Zeer behulpzaam.

Vandaag goed en supersnel geholpen. Rustige, vriendelijke en kalme verkoper. Scherm gerepareerd van S9 Plus en ziet er weer als nieuw uit.

Snelle en goede service

Scherm van een Iphone 8 laten vervangen. Online een afspraak gemaakt zodat je EUR 10 korting ontvangt. Je rekent ter plaatse af na de reparatie. Na 45 min. was het scherm vervangen met een origineel scherm, we kregen er zelfs gratis een beschermplaatje bij. Ik zal zeker terugkeren bij deze shop.

Vriendelijk personeel, goede service.

Verbeterpuntje was dat ik ondanks afspraak toch een dag moest wachten want scherm niet op voorraad. Wel goed afgehandeld!

Het duurde iets langer dan voorspeld maar heel vriendelijk en goed geholpen. Top.

Supersnel en weer als nieuw

Vriendelijke medewerker. Heel relaxt. Ik kwam een kwartier te vroeg terug en toen was hij net klaar.

Snel gerepareerd en prima service.

Goede prijs, snelle service, kennis van zaken

We hebben een iPhone 6S plus scherm laten vervangen door deze winkel. Dit gebeurde vakkundig. De medewerker had kennis van zaken en constateerde wat gebreken die bij een vorige reparatie door een ander bedrijf niet goed gegaan zijn. Hij loste dit netjes op en dit geeft vertrouwen het de volgende keer weer hier te laten doen. De prijs was ook een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld bij een media markt. Echt een aanrader als je een kapot scherm hebt!

Top service

Snelle en goede service

Snel, aardige medewerker en fantastische reparatie

Snel, aardige medewerker en fantastische reparatie.

professioneel

Snel, netjes en professioneel! Komen netjes de afspraken na. Kom hier zeker terug mocht er iets zijn met een telefoon

Snel gerepareerd, goede prijs en super service!

Nadat de reparatie niet gelukt was werd en zonder extra kosten naar gekeken en werd het probleem alsnog snel gevonden en verholpen. Tot service met een mooie prijs, hele vriendelijke mensen, zeker aan te raden!

Snel en duidelijk

Batterij van mijn Samsung s7 laten maken. Makkelijk online afspraak maken. Telefoon snel gemaakt. Eerlijke verkoper die je geen dingen aangesmeerd.

Goede snelle service

GSM had defect scherm. Apparaat afgeleverd en op afgesproken tijdstip was het gerepareerd.

Goedgemaakt

Ben tevreden

goede garantie voorwaarden

Het had scherm laten vervangen van mijn Sony, hierna werkte er 1 letter niet op het toetsenbord. Dit is zonder zeuren opgelost met behulp van een nieuw scherm. goeie service! Ik zal iedereen deze winkel aanraden.

Perfect!

Snelle goede service!

Snel en kundig

Snelle service, vriendelijk personeel & goede reparaties

goede en snelle service, vriendelijk personeel

Heel erg netjes gemaakt, zeer tevreden over de kwaliteit. Ook de extra korting die je krijgt als je vooraf een afspraak maakt is natuurlijk erg fijn!

goede service en klantgericht

goede service en klantgericht

Goede service en erg vriendelijk personeel

Aanrader voor repareren van je telefoon

Klant vriendelijk goede service

In de avond online afspraak gemaakt snel geholpen hele goede service ga zeker nog terug voor reparatie

iPhone 5s is weer gemaakt met een originele batterij. Geen problemen er meer mee!

Snelle service, scherm als nieuw.

Via de site heel makkelijk een afspraak gemaakt (€10 korting). Telefoonscherm was binnen een half uur vervangen en is weer als nieuw.

Goede, snelle service!

Telefoon was met een half uurtje klaar en ziet er weer uit als nieuw. Hele aardige man ook bij de balie!

Perfect en zeer snel

Perfecte service, razendsnel accu vervangen van ipad.

Voorstraat 29

3201BA Spijkenisse