Uitstekend!

Het is een stukje rijden voor mij maar dat is het helemaal waard. Ik heb een paar keer de pigmentbehandeling gedaan met goede resultaten. Ik ben goed geïnformeerd/ geadviseerd over de behandeling en de bijbehorende producten. Kortom een zeer fijne huidkliniek die ik zeker aanraad.

• Vestiging: Eindhoven-Best

Ik kon snel terecht e de behandeling ging veel sneller dan ik gedacht had. Inderdaad gevoel van elastiekje tegen he huid.

• Vestiging: Eindhoven-Best

Heel tevreden, snelle resultaten en totaal niet pijnlijk.

• Vestiging: Eindhoven-Best

Geruststellend en goede informatie.

Toen ik als eerste aankwam werd ik meteen goed ingelicht. Ze stelde mij meteen op mijn gemak en beantwoord al mijn vragen duidelijk. Fijne behandeling met het gewenste resultaat. Kortom ben ik zeer tevreden!

Ik kom er graag terug!

Zichtbaar resultaat naar enkele keren! Heb er nu 6 in totaal opzitten.

• Vestiging: Eindhoven-Best

Ben erg tevreden Er wordt goed geluisterd mee gedacht en deskundig gewerkt.

Ik heb een erg prettige ervaring. Heb een aantal verschillende behandelingen gehad behandeld door Marloes ze is erg leuk en professioneel. Ben in het verleden meerdere plekken geweest voor mijn probleem en uiteindelijk hier echt goed geholpen! Behandeling zijn laser ontharen , permanente make-up verwijderd en huidvernieuwing.

• Vestiging: Almere

Top behandelingen

Laser ontharen gaat snel en zo goed als pijnloos. Super blij mee het resultaat!

• Vestiging: Amsterdam

Een goede service

De behandeling doet geen pijn.

Zeer goed resultaat

De behandeling (steelwratjes en ouderdomsvlekken verwijderen) op zich is niet erg prettig, want het is zonder verdoving, maar is wel te doen. Carmen zelf is deskundig, vriendelijk en geduldig. Ze legt duidelijk uit wat er mogelijk is en wat er gaat gebeuren en ze staat open voor vragen. Ook na de behandeling wordt na een periode gevraagd hoe het verder gegaan is en of ik tevreden was. Ik kan Carmen van huidzorgkliniek in Best daarom zeker aanbevelen.

• Behandeling: Moedervlek verwijderen

Deskundig & vriendelijk

Carmen heeft mij op een hele fijne wijze geholpen. Ze was vriendelijk, duidelijk en deskundig. Het litteken is na de behandeling een stuk minder dik. Zeker nog niet helemaal weg, maar dat was van tevoren goed uitgelegd; het beoogde resultaat van de behandeling was duidelijk van tevoren gecommuniceerd.

• Behandeling: Littekens verwijderen

Geweldig Top!

Ik ben blij dat ik uiteindelijk bij deze kliniek terecht gekomen ben! Zo een vriendelijke en duidelijke uitleg wat ik daar gekregen heb! En de behandeling was echt professioneel! Beter kan niet!

Erg tevreden!

Ik kon snel terecht voor de afspraak. De huidspecialist is heel vriendelijk en kundig. Ze legde duidelijk uit hoe de behandeling en de stappen eromheen eruit zouden gaan zien. Tijdens de behandeling was ze opnieuw duidelijk in wat er ging gebeuren. Ik ben blij met het eindresultaat. De vaatjes die dicht zijn gelaserd zijn bijna helemaal weg.

Erg goed

Nadat ik aangaf niet tevreden was met mijn behandeling werd ik de volgende dag gebeld. Aangeboden om de behandeling kosteloos over te doen en dit keer bij de voor mij bekende en gewenste therapeut. Tevreden met de response van de kliniek!

• Vestiging: Utrecht

Super fijne begeleiding en snelle service

Ik heb drie behandelingen laten doen bij de Huidzorglaserklinieken. Twee door een huidtherapeut en 1 door een dermatoloog. Alledrie de behandelingen vonden plaats in mooie steriele kamers en met kundige en super aardige begeleiding door het personeel. M.n. Joyce heeft mij goed geholpen en met me mee gedacht. Ik ben er blij mee, zit nog in het genezingsproces maar heb goede hoop dat alle plekjes uiteindelijk mooi zullen genezen.

• Behandeling: Moedervlek verwijderen
  • Vestiging: Utrecht

Geveldige service; zeer goed bevallen!

Ik bezocht Huidzorg Laserklinieken - Best voor de tweede keer in een paar jaar tijd en ik ben opnieuw zeer tevreden met hun klantenservice. Ik zou Houdzorg Laserklinieken en in het bijzonder Carmen Schell zeker aanbevelen aan iedereen die de professionaliteit en precisie tijdens de behandeling weet te waarderen in combinatie met de aandacht, zorgzaamheid en vriendelijkheid van het huidtherapeutisch personeel.

Voelt vertrouwd, makkelijk

Heerlijk rustige uitleg, schept vertrouwen en je voelt je op je gemak

Gewoon super

Carmen heeft mij zeer deskundig en duidelijk plan van aanpak geadviseerd en t resultaat is al top! Op naar de vlgd stap.

• Behandeling: Huidvernieuwing
  • Vestiging: Eindhoven-Best

De behandeling ging goed en snel

Goede behandeling met duidelijke uitleg vooraf. Ik ben blij met het resultaat!

Gewoon goed!

Afspraak is snel gemaakt, de behandeling wordt deskundig uitgevoerd. De behandelaars zijn vriendelijk en pro-actief.

Top ervaring

Mijn ervaringen zijn altijd goed en kom er al jaren.

Fijne en serieuze zorg!

Ik kom, ondanks dat het weglaseren van mijn tattoo niet een heel fijne ervaring is, graag bij de laserkliniek in Almere. De sfeer is er fijn, het personeel is vriendelijk, betrokken en kundig en ik krijg er passend advies. Er wordt goed gekeken naar mijn huid en de reactie van het laseren en vanuit daar wordt het plan van aanpak dan weer bijgesteld. Fijn!

• Vestiging: Almere

Gewoon top service

Supere ontvangst ! En leg alles netjes uit , denkt commercieel , maar ik ben zelf verkoper dus ik hou daar wel van :). En verders gewoon zeer aangenaam tijdens behandeling! Zou zeker aanbeveling doen ! Ps alleen voortaan met naam aanspreken ipv meneer . Dan is het 10/10

Goede ervaring

Bekwaam personeel

• Vestiging: Eindhoven-Best

Een verrassend resultaat na een prettige behandeling!

Goede communicatie en informatie op de website. Na het opsturen van de huidfoto's is er snel gereageerd op de mogelijke data om af te spreken. Prettige ervaring om een vrijblijvend gesprek te hebben. Na een duidelijke uitleg heb ik vrij snel een afspraak kunnen maken om behandeld te worden. Omstandigheden van de behandelruimte: Keurig en overtuigend. Deskundige behandeling en een mooi eindresultaat. Dit alles maakte dat dit een positieve ervaring is geweest!

Fijne behandeling!

Duidelijke uitleg vooraf met de verschillende stappen voor het behandelen van het pigment in mijn gezicht. Alles werd rustig opgebouwd waardoor je huid niet al te heftig reageert en je wel snel resultaat ziet. Carmen geeft steeds fijne behandelingen!

Biltstraat 405

3572AV Utrecht (hoofdvestiging)