Top, netjes
Komen afspraken na. Goede service.
Mooie artikelen, netjes geholpen, wel erg lange levertijd, langer dan toegezegd
Fijne mensen, goede uitleg en alles precies op de plek hoe het moet. Goed voor onderhoud en bescherming, zoals vliltjes onder alle meubels.
Alles was prima. Wel erg lange levertijd.
We zijn heel tevreden over hoe we in de winkel zijn geholpen, helaas is de levertijd langer dan dat er tegen ons bij aankoop is verteld.
Goed kwaliteit spullen en een groot assortiment
Prachtige bank gekregen,
Zeer tevreden over de kwaliteit en service. De chauffeurs zijn zeer vriendelijk en meedenkend vanuit de klantsituatie. Kortom, wij zijn erg blij met onze nieuwe meubels en komen snel terug.
Leveringstermijn was enorm laat
Bank besteld erg tevreden tot nu toe
Het beloofde sms met tijd niet gehad. Bank was wel vroeg in de ochtend dus gelukkig niet te lang hoeven wachten. Vriendelijke monteurs
Heel netjes gewerkt
Goede vriendelijke kundige mensen
Heusdensebaan 65
5061PN Oisterwijk
Bij Whoon Oisterwijk wandel je door verschillende whoonwinkels die elk hun eigen beleving hebben. Hier vind je een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en inloopkasten op maat. Daarnaast kun je hier terecht voor stijlvolle meubels die je zelf kunt samenstellen, trendy kleinmeubelen en accessoires en unieke kasten uit landen als Indonesië en India.