Na een slechte ervaring met een andere instelling kwam ik terecht bij Lasercentrum Amsterdam en wat is dit een verademing. Heel professioneel en deskundig. Ben super tevreden en zal jullie ook zeker aanraden. Op aanraden van een familie lid ben ik bij jullie terecht gekomen.
Met mijn donkere huid is het best lastig om de juiste kliniek te vinden die de juiste laser hebben voor mijn huid. Na de 1e behandeling merkte ik na een week al een verschil. Ik kan niet wachten tot het eindresultaat.
Prettige sfeer, deskundige en vriendelijke professionals.
Ik ben vriendelijk ontvangen en goed geholpen in de kliniek. Behandeling zelf is snel voorbij, herstelproces duurt natuurlijk langer. Maar ik ben tot nu toe tevreden met het resultaat.
Zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Goed advies en duidelijke uitleg.
Marlous is een zeer vriendelijke en deskundige specialist. Ze weet duidelijk waar ze het over heeft. Ik zal zeker andere mensen adviseren om naar Marlous te gaan.
De behandeling zelf is niet erg prettig, maar het resultaat mag er nu al, na 2 behandelingen zijn. Ik word door Gitte altijd erg op mijn gemak gesteld en dat maakt het net iets minder vervelend. We doen het echt samen. Er wordt ook de tijd genomen om je op je gemak te stellen, je vooraf een uitgebreide uitleg te geven en je vragen te beantwoorden. Heel prettig!
Heel prettige rustige omgeving met vriendelijk en zeer kundig personeel. Goed bereikbaar.
Ik ben erg tevreden over de behandelingen en zie nu na de 4e behandeling al veel veschil. Gitte gaat zorgvuldig en keurig te werk. Ik zou het een ander zeker aanbevelen. Top!
Ik kom altijd bij Maren voor mijn behandelingen. Ze is zorgzaam, deskundig en ervaren. Top service!
Maren doet haar werk erg goed! Ik zie al resultaat
Ik ben erg tevreden over de behandelingen en zie nu na de 4e behandeling al veel veschil. Gitte gaat zorgvuldig en keurig te werk. Ik raad het zeker aan bij andere. Top!
Erg tevreden over de behandelingen en huidtherapeut Maren
Behandeling