Professionele begeleiding en behandeling door de huidtherapeuten in het proces waarbij littekens worden verwijderd. De huidtherapeuten zijn vriendelijk, correct en hebben veel kennis en ervaring. Ik beveel Huidzorg Laserklinieken van harte aan.
Vriendelijk, professioneel, deskundig.
Ik ben heel erg tevreden. Goed deskundig personeel die al je vragen kunnen beantwoorden. De risico’s worden er altijd bij verteld.
Prettig gesprek, duidelijke uitleg over behandeling en te verwachten resultaat. Angiomen na 1 behandeling verdwenen.
Goed geïnformeerd over de behandeling en correcte en vriendelijke huidtherapeute.
Nette kliniek in het zorgcentrum van Best gehuisvest. Kundige en vriendelijke huidtherapeut. Zo'n 13 jaar geleden heb ik diverse IPL behandelingen gehad. Dat heeft helaas weinig effect gehad. Nu met laser aan de slag. Na twee weken zijn de eerste haartjes uitgevallen. Benieuwd naar het resultaat over een aantal keer. Vooralsnog ziet het er veelbelovend uit.
Na een informatieve ontspannen kennismaking en een aantal behandelingen zie ik al duidelijk de eerste mooie resultaten. Ingeborg is professioneel, legt duidelijk uit wat wanneer gebeurt en houdt het comfort voor de persoon in de stoel continue in het oog. Top!
Duidelijke uitleg, er wordt de tijd voor je genomen, je bent op tijd aan de beurt, vriendelijk.
Karin is geweldig en heel vakkundig en ik ben elke keer hartstikke blij als ik er naartoe ga en ook als ik er weer wegga. Topkwaliteit! En ik merk elke keer weer zichtbare verbetering en vernieuwing aan en van mijn huid. Ik vind zowel de chemische peeling als de laser een heel goed effect hebben. Met het vervellen nadien heb ik geen moeite, dat heb ik er graag voor over. Tevens ben ik zeer te spreken over de vitamine A creme voor thuis, zo kan je het thuis zelf bijhouden en blijven verzorgen. Kortom, een geweldige behandelaarster en behandeling. voor mij een 10+
In Utrecht ben ik heel netjes geholpen door de dermatoloog. Ook de afspraak maken en de nazorg heeft mij positief verrast! Ik ben uitstekend geholpen, en waardeer de tijd die er voor mij werd genomen! Ik raad de kliniek zeker aan!
De haartjes op mijn gezicht zijn zo goed als weg en m’n oksels hoef ik bijna nooit meer te scheren! Ik heb heel erg tevreden met de behandelingen en de therapeuten!
Uitgebreide uitleg en vriendelijk personeel.
Karin is een ervaren, kundige en hele aardige huidtherapeut.
Bij huidtherapeut Maren ben ik momenteel onder behandeling voor het ontharen (laseren) van mijn bikinilijn, benen en oksels. Het resultaat is fantastisch. Al na 1x laseren merkte ik verschil. Inmiddels 6x geweest en ik ben zo goed als haarvrij!
Super klantvriendelijk, en er wordt altijd netjes gewerkt.
Goede voorlichting en behandeling zoals besproken. Vertrouwd adres, zeker aanbevolen.
Deskundig en vriendelijk
Goede service, aardige personeel prima laser ontharingsbehandeling
Ik heb een erg goede ervaring gehad met mijn laserbehandelingen. Altijd erg vriendelijk en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt.
Biltstraat 405
3572AV Utrecht (hoofdvestiging)