Mijn scherm was gemaakt maar na een dag bleek er een wit vlekje in het het scherm te zitten en mijn touch gedeelte het niet meer - men heeft direct en nieuw scherm geplaatst en het touch onderdeel vervangen. Dit alles zonder extra kosten. TOP SERVICE niet aarzelen gaan !
Prima gedaan
Geweldige service en zeer klantvriendelijk personeel
Goede informatie, snel en vakkundig geholpen. Gewoon prima.
Snelle service met het gewenste resultaat.
De batterij van m'n IPhone 6s laten vervangen. Werd op afspraak geholpen en binnen half uur was m'n telefoon weer klaar voor gebruik. Het half jaar garantie geeft mij zekerheid dat de reparatie goed is gedaan.
Vlot en keurig netjes geholpen!
Snelle reparatie tegen mooie prijs.
Prima en snel geholpen!
super snel en voordelig, en vriendelijk!
Via de website afspraak gemaakt, kon op heel korte termijn. De benodigde materialen waren keurig op voorraad, dat was bij anderen niet het geval! Kon wachten op de schermreparatie van de Nokia 5. Lekkere stoel en kopje koffie gekregen (lekkere koffie!) Er werken nette mensen, gaan beleefd met hun klanten om, zowel jong als bejaard. Kortom, een adresje waar je voor om kan rijden!
Goed geholpen en prima services een aanrader
Netjes en correct geholpen. Meneer legde goed uit wat hij ging doen en hoe lang het ging duren. Het ging in ons geval om twee smartphones van het merk Huawei P smart. Hij kwam niet opdringerig over en dat maakt écht een verschil met sommige hijgerige winkels. Resultaat zag er keurig uit uit en wederom goed uitgelegd wat er is gebeurt en wat je nu ziet op je Smartphone nu er een extra beschermingslaag is opgezet. Helemaal top! Onze hartelijke dank. Mvg Ronald de Frel, Den Bommel
Zeer vriendelijk, verstand van zaken, betrouwbaar en snel geholpen !
Klasse winkel, goeie service, eerlijk en oprecht en een mooie prijs kwaliteit verhouding
Nette winkel, vriendelijke mensen, vakkundig geholpen voor een mooi prijsje
Mijn iPhone 7 was total los dacht ik maar binnen een half uur stond ik weer buiten met een perfect werkende iPhone. Super gedaan.
stuk goedkoper dan de reparatie winkel in Hoogvliet. scheelde me 70 euro!
Prima geregeld. Online een afspraak gemaakt, volgende dag langs geweest en binnen 30 minuten stond ik met mijn gerepareerde Sony weer buiten. Bedankt mannen! tot de volgende x en zal jullie aan iedereen aanraden die het nodig heeft.
Ik ben erg tevreden mijn telefoon was snel gemaakt en het personeel is erg kundig, ik zou iedereen aanraden hier heen te gaan geen gezeur en goed geholpen
Voorstraat 29
3201BA Spijkenisse