Uitstekende service en advies

Prettig en vakkundig geholpen met zichtbaar resultaat.

• Behandeling: Moedervlek verwijderen

professionele en vriendelijke zorg

Marlous is zeer deskundig, geeft goed advies en voert de desbetreffende zorg optimaal uit

• Vestiging: Utrecht

Hele goede ervaring. En je hebt snel resultaat

Ik heb een fijne ervaring gehad met het laseren van me oogleden kin en boven lip en slaap. Je word goed voor bereid. En tijdens de behandeling word je goed begeleid en gerust gesteld Na 6 dagen waren de korstjes al weg en de zwelling Heb nu, al na 7 dagen resultaat Ik raad het dan ook iedereen aan Ik had ook een fijne arts Karin van laser Centrum Staringplein te Amsterdam die mij behandelde Zij heeft mij eerder al goed geholpen met een lelijk liteken op me voorhoofd Die veel mooier en gladder is geworden

• Behandeling: Huidvernieuwing

Verbluffend resultaat

Ontsierende vaat- en pigmentafwijking in het gezicht laten behandelen in totaal 6 laserbehandelingen. Daarna behandeling voortgezet met producten van ZO Medical, al met al binnen enkele maanden verbluffend opgeknapt en een frisse en egale uitstraling teruggekregen. Ook voor mannen dus een prima oplossing.

• Behandeling: Vaatafwijking behandelen
  • Vestiging: Almere

Goede zorg voor tijdens en na de bahandeling

Al enige jaren ben ik patiënt bij ingeborg ik voel me relaxed tijdens de behandeling. Een behandeling die nagenoeg geslaagd is. Het ging om een laserbehandeling. tegenwoordig is er bijna geen haar meer te bekennen op de afgesproken plaatsen. En dat was voor mij een issue. Ook de pijn tijdens de behandeling valt mee.

perfect!

ik laat mijn intieme zone ontharen en oksels, en was bang dat ondanks het iets is wat ik altijd al wou het heel ongemakkelijk zou worden, maar totaal niet! het resultaat is prachtig en voel me prima op mijn gemak tijdens de behandelingen! zeker aan te raden!

good

The assistants are really nice and professional. However, in the end I had to visit the company way more times than you advertise for laser and spend the double the money for my hair removal.

• Would you recommend us? No
  • Establishment Utrecht

Zeer deskundig en prettig, er word uitgebreid uitleg gegeven, en het resultaat is top.

highly recommended

I do hair removal sessions with Dr. Marlous Soesbergen, she is very professional, friendly, and fast. the clinic has the latest equipment so the laser session are not as painful as it is known be and it is very clean with calming atmosphere.

• Would you recommend us? Yes

Zeer professioneel en prettig geholpen

Zeer professioneel en prettig geholpen

Ontzettend vriendelijk en professioneel

Vanaf de eerste behandeling heel goed geholpen. De behandelingen werken daarbij ook nog heel goed wat de ervaring extra goed maakt. Ik zou laserkliniek bij iedereen aanraden.

• Vestiging: Utrecht

Nice team and good results!

After a few treatments, the hair is gone and the skin is nice and smooth. I'm very happy with results! The team is friendly, experienced and very helpful in case you have quesions.

• Would you recommend us? Yes
  • Establishment Utrecht

Alles wordt goed uitgelegd bij het eerste consult. Ook de behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd. Na de 1e keer had ik al veel minder haartjes en voel ik mij veel zelfverzekerder.

• Vestiging: Utrecht

Mijn ervaring is top met Huidzorg laserkliniek!

Mijn ervaring met de kliniek en huidtherapeut is echt geweldig. In 2013 ben ik hier eerder geweest voor mijn acne(littekens) te laseren en dat had echt goed geholpen. Na lange tijd ben ik hier weer teruggegaan om vervolgens nooit meer weg te gaan. Ik heb verschillende middelen en klinieken destijds geprobeerd maar niks hielp! Soms tijdelijk maar dan kwam het weer terug. Ik kan het echt iedereen aanraden! Mijn huidtherapeut Karin Aalbers is een geweldige huidtherapeut en eerlijk en betrouwbaar. Één van de reden om terug te gaan naar de kliniek. Zij had zich al bewezen in 2013. Met acne is het altijd lastig te behandelen en voor een jonge man is het natuurlijk niet leuk om allerlei crèmes en behandelingen te testen wat wel of niet werkt. Gelukkig hebben we huidtherapeuten als Karin dat haar vak goed begrijpt. Fantastische vrouw! 😉

