Fijne winkel, behulpzame medewerkers, denken echt met je mee zowel qua meubelkeuze, bezorging en het plaatsen bij aflevering.
Duidelijkheid vanaf het begin, goede service. Het was het wachten waard!
Prettig winkelbezek geweest en goed geholpen
Het personeel in de winkel was heel vriendelijk en behulpzaam. We mochten onze hele inrichting in de winkel uitstallen waardoor we een goed beeld kregen over het totaalbeeld. Erg leuk om te doen ook! Over de levering hielden ze ons goed op de hoogte. De mannen hebben tijdens het leveren alles netjes uitgepakt en neergezet. Ze hebben zelfs al het plastic en papier mee terug genomen. Ideaal! Daarna kregen ze een verdiend kopje koffie met gebak. De eettafel is direct goedgekeurd.
Zeer tevreden heel netjes gedaan
Erg fijne woonwinkel met een ruim assortiment. Zeer vriendelijk personeel en snelle service.
Erg tevreden of service en kwaliteit. Erg vriendelijk personeel, zowel in de winkel als tijdens het brengen van de spullen.
Mooie winkel, goede service.
Goede service.
Fraaie winkel, mooi en ruim assortiment. Goed geholpen en goed advies.
Heel vriendelijk geholpen in de winkel. Er werd tijd voor ons genomen, zelfs toen er twijfel qua kleur ontstond. Spullen werden netjes afgeleverd. Wij komen hier graag terug!
Vriendelijk personeel, behulpzaam. Prima kwaliteit meubels
Goede service, vriendelijk personeel en prachtige spullen.
Ontzettend fijn geholpen, alle tijd en aandacht gekregen! Ook heel blij met de mannen die de spullen geleverd hebben, niets teveel en werken super netjes!
Mooie winkel met heel veel keuzes en goed advies
Super!!
Geweldig mooie winkel met vriendelijk personeel. Levering was top verzorgd.
Goed geholpen in de winkel, bezorging top!
Heusdensebaan 65
5061PN Oisterwijk
Bij Whoon Oisterwijk wandel je door verschillende whoonwinkels die elk hun eigen beleving hebben. Hier vind je een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en inloopkasten op maat. Daarnaast kun je hier terecht voor stijlvolle meubels die je zelf kunt samenstellen, trendy kleinmeubelen en accessoires en unieke kasten uit landen als Indonesië en India.