Bij het consult voorafgaande aan mijn behandeling ben ik heel deskundig voorgelicht over de mogelijkheden en de te behalen resultaten. Hierin zijn mijn verwachtingen goed gemanaged. Er werd mij gezegd dat ik ongeveer 3 behandelingen nodig zou hebben om de plekken in het geheel te verwijderen. De eerste behandeling viel me erg mee, het voelt een beetje alsof er met kleine elastiekjes op de huid wordt geschoten. Niet prettig maar niet heel pijnlijk. Ik had het idee dat de wondjes heel erg opvielen maar op mijn werk zagen ze het niet eens. Na 4 weken was het mooiste resultaat. Ik was er erg tevreden over. Na 6 weken werden een aantal plekken weer donkerder. Deze heb ik nu voor een tweede keer laten lazeren. Deze behandeling was pijnlijker omdat er blijkbaar meer 'power' nodig is om lichtere plekken te behandelen. Mijn huid ziet er plaatselijk nu ook vuriger uit dan de eerste keer. Na een paar uur was de zwelling en het brandende gevoel zo goed als weg. Verwacht wordt dat ik hierna nog wel een keer terug moet komen maar nog maar voor een deel van de plekjes. Ik ben erg blij dat ik het heb gedaan. Ik vind mijn gezicht er veel rustiger uitzien zonder de pigment vlekjes. En de herstel periode is relatief kort. Ik ben tevens erg tevreden over de dames die mij hebben behandeld. Ik zou deze kliniek aanraden.
Maren provides the best quality care! She was very knowledgeable in creating a treatment plan to remove my acne scars and give my skin a fresh, new look. After two treatment sessions I definitely see an improvement in my complexion. I'm very happy with the results and have recommended my friends to check out the clinic!
Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met de kliniek. Ik ben fijn geholpen door Gitte.
Maren is zeer deskundig en geeft goed advies. Ze is daarnaast erg vriendelijk en stelt je op je gemak. Ik raad zeker aan om een behandeling bij Maren te boeken!
Een fijn consultgesprek met veel juiste informatie.
Had ik dit maar 20 jaar eerder geweten nogmaals bedankt
Ben heel erg tevreden
Ik ben heel blij met het behandeling. Deskundig, vriendelijk en effectief.
Ik kom voor meerdere behandelingen... Pigmetvlek,spidders verwijderen..ik krijg dan ook advies mee, waar ik ook wat aan heb en dat volg ik dan ook op. tevens voel ik me op me gemak.
Altijd goed ontvangen, goede communicatie en professionele behandeling.
Word altijd super goed geholpen door Maren. Mijn huid was na al een paar behandelingen zichtbaar beter en nu bijna volledig haar vrij! Ook werd er heel goed advies gegeven voordat ik begon aan mijn behandelingen om te kijken wat voor soort en hoeveel behandelingen ik nodig had.
Ik zit nog in het traject, maar mijn haargroei is na 5 behandelingen al veel afgenomen. De haren onder mijn oksels zijn zelfs praktisch verdwenen. De bovenlip en sommige delen bij de bikinilijn zijn wat hardnekkiger. Op mijn onderbenen had ik nauwelijks haar en dat is nu na 2 behandelingen waarschijnlijk helemaal verdwenen. Helaas ben ik niet eerder begonnen, want ik heb inmiddels enkele grijze haren (en die kunnen niet verwijderd worden met de laser). Ik heb een donkere huidskleur, maar de behandeling heeft geen negatieve invloed op mijn huid of pigment. Als ik de kliniek verlaat, heb ik zelfs geen rode plekken of irritaties. Mijn oksels en bikinilijn blijven overigens nog steeds donkerder door haarpuntjes en kleine talgophopingen. Mijn huid is weliswaar rustiger geworden, maar het is niet realistisch om een oksel uit een deodorantreclame te verwachten. De behandelingen zijn goed vol te houden. Af en toe voelt het venijnig aan, maar dat verdwijnt vrijwel direct. Wanneer je wat meer stress hebt, kan het wel erg pijnlijk zijn. Dat heb ik 1x ervaren. Vriendelijke receptioniste, nette omgeving en de kliniek heeft (in de binnenstad) eigen parkeergelegenheid. Ik ben erg tevreden over Gitte. Ze is professioneel en denkt goed mee als je vragen hebt over je huid (ook over niet-laser gerelateerde onderwerpen zoals een bultje of moedervlek). Daarnaast is ze erg plezierig in de omgang. Hierdoor kan je beter ontspannen tijdens het laseren van bijvoorbeeld je bikinilijn. Je ligt er dan immers niet heel erg flatteus bij… Als je veel gebieden laat laseren, is het best veel geld. Toch zie ik het als een uitstekende investering. Nu moet ik nog een beetje scheren, maar het gaat al veel makkelijker en sneller dan voorheen. Nooit meer knoeien met potjes warme wax, een pijnlijke epilator, een pincet voor die verdwaalde kinhaar, eigen harsstrips of harsen bij de schoonheidsspecialiste! Het geeft mij veel rust en comfort.
De ontvangst is altijd vriendelijk. Geen wachttijd, de planning is goed op orde. Deskundig en realistisch advies.
Fijne sfeer en alles is goed verzorgd. Behandeling uitstekend!
Ik ben heel deskundig, vriendelijk en prettig behandeld en het resultaat van de behandeling is veel beter dan ik van te te voren heb durven hopen.
Klantvriendelijk. Beste resultaten!!
Ik ben zeer tevreden met het resultaat. De vlekjes zijn niet helemaal weg maar wel veel lichter van kleur waardoor ze minder opvallen. Behandeling zelf is soms wat gevoelig maar is echt goed te doen. Uitleg vooraf is duidelijk en bijzonder vriendelijk.
Heb nu al verschillende keren mijn oksels laten laseren bij Maren - locatie Amsterdam - en alleen maar lof. Heel deskundig, legt alles met zorg uit plus het resultaat is precies wat ik wilde. Onwijze aanrader dus!
Heel tevreden met de behandeling. Gitte Danen is deskundig, informeert je goed, stelt je op je gemak en is heel vriendelijk!
Biltstraat 405
3572AV Utrecht (hoofdvestiging)