• Behandeling: Acné
  • Vestiging: Amsterdam

Goed geholpen, alles duidelijk uitgelegd

Na lang twijfelen toch besloten im wat aan mijn huid te doen en een aantal storende rode vaatjes laten weglaseren. Geholpen door Gitte, die erg vriendelijk was en alles van tevoren goed heeft uitgelegd. De behandeling deed geen pijn en viel me reuze mee. Plekjes zijn al behoorlijk weggetrokken maar het eindresultaat is pas na 4 weken zichtbaar, dus nog even afwachten. Zou het iedereen due twijfelt aanraden!

• Behandeling: Vaatafwijking behandelen
  • Vestiging: Utrecht

Prima resultaten en goede service.

Ik ben blij met mijn resultaten. Haartjes worden nog steeds minder en dunner.

• Vestiging: Amsterdam

Laser kliniek werd mij aan beloven door andere mensen. En zeker mensen je zult geen spijt krijgen het zijn zulke klant vriendelijke mensen. En het werk wat ze verrichten is uitstekend!! Ik ben ieder geval super blij met jullie en heb totaal geen spijt.

• Vestiging: Almere

Geweldig !

Ontzettend tevreden met de behandelingen en het resultaat. Erg vriendelijk personeel, Voelde vanaf het begin al niet ongemakkelijk. Ik zeg gewoon doen !

top!!!!

Ik ben in mei voor het eerst geweest voor consult. Ik had al een langere tijd last van haar op mijn kin en op mijn wangen. Hier wilde ik vanaf. Tijdens dit consult hebben ze duidelijk uitgelegd wat de verwachten resultaten zouden zijn. De dames zijn open, eerlijk, duidelijk, vriendelijk en zeer professioneel. Ik was na de eerste behandeling al zeer tevreden over het resultaat. Ik baal dat ik niet eerder ben gekomen voor een laserbehandeling. Ik raad het iedereen aan!!

Great

Super professional. Great increase of skin condition.

• Nous recommanderiez-vous? Oui
  • N/A

Heel goed behandelen en vriendelijke medewerkers

Ik ben zeer tevreden met jullie behandelen van laser ontharen want van de eerste keer ik zie meteen een goede resultaten

• Vestiging: Eindhoven-Best

Voel me zelfverzekerder als ik bij Karin wegga!

Zij bekijkt samen met je naar het proces van de haarvermindering en past de behandeling hier goed op aan.

Super snel gelasert

Ik word heel goed geholpen was eerder altijd ergens anders maar hier zie je gelijk resultaat top mensen

• Behandeling: Tatoeage verwijderen
  • Vestiging: Utrecht

Fijne kliniek en goede behandelingen

Ik heb al een aantal laserbehandeligen gehad om tatoeages te verwijderen. Ik ben erg tevreden met het resultaat na elke behandeling. Ik word ook vriendelijk geholpen door deskundig personeel. Al mijn vragen worden beantwoord met advies waar ik echt wat aan heb. De kliniek is netjes en schoon wat ik ook belangrijk vind bij zulke behandelingen.

• Behandeling: Tatoeage verwijderen
  • Vestiging: Utrecht

De beste huidkliniek die ik ken.

Ik ben al jaren bij deze huidkliniek. Voor diverse behandelingen. O.a moedervlekken' huidverzorging en laseren . Ik ben zeer tevreden. Ik heb al tig klinieken afgelopen voor mijn overbeharing. Sommige waren goedkoper. Maar de resultaat was waardeloos. De reden waarom ik ook blij ben, buiten de resultaat. Is dat de pijn veel minder is. Dit doormede door de koelsysteem van de laser apperatuur. Wat ook een extra plus punt is zijn de behandelaars. Ze zijn heel professioneel en begripvol . Karin wil ik bedanken voor haar enorme geduld met mij. Ik ben namelijk best kleinzeerig. Ze is erg vriendelijk en klantvriendelijk. Het is zeker een aanrader!!

Biltstraat 405

3572AV Utrecht (hoofdvestiging)