4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service. Gelet op wensen van client en hierin meedenken. Samen tot een mooi ontwerp gekomen!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring,prima bedrijf.. Luistert goed wat de klant wil, Opdracht mooi uitgevoerd,,de hele familie en kennissen zeer tevreden! n aanrader, nogmaals dank!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn heel erg tevreden en blij met de grafsteen van onze moeder. Gelukkig is het voor de feestdagen geplaatst. Met grote dank aan Ewijk Grafstenen, wij zijn zeer goed geholpen. Bedankt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In mei is de grafsteen van onze moeder geplaatst en wij willen onze waardering uitspreken voor de manier waarop u te werk bent gegaan. Vanaf het eerste gesprek, tot (op ons verzoek) de diverse manieren van contact onderhouden met de familieleden. Alles is goed terecht gekomen en naar wens gegaan. De steen is prachtig en daar ging het uiteindelijk om. Hij is netjes geplaatst en exact op de tijd die wij wensten en de steen ziet er precies zo uit als waar wij om hebben gevraagd. Uw service is uitstekend! Onze complimenten daarvoor. En de prijs van de grafsteen is zeer concurrerend. Een mooie steen voor een mooie prijs. Wij hebben er vrede mee. Hartelijk dank, Kinderen van wijlen mevrouw Van Tol

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer goed geholpen vanaf het begin tot het einde. Fantastische service. In het begin diverse offertes en voorbeelden kregen. Ik was een beetje wispelturig en wilde van alles en nog wat zien. Hier is echt heel goed en netjes op gereageerd. Er ging wat fout met de dikte van de staande steen maar dit is zo professioneel opgelost. Er waren geen extra kosten, dit hebben ze voor eigen rekening genomen en ter tegemoetkoming kreeg ik een mooie bijpassende vaas. Ik heb veel onderzoek gedaan naar bedrijven die grafstenen leveren en plaatsen en deze is bij verre de goedkoopste met een perfecte service.

Vanadiumweg 11 A

3812 PX Amersfoort