Prachtige winkel en het contact verliep ook prettig.

In de showroom is veel moois te vinden en het personeel is erg behulpzaam. Er werd een opstelling gemaakt met de meubels die we afzonderlijk van elkaar hadden gevonden. Zo konden we zien of het ook mooi bij elkaar paste. De levering liet wat langer op zich wachten maar daarover werden we tijdig geïnformeerd.

Klantgericht, groot assortiment, zeer fijne winkelervaring.

Zowel het bezoek aan de winkel als het gehele bestel en bezorg traject erna was zeer goed. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk personeel.

Prima service en vriendelijk personeel

Prima service en vriendelijk personeel.

Mooie winkel, vriendelijk personeel, goede service

Fantastische service

Heel goed

Ontzerrend vriendelijk personeel. Zowel in de winkel tijdens de verkoop, de afdeling transport en de bezorgers. Ook al werd de levering van de bank vertraagd, we werden goed op de hoogte gehouden.

Mooie winkel! Levering zoals afgesproken

Bij Whoon zijn wij super goed geadviseerd voordat wij iets hebben gekocht. Evelien heeft ons eerst veel advies gegeven over banken en de opstellingsmogelijkheden. Sara heeft vervolgens ons geholpen met de indeling op de plattegrond van onze woonkamer. Door de goede ideeën van haar hebben we uiteindelijk onze complete zithoek gekocht. Het staat nu net binnen en het ziet er heel mooi uit. Dankjewel Whoon!

Goede revice erg vriendelijk en altijd bereikbaar. Helaas jammer van de lange levertijd

Klantvriendelijk en goede service

Goede en vriendelijke service en goede bezorging

Prima service, flexibel en vriendelijk geholpen

Bank gezocht, gekocht en geleverd, zoals je mag verwachten. Heeft een poos in opslag gestaan ivm uitloop verbouwing, was geen probleem. Niets op aan te merken

Goede service in de winkel en bij bezorging. Jammer dat de levertijd zo lang was.

Goede service. Vriendelijk personeel

Goede Service, keurig op tijd! De bezogers hebben de tafel keurig netjes in elkaar gezet en op zijn plaatst gezet.

Goede service, vriendelijk professioneel personeel

Goed professioneel geholpen

Heel goede service, levering vertraagd

Werd goed gecommuniceerd over vertraging

Perfecte service

Leuke bezorging. Alles netjes neergezet en uitgepakt. Zeer tevreden!

Goede communicatie

Goede service! Vriendelijk personeel!

Goed en vriendelijk personeel in de winkel. Je wordt goed geadviseerd. Ook de chauffeurs zijn vriendelijk en netjes.

Ik vond het erg fijn

Ik ben erg tevreden , zowel met de service in de winkel als met de levering .

Idd goede service en vriendelijk personeel

Nette verkopers, goede bezorgservice

Prettig bedrijf met mooie meubels en accessoires

Prima service, vriendelijk personeel, netjes geholpen, duidelijke uitleg.

Prima service, vriendelijk personeel, netjes geholpen, duidelijke uitleg.

Fijn dat alles uitgepakt wordt.

Super, alleen dopjes van de stoelen vergeten

Verder goed

Leuke winkel

Uitgebreid assortiment

Wij hebben helaas een slechte beoordeling .

Ik zou hier nooit meer bestellen. Mooie bank uitgekozen stofje etc het zou 14weken duren..wat ik al vrij lang vind. Daar komt bij dat ze 2 weken van te voren laten weten dat we nog erns 6weken moeten wachten. Wij hebben ons oude bankstel die week ervoor op laten halen ..en moesten nog 2 weken op tuinstoelen zitten..onhoudbaar tv kijken..maar daar komt gezellig nog 6 weken bij👎 teleurgesteld.word ook niet meer op ons mailtje gereageerd,ik vind dit een kwalijke zaak.voor mij nooit meer naar deze zaak.

Goed geholpen door vriendelijk personeel

Afgesproken leveringstijd is gehaald zelfs eerder. Personeel in de winkel en van de bezorg service is erg vriendelijk. Zeker aan te raden.

Heusdensebaan 65

5061PN Oisterwijk

013-7200722

Over Whoon Oisterwijk

Bij Whoon Oisterwijk wandel je door verschillende whoonwinkels die elk hun eigen beleving hebben. Hier vind je een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en inloopkasten op maat. Daarnaast kun je hier terecht voor stijlvolle meubels die je zelf kunt samenstellen, trendy kleinmeubelen en accessoires en unieke kasten uit landen als Indonesië en India.