Gerepareerd voor de geadverteerd prijs

Cameraglas achter van mijn samsung s20 laten reparen. Afgegeven, 20mins later gerepareerd en dat was het. Geen addertjes, geen extra kosten en geen bedriegerij. Goede zaak, goede aervice en goed personeel.

Snelle en goede service!

Mijn iphone xr scherm werd binnen een half uur vervangen. Het nieuwe originele scherm werkt helemaal zoals het hoort!

Goed en snel

Hollandse degelijkheid

Snel en professioneel !

Snel en professioneel geholpen . En nog 10 euro korting via online gemaakte afspraak!

Service

Top service en professionele hulp. Ruimte om vragen te stellen en jouw van advies te voorzien.

klantgericht

Op vrijdagavond een afspraak gemaakt voor zaterdag. Telefoon werd binnen een uur gerepareerd voor een prima prijs

Top service

Snel en goed geholpen, vriendelijk personeel. Kosten vielen ook mee. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Prima geholpen

Prima geholpen door deskundige vakman.

Netjes en verzorgd

Transparant , qua prijs en afspraak. Ik heb een nieuwe batterij in mijn IPhone laten zetten. In 20 minuten gebeurt. Inclusief half jaar garantie!

Online afspraak gemaakt,binnen een uur een nieuw schermpje op mijn telefoon. Dik tevreden!

Snel een afspraak gemaakt

Gelijk de volgende dag een afspraak gemaakt en binnen 30 min geholpen. Tevreden.

Super service

Verkopen is belangrijk maar vooral de service in Dordrecht is echt helemaal top. Complimenten jongens, daar kunnen veel winkels nog wat van leren. IPhone 11 pro gebruiker.

Geweldig klantvriendelijk en uitstekend geholpen

Mijn scherm van mijn samsung S7 was gebarsten en via het internet na informatie gevraagd te hebben een afspraak gemaakt. Ik ben daarna gebeld omdat het scherm besteld moest worden. Zowel aan de telefoon als in de winkel zeer vriendelijk te woord gestaan en de service was uitstekend, ook gelijk een beschermhoesje gekocht en de prijs viel reuze mee (aangezien sommige andere winkels het dubbele vragen). Ik heb een nieuw scherm en beschermhoesje en kan voorlopig weer vooruit met mijn telefoon. Kortom; prijs - kwaliteit = super klantvriendelijkheid = super!

Een hele goede en vriendelijke service

Ze zijn goed voor de klanten Ze zijn vriendelijk Goede service Als ze geggen binnen 30 minuten klaar dan is het ook zo

Snel, transparant, goeie kwaliteit!

Het scherm van mijn 3 jaar oude iPhone X laten vervangen vanwege groene lijnen op het scherm. In nog geen half uur het scherm vervangen met een origineel Apple-scherm, klaar terwijl je wacht. Reparatie gebeurt op de toonbank en is dus volledig transparant. Super aardig en in voor een leuk gesprek. Mijn toestel is nu weer als nieuw voor een prikkie!

Snelle service. Mooi gemaakt

Ik had een barst in mijn ipad mini. Afspraak gemaakt, ter prekke gerepareerd en 40 min lager had ik weer een strakke ipad.

Last minute en online een afspraak gemaakt, kon al snel terecht en binnen een uur was mijn kapotte scherm alweer gemaakt!

Versplinterd scherm in no time als nieuw

Vlot, snel, vriendelijk - aanrader!

Was een beetje huiverig om een telefoon achter te laten, omdat een gsm nou eenmaal meer dan een telefoon is tegenwoordig. M'n onrustige gevoel uitgelegd en daar hadden ze alle begrip voor. Binnen 20 min was mijn scherm vervangen. Tevreden klant dus. Aardige jongens en ik zou ze aanraden iig.

Snel en goed geholpen

Nadat ik er gisteravond achter kwam dat de oplaadconnector van mijn Iphone niet meer werkte heb ik via de site van GSM Reparatie Centra direct een afspraak voor vandaag kunnen inplannen. Op het afgesproken tijdstip werd het probleem in 45 minuten verholpen. Kortom klasse.

Prima en snelle service

Het afspraak maken was duidelijk en simpel. De reparatie werd snel en prima uitgevoerd.

Prima gemaakt!

Mijn Galaxy S8 laten repareren. Aux-ingang en oplaadconnector waren mank. Na reparatie werkt het weer prima en binnen 3 kwartier geregeld.

Snelle service, en een keurig uitgevoerde reparatie!

Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg en een snelle reparatie.

Mijn telefoon laten maken (kapot scherm). Ben zeer tevreden over deze zaak. Ga er volgende keer weer naar toe mocht het nodig zijn

Super netjes behandeld!

Mijn IPad netjes van een nieuwe batterij voorzien en binnen een paar uur gebruiks klaar. Vriendelijk geholpen,helemaal blij mee!

Voorstraat 29

3201BA Spijkenisse