld.

Ondanjks de coronacrisis en het daardoor wat langer duurde was het helemaal volgens verwachting.Ben er blij mee met het uitgekozen monument en het was volg zorg geplaatst.Keurig.

Ewijk heeft ons zeer goed en respectvol geholpen en een mooi grafmonument geplaatst. Een goed

Er was goed contact en de informatie was prima. Door de corona tijd duurde de levering wat langer dan voorzien.

Omdat ik erg tevreden ben over de behandeling !

Mijn ervaring bij Ewijk grafstenen is fijn. Mijn kinderen en ik werden vriendelijk ontvangen toen wij de steen gingen uitzoeken. Men was geduldig en alles werd duidelijk uitgelegd. Het was gewoon een prettige behandeling, waar wij zeer tevreden over zijn.

Uitstekende service, prachtige natuur stenen

Ewijk grafstenen heeft ons echt heel fijn geholpen. Zij hebben alle tijd genomen om ter plekke de vele mooie stenen te bekijken en ons hierover te informeren. Verder hele duidelijke communicatie omtrent de levertijd, levering en de plaatsing. Nogmaals bedankt!!

Betrokken en deskundig

Samen met Ewijk Grafstenen zijn we tot een mooi ontwerp van de steen gekomen. Hartelijk dank voor de betrokken houding en het uitwerken van het ontwerp.

EEn prima zaak ,waar ze nog weten hoe het moet in het zaken doen.

Wij zijn perfect geholpen met de keuze en het definitieve resultaat is perfect.

Zeer tevreden over begeleiding en afhandeling van plaatsing van grafmonumeny

De ontvangst en raadgeving was prima. De opzet kon direct online bekeken worden. Er kon rustig overlegd worden en afspraken werden prima nagekomen . Het aanbod van mogelijkheden was groot en dit alles tegen een prima prijs/kwaliteits verhouding

Top!!

Correcte offerte en financiële afwikkeling. Netjes telefonisch contact na plaatsing grafsteen. Door co r ona-omstandigheden geen mailtje, maar telefoontje plaatsing. Keurige uitleg, behandeling grafsteen!!

Erg mooi voor mijn Moeder!

Heel goeie service, heel attent, klant vriendelijk en open voor de klant ideeën.

Uitstekend van het plaatsen

Ze hebben vandaag bij mijn overleden vrouw het graf monument neer gezet ik was er zelf bij hebben ze echt prachtig geplaats 1000x bedank top

Zeer tevreden!

Ewijk grafmonumenten heeft volgens ons ontwerp het grafmonument gemaakt en het eindresultaat is prachtig. Wij zijn zeer tevreden. Communicatie verliep prima en er werd goed meegedacht. Bovendien is het grafmonument voor de afgesproken datum geplaatst wat belangrijk voor ons was. Kortom, zeer tevreden. Bedankt!

Heel goef

Mijn ervaring vond ik heel erg prettig, professioneel en de grafsteen is heel erg mooi top top.

Buitengewoon goede service en uitvoering

Onze ervaringen met Ewijkgrafstenen is buitengewoon goed. Eerst in de begeleiding van de keuze van de steensoort en het ontwerp. Later bij het plaatsen op het graf van onze vader. Het resultaat is buitengewoon goed verzorgd, mooie materialen en zorgvuldige uitvoering.

Van A-Z in de puntjes verzorgd.

Mijn bezoek voor het uitzoeken van de grafsteen van mijn moeder, aan Ewijk grafstenen heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt alle tijd genomen om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. De showroom heeft heel veel keus in kleur vorm en materiaal, dat je bijna niet weet te kiezen. Ik ben ontzettend blij dat ik hier dmv internet terecht ben gekomen. En mijn advies aan mensen, ben je op zoek naar een grafsteen? Eigen ontwerp of niet weet wat je wilt? Bij Ewijk grafstenen ben je aan het juiste adres!

Geheel tevreden

Uitermate vlot correct en snel

Geweldig advies, goede service en goede prijs.

Ik ben ontzettend fijn geholpen door alle medewerkers van Van Ewijk. Ben goed geadviseerd; er werd met mij meegedacht. Ik had het gevoel dat de medewerkers er voor mij als klant waren. En de prijzen zijn heel redelijk. Ook voor de kleine beurs zijn er mooie grafstenen. Nogmaals hartelijk dank. Groeten Rosita

Duidelijk en mooi gedaan

Het contact verliep goed. Na de informatie is de opdracht geplaatst Daarna afspraken gemaakt betrefft betalingen en levering dit is allemaal netjes gedaan. We kregen ook een mail en telefoontje dat het binnen was en wanneer het werd geplaatst Prima service

Alles is naar mijn wensen

Verdrietig

Prachtige grafsteen in een moeilijke periode

Zeer tevreden.

Erg tevreden over de gang van zaken.Alhoewel ik alles met email heb gedaan en niet naar kantoor ben gegaan is alles perfect geregeld. Al mijn mails werden snel beantwoord en het uiteindelijke resultaat, zelfs sneller klaar dan werd verteld,is echt prachtig. En niet onbelangrijk; Ewijk is vele malen goedkoper dan de andere. Ik kan Ewijk dus van harte aanbevelen.

Keurig en vakkundig geholpen tegen een nette prijs!

Wij zijn tijdens ons bezoek goed geholpen en tot een mooi resultaat gekomen. Er wordt goed geluisterd naar je wensen. Het monument is vakkundig geplaatst door een nette man met professionele apparatuur. Het monument is echt prachtig geworden! En dat ook nog voor een zeer concurrerende prijs! Wij zijn zeer tevreden!

Erg fijne mensen, luisteren oprecht naar wat de klant wenst.

Alle medewerkers die we hebben gesproken tijdens ons proces van een passende grafsteen uitzoeken hadden een luisterend oor en gaven gehoor aan onze wensen. Hoe vaak we het ook veranderde, hier werd nooit moeilijk over gedaan. De plaatsing van de steen is zorgvuldig gedaan en we kregen netjes een foto en bericht toegestuurd toen hun werkzaamheden klaar waren. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

Vanadiumweg 11 A

3812 PX Amersfoort