5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na eerst naar een andere kliniek te zijn geweest voor een vergelijkbare behandeling ben ik overgestapt naar Lasercentrum Amsterdam. De kwaliteit van de behandeling ligt hier vele malen hoger. De apparatuur werkt sneller en pijnlozer, de kliniek is hygiënisch, er hangt een prettige sfeer en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel blij ben dat ik bij Maren terecht ben gekomen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb een eerste laser behandeling ondergaan bij Ingeborg Mastenbroek. Ik was erg onder de indruk van haar professionele aanpak en kennis van de techniek. Ik ben op aanraden van een vriendin, die erg enthousiast was over deze kliniek, hier terecht gekomen. Ik zie uit naar de volgende behandeling en hoop dat de haren voorgoed weg blijven na de nodige pijnloze behandelingen.

5 stars: perfect, definitely recommended

I have had great experiences getting laser here. Everyone is very friendly and makes you feel very welcomed and reassured.

• Would you recommend us? Yes
  • Expertise
  • Treatment
  • In total
  • Treatment Hair removal
  • Establishment Utrecht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne professionele aanpak en een vriendelijke sfeer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de behandelingen door Karin als zeer vriendelijk en professioneel ervaren. Uitstekend dus!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Moedervlek laten weghalen bij de huisarts. Na verwijdering van de hechtingen is het helaas opengesprongen, wat resulteert in een breed litteken. Na één laserbehandeling is er al een flinke verbetering. Deskundige en vriendelijke huidtherapeute. Snelle beantwoording van vragen via mail.

• Behandeling: Littekens verwijderen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend goede, vriendelijke en vooral geduldige huidtherapiste (Pamela). Ze weet waar ze het over heeft, neemt de tijd om te kijken welke behandeling je nodig hebt maar ook hoe vaak bijvoorbeeld. Ik heb het gevoel dat bij deze kliniek ze niet enkel op zoek zijn naar snel geld verdienen, maar echt het beste met je voor hebben. Er is ook nog sprake van een stukje aftercare, waarbij er zonnebrand- of verkoelende creme op de behandelde plekjes voor je wordt gesmeerd. Af en toe zijn er nog zichtbare haartjes of ontstaan er huidirritaties of brandwondjes, maar dat is ook niet altijd te vermijden en gebeurt nou eenmaal af en toe! Hetzelfde geldt voor de pijn haha. Al met al dikke aanrader en zeker effectief!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Maren is een proffesionele en aardige dokter, ze behandeld mij met geduld. Ze weet waarmee ze bezig is. Geeft veel tips. Ze stelt je ook gerust als het even niet gaat tijdens het behandeling.

• Behandeling: Acné

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige kliniek en behandelaars. Zowel deskundig als uitermate vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne sfeer, vriendelijk en deskundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kon snel terecht en ben vriendelijk geholpen. Ook is het fijn dat je hier niet lang hoeft te wachten.

• Behandeling: Pigmentvlek verwijderen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Maren is heel professioneel, grondig (niet onbelangrijk!) en gemakkelijk in gesprek. Ik ben altijd tevreden geweest over de kliniek (goede balans tussen professionele uitstraling en gemoedelijke sfeer), maar Maren is mijn nieuwe ontdekking!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Inmiddels vier behandelingen laser ontharen gehad en ben al erg tevreden met het verschil. De behandeling is goed te doen. Gitte gaat zorgvuldig en professioneel te werk. Zeker aan te raden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gecombineerde laser-behandeling gehad voor pigment- en vaatafwijking. Bijzonder prettige en professionele indruk van Pamela Jaspers. Bovendien was het resultaat na één behandeling al verbazingwekkend goed. Ik heb veel vertrouwen in het vervolg-traject

• Behandeling: Vaatafwijking behandelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben in september begonnen met de behandeling bij Maren. Ze is vanaf het eerste moment erg professioneel en heeft een goede uitleg gegeven over de behandelingen. Ze is altijd erg secuur wat maakt dat ik (een perfectionist) heel ontspannen in de stoel lig. Naast een goed resultaat is het ook gewoon gezellig!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke uitleg gekregen over de behandeling en wat daarna wel en niet verstandig is. Daarnaast ook erg vriendelijk en professioneel. Dankjewel Gitte!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijne en deskundige behandeling en super resultaat. Het is even een investering maar zou het iedereen aanbevelen! Zeker ook bij deze kliniek.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij de eerste consult duidelijke uitleg gehad over de procedure en wat ik kan verwachten. Ben heel blij met het resultaat tot dusver. Over de kwaliteit-prijs verhouding ben ik ook tevreden. Daarnaast is het personeel heel vriendelijk en professioneel. Lasercentrum Bilstraat vestiging Amsterdam raad ik zeker aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wordt altijd heel goed geholpen en ze weet ook altijd precies wat we hadden afgesproken. Voelt erg vertrouwd. Ben erg tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het eerste vlijblijvende consult was fijn, je kan al je vragen kwijt. De behandeling word uitgebreid uitgelegd. Het is pijnlijk maar ook heel snel voorbij. Er is vrij snel resultaat zichtbaar, maar er zullen wel nog heel wat behandelingen nodig zijn om de tatoeage volledig te verwijderen.

Biltstraat 405

3572AV Utrecht (hoofdvestiging)