Ontevreden

Deze mensen geven je niet het gevoel dat je klant bent, terwijl je toch een reparatie uit laat voeren van € 279,-. Slechte informatievoorziening en zeer slechte service. Klein voorbeeld ik kwam er pas na de reparatie achter, nadat ik er zelf naar heb gevraagd, dat de telefoon niet meer waterdicht is. Mijns inziens slordig, maar dat interesseert ze niks. Daarnaast wordt je sterk geadviseerd een screenprotector te nemen, dit is alleen maar extra verkoop. De protector zat verkeerd gemonteerd, de beschermfolie van het nieuwe scherm zat er nog onder. Midden op het scherm zat een ronde matte vlek op het scherm zogenaamd veroorzaakt door touch ID, dit ziet er niet uit en wil je niet!! Maar het probleem wordt bij de klant neergelegd.

Zeer snelle en goede service.

Fantastisch. Snel en goed..

Leuke zaak, snel en goed qua reparaties

In totaal hebben we bij GSM Reparatie Centra (in Dordrecht) al 4 devices laten repareren. Dat ging snel en goed voor een naar mijn mening schappelijke prijs. Ik ben iedere keer netjes geholpen, of in geval van telefonisch contact te woord gestaan. Zeer tevreden. Een aanrader.

Snel, makkelijk en goede prijs

Snelle afspraak via internet, batterij verwisseld in 15 minute voor een goede prijs

Snel en volgens afspraak

Prettige zaak,snelle afhandeling volgens afspraak

Vriendelijk geholpen goede service

Fijne winkel Vriendelijk personeel en zeer tevreden over de reparatie van mijn tablet .

de beste ,snelste en eerlijkste service in Bergen op Zoom

eerlijke prijs, geen onzin verhalen. Deze mensen denken mee! Voor reparaties is dit wat mij betreft de enige plek in Bergen op Zoom. gewoon top,niks minder.

Hele goede service!

Scherm van Samsung edge laten vervangen. Afspraak maken ging snel via website en in winkel op afgesproken tijd gemaakt. Ook glass screenprotector erop laten plaatsen. Deze vertoonde al heel snel barsten zonder dat er gekke dingen gebeurd waren. Mail gestuurd dat wij wel een betere kwaliteit hadden verwacht. Niet om garantie te claimen, maar gewoon om ons ongenoegen kenbaar te maken. Er volgde razendsnel een reactie, Screenprotector is inmiddels kosteloos vervangen. Wat een service, top! Dank jullie wel!

Super goed geholpen en voor een goede prijs!

Zeer netjes geholpen door de verkoper en voor een nette prijs. Volgende keer als ik weer een reparatie moet laten doen, dan ga ik weer naar GSM Reparatie Centra. Ik raad iedereen deze winkel aan!

Uitstekend geholpen

Ik kon heel snel terecht met een kapot telefoonscherm. Uitstekend en vriendelijk geholpen.

Snelle communicatie, snelle reparatie binnen een half uur!

Snelle communicatie, snelle reparatie binnen een half uur!

Goede en vriendelijke hulp

De website is erg duidelijk wat het maken van de juiste keuze beter maakt. Het personeel is vriendelijk en de kwaliteit van de reparatie is top.

Erg vriendelijk vlotte service

Prima ontvangst, erg vriendelijk, snel gerepareerd. Perfect verzorgd.

Prettig , goede service

Aardig personeel..kundig en eerlijk.

Supernetjes en -vriendelijk

Iedereen hierheen... Nette, vriendelijke en professionele reparatie. Met afspraak mogelijk en binnen 1u klaar.

Snelle vakkundige reparatie.

Mijn telefoon was snel en vakkundig gerepareerd. Ontzettend vriendelijke man die mij geholpen heeft. Iemand die echt plezier in zijn werk heeft.

Top zaak

Super vriendelijke mensen en eerlijke prijzen.

Goed geholpen

Moest er twee dagen even op wachten maar telefoon doet het weer prima

Snelle reparatie,op afspraak! Probleem van reparatie snel opgelost onder garantie. Aan te bevelen.

Snelle nette sercice

Mooie winkel en vakbekwaam net personeel. Binnen 20 min nieuw screen in mijn iphone!

Super goede service en snel!

Vriendelijke mensen Goede en snelle service Ik ben een tevreden klant!

Geweldig service

Geweldig geholpen Ik beveel iedereen aan om hier je Telefoon ipad tablet te laten repareren

Zeer klantvriendelijk en goede/snelle service.

Ik was al eens eerder goed geholpen bij GSM reparatiecentrum en dat was vandaag ook weer het geval. Snelle en vakkundige service en zeer klantvriendelijk.

Vriendelijk en snel

Fijn geholpen, vriendelijke mannen en super snel gefixt.

Servicegericht en aardig

Aardige mensen, snelle en relatief goedkoop. Topplek waar ik al een tijd graag kom.

Voorstraat 29

3201BA Spijkenisse