Het voelt alsof ik op de juiste plek ben voor het verwijderen van mijn tatoeage. Karin is deskundig en betrokken. Het is fijn om altijd hetzelfde gezicht te zien.
O
Na een ongeluk aan me voorhoofd met een behoorlijke litteken en zichtbaar zou blijven als ik het niet behandeld had. Mijn vrouw is gaan zoeken op Google en kwam dit prachtige bedrijf tegen dat gespecialiseerd is in huid. Na de eerste behandeling werd het resultaat al zichtbaar na ongeveer 6 totale behandelingen van naald therapie zie je er niks meer van wat natuurlijk helpt om de trauma te verwerken en geen vragen worden gesteld. Bij de intake had ik meteen het volledige vertrouwen omdat ze eerlijk zij van we gaan het verbeter helemaal weggaan zou niet mogelijk zijn maar het komt behoorlijk overheen dat het weg is. Na controle bleek dat er geen verder behandeling nodig is. Ik was er wel vroeg bij een maand na de ongeluk. Wij bedanken de hele team en het bedrijf.
Ik ben hier terecht gekomen op advies collega, hele fijne dame, veel kennis en veel uitleg. Ook tijdens de behandeling goede uitleg. Top! Zeker een aanrader.
Heel professioneel en snel behandeld in uiterst vriendelijke sfeer.
De behandeling is goed bevallen
Effective behandeling met een zichtbare resultaat
The treatment was quick and easy, the staff was very professional and kind and helped me understand all the details of the treatment before starting.
Goede voorlichting en uitvoering met het gewenste resultaat door Karin, behandeld in Haarlem
Duidelijke uitleg over de behandeling en wat ik kon verwachten. Heel vriendelijke en kundige therapeuten. Ik vond de behandeling niet pijnlijk. Heel blij met het resultaat.
Ontzettend blij met het resultaat tot nu toe. volgens mij moet het nog een weekje of 2 helen voor het helemaal weg is. Ik wacht geduldig af tot zo ver heel blij bedankt KAREN <3!
Had last van pigmentvlekken, en wratjes in mijn gezicht deze zijn nu een stuk minder en de wratjes zijn geheel weg. Prettige ervaring ,geholpen door Mariska. Kom zeker terug ,als het weer nodig is
Marlous nam de tijd voor een uitgebreid advies. De behandeling verliep prettig, Marlous was nauw betrokken bij mijn welzijn. De behandeling en de aanvullende huidproducten die zij mij adviseerde werken echt positief uit, ik ben er heel blij mee!
Heel vakkundig geadviseerd en behandeld bij ontharen van de hele benen en oksels. De behandeling is goed te doorstaan. Een heel groot deel van de beharing is weg. Wel is het prijzig (100 euro per kwartier als je het omrekent), en hou er rekening mee dat er in de toekomst nog jaarlijks een behandeling nodig is om het resultaat zo te houden.
Goed. Beetje pijnlijk, maar te doen. Blij met resultaat.
Tijdens de intake om huidvlekken te laten verwijderen werd alles duidelijk uitgelegd en kon de volgende week al terecht voor de behandeling. Deze werd zorgvuldig uitgevoerd gevolgd door een heel duidelijk uitleg over de nabehandeling met wondzalf. ik had een tweede afspraak gepland maar dit was overbodig aangezien de vlekken helemaal weg zijn.
Je wordt op je gemak gesteld en je krijgt goed advies.
Ik kon snel terecht bij deze huidzorgkliniek, kreeg goede voorlichting en werd snel en vakkundig geholpen
Karin geeft goede uitleg en stelt je op je gemak. Behandeling is efficiënt.
Carmen is erg vriendelijk en elke stap die ze deed werd vantevoren uitgelegd. Ook duidelijke uitleg over de behandeling
Lieve Kundige vrouw, geïnteresseerd en legt alles goed uit:) wel heel kostbaar helaas... kon haarlem niet aanklikken maar ik ga in haarlem!
Ik heb goed advies gekregen met het gewenste resultaat!
De eerste behandeling was een peeling. Dit kan behoorlijk branden maar is alsnog goed te doen. De tweede behandeling was een combinatie van microneedling en een peeling. Dit was een stuk minder pijnlijk. Bij beide behandelingen was Marlous erg deskundig en wist antwoord op al mijn vragen. Zij neemt echt de tijd voor je en denkt goed met je mee. Ook informeert zij je goed van te voren over de downtime en het hele proces. Ik kom zeker terug!
Tijdens mijn consult werd mij de procedure duidelijk uitgelegd. Gelukkig kon ik dezelfde dag geholpen worden. Mijn behandeling (verwijderen van pigmentvlekken) werd uitgevoerd door Mariska. Ik vond haar duidelijk, vakkundig en vriendelijk. Mocht het in de toekomst weer nodig zijn, kom ik hier graag terug.
Mijn ervaringen zijn prima met Marlous. Ze stelt je gerust en maakt een leuk babbeltje met je tijdens de behandelingen. Ze geeft goede adviezen als het gaat om laseren en neemt haar tijd als het nodig is. Prettig contact en ze laat je niet awkward voelen tijdens het laseren. Ruimte is altijd netjes en schoon.
Biltstraat 405
3572AV Utrecht (hoofdvestiging)