Vriendelijk en super snel

Overal moest ik 1 tot 2 weken wachten voor een s10 scherm. Hier online afspraak gemaakt wat ook nog eens 10 euro korting opleverde en binnen een half uur was hij klaar!

Vriendelijk personeel, snelle en goede service

Erg goede service en snel

Probleem met het geluid van mijn telefoon is op een enthousiaste manier hersteld. Alle mogelijkheden van het defect werden onderzocht. De reparatie was binnen 1 uur geregeld.

Snel en vriendelijk

Ik kon online heel makkelijk een reservering maken voor dezelfde dag om een batterij van mijn (oudere) iPhone te vervangen. Bij de winkel werd ik vriendelijk geholpen en was het in een halfuurtje gepiept. Te vroeg om lange termijn succes te meten, maar alles werkt naar behoren. Prima

snelle en vakkundige reparatie van Iphone en Ipad . telefoon en Ipad .

Zeer klantvriendelijk en bekwaam

Mijn reparatie werd vakkundig uitgevoerd en tevens kregen wij de tip om de reparatie te melden bij onze inboedel verzekering.

Top service!

Super goed geholpen en super flexibel plus als je merkt dat iets niet goed werkt mag je binnen een week nog langskomen en dan fixen ze het!!

Goed en snel geholpen

Keurige afspraak en reparatie goed uitgevoerd.

De service was goed en mijn scherm is weer helemaal goed.

Snelle reparatie en vriendelijke benadering.

Reparatie goed uitgevoerd,snel en vakkundig!

Snelle Vakkundige reparatie

Snelle afspraak Snelle reparatie

Snel en vakkundig

Prettig on-line reserveren van tijdslot Goede uitleg en vakkundig afhandelen.

Zeer snel en netjes gedaan

Snel het scherm vervangen van mij iPhone 11

tip voor oplaadpunt schoon maken heeft mij veel geholpen

tip voor oplaadpunt schoon maken met tandenstoker heeft mij veel geholpen

top

vriendelijk goede service schermreparatie was snel gemaakt snelle offerte gemaakt voor de verzekering screenprotector wat aan dure kant

Geweldig.

Had 's morgens contact via de website voor een vervanging van mijn kapotte scherm. En om 17 uur kon ik weer gebruik maken van mijn dierbare telefoon. Bedankt. Goed en vertrouwd. Perfect adres in Bergen op Zoom. Vriendelijke bediening.

Top bedrijf!

Vanochtend iets eerder dan gepland m’n telefoon weg gebracht. Dit zou 45 minuten duren. Na een 30 minuten door de stad gelopen te hebben terug gegaan en toen bleek hij al klaar te zijn. Oorspeaker vervangen van een iPhone XR. Ook deze doet het weer.

Perfecte service

Als ik een bedrijf mag aanprijzen dan is dat deze wel. Gewoon schappelijk prijs, neemt de tijd en me telefoon is perfect gemaakt.

Goed geholpen

Ik kon online makkelijk een afspraak maken en werd op tijd geholpen door een vriendelijke jonge man.

Een heel tevreden klant

Goede service aardige mensen en je word correct geholpen

Denken met de klant mee

Ik heb op de site een afspraak gemaakt naar mijn wensen. Aangekomen bij GSM Reparatie Center bleek het onderdeel niet aanwezig te zijn zodat de reparatie niet uitgevoerd kon worden, de medewerker van GSM Reparatie Center heeft vervolgens een collega gebeld en deze is in zijn auto gestapt en is het onderdeel gaan halen in Rotterdam en heeft deze vervolgens naar leiden gebracht waar het onderdeel netjes en professioneel in mijn toestel is geplaatst, tijdens het wachten is mij netjes een bakje koffie aangeboden om het wachten te compenseren, kortom probleem netjes opgelost door GSM Reparatie Center echt TOP

Keurige, snelle afhandeling!

Online een afspraak maken en met korting een reparatie uit laten voeren. Directe reactie, snelle service, sms-je als je toestel klaar is; prima in orde!

Super service

Net geweest in Dordrecht, supersnel gedaan voor een Xiaomi Mi9. Top service!

Goed, snel en vriendelijk!

Goede service, aardige vakmensen en snelle reparatie. Ga zo door!

Voorstraat 29

3201BA Spijkenisse