Fijne kleinschalige kliniek

Zeer tevreden over mijn couperose behandeling. Duidelijke en uitgebreide informatie vooraf tijdens intake gesprek. Resultaat is fantastisch !! Echt een aanrader !!

• Behandeling: Vaatafwijking behandelen

zeer deskundig

behandelingen in het verleden waren zeer deskundig. Nabehandelingen dito. Controles dito met een ster

• Behandeling N.v.t.
  • Behandeling: N.v.t.

Goede eerse indruk!

Inmiddels twee keer bij de vestiging in Amsterdam geweest. Eerste indruk is goed. Behandeling door Maren is prettig, en heb het idee dat de eerste haren al zijn verdwenen!

• Vestiging: Amsterdam

Na de eerste behandeling al resultaat

Na een paar behandelingen ben ik al van me moedervlekken af laser doet geen pijn

Goede behandeling en expertise

Behandeling gehad bestaande uit 4 sessies. Resultaat is goed

• Vestiging: Amsterdam

Vakkundig, snel en voor een redelijke prijs.

Vakkundig, snel en voor een redelijke prijs.

Vriendelijk en deskundig

Heel prettig geholpen met ook goed resultaat !

Heel fijn

Top deskundigheid , goed gespecialiseerd en super aardig. alles word goed uitgelegd en de laser behandeling voel je maar eventjes ( bijna geen pijn ) Ik raad Deze Kliniek echt aan ! Snel resultaat!!

• Behandeling: Tatoeage verwijderen

Top geholpen door Karin

In totaal vijf behandelingen gehad, moedervlekken zijn zeker 70% lichter geworden. Goed geïnformeerd van te voren, Karin weet waar ze het over heeft en wat ze doet.

Prima behandeling!

Prettig en vriendelijk contact.

• Vestiging: Eindhoven-Best

Goed bevallen alleen beetje prijzig

Goed bevallen

• Behandeling: Littekens verwijderen

Super!

Ik raad het iedereen aan! perfecte behandeling! aardige dame!

Vlot en professioneel

Aardige huidtherapeut die je op je gemak laat voelen en je goed en professioneel behandeld.

Prettig, deskundig en snel

Goede kliniek. Ben nu 2 keer geweest om moedervlekken in mijn gezicht te laten laseren en erg tevreden met de behandeling en het resultaat!

• Vestiging: Amsterdam

Goed geholpen en een uitstekend resultaat.

zie hierboven.

• Vestiging: Utrecht

Professionele service met mooi resultaat

De behandelingen waren snel en bijna pijnloos. En de communicatie heel goed.

• Behandeling: Vaatafwijking behandelen

Uitstekend!

Ik ben allereerst voor een intakegesprek geweest bij Gitte. Ik ben hartelijk ontvangen en direct geholpen. Gitte heeft mij de voor -en nadelen verteld omtrent de behandeling en geïnformeerd over de soort behandelingen. Gitte heeft om een second opinion gevraagd alvorens de behandeling. Na het verkrijgen van groen licht is ze gestart met een proefbehandeling op 2 kleine plekjes adh van 2 soorten behandelingen om te kijken welke behandeling voor het beste effect zorgt Na een maand weer gekomen en de resultaat was verbluffend! Vervolgens heel het gezicht behandeld en na advies een passende crème meegekregen, ik ben zeer tevreden over de resultaat! Ik wil Gitte persoonlijk bedanken voor de deskundigheid en de prettige sfeer die ze heeft gecreëerd.

• Vestiging: Den Haag

Vriendelijk en deskundig, zeker een aanrader!

Voor het eerst in m’n leven bij een laser kliniek! Ik ben nu een aantal keren voor het laser ontharen langs geweest. Ingeborg is echt onwijs vriendelijk en deskundig in haar werk. Ze geeft goede adviezen en stelt me gerust. Ik zie nu al resultaat en ga ervan uit dat ik na de behandel serie m’n overtollige haargroei kwijt ben. Absoluut een aanrader!

Professioneel, vaardig en kundig

Vlotte, deskundige behandeling. Toegankelijk, ruimte voor vraag en antwoord. Vertrouwenwekkend.

Hartstikke goed

Het ontharen zelf doet natuurlijk wat pijn maar erg fijn dat het goed word gedaan door iemand die er weet van heeft.

• Vestiging: Almere

De behandelingen worden prima uitgevoerd en ben tevreden.

• Vestiging: Utrecht

Huidtherapeut die goed begeleid bij laseren

Voor mijn acné-littekens wilde ik graag nog even net even wat meer verbetering zien na onder andere microneedling te hebben ondergaan. Deze kliniek en in het bijzonder Ingeborg Mastenbroek, werd mij aangeraden. Het laseren met de CO2 fractional laser is mij goed bevallen en de (na)zorg bij Lasercentrum Biltstraat is top!

• Behandeling: Littekens verwijderen

Precies wat ik verwachtte

Ik (man 33) besloot om wat te gaan laten doen aan mijn gezichtshuid - ik had namelijk wat acne lidtekentjes. Mijn oog viel op deze kliniek icm de CO2 fractional laser en ik kreeg als huidspecialist Karin. De behandeling is even een impact op je lichaam en deed een klein beetje zeer maar dat is op te lossen door eerst een paracetamol in te nemen. Ik was wat onzeker over de resultaten vlak na mijn behandeling. Logisch! Je denkt echt van; komt dit nog wel goed? Zes dagen na de behandeling kon ik alweer de straat op en ik ben zeer tevreden over het resultaat! Je krijgt gewoon een nieuwe huid, ongelovelijk... maar echt waar. Ik ben zeer tevreden, bedankt Karin.

• Behandeling: Acné
  • Vestiging: Amsterdam

Uitstekende service en resultaat!

Goed en snel geholpen en effectieve behandeling.

• Vestiging: Eindhoven-Best

Fijne ervaring en voor herhaling vatbaar

De deskundige gaat op een fijne manier met je om en legt alles netjes uit over de behandeling en wat je kunt verwachten.

Biltstraat 405

3572AV Utrecht (hoofdvestiging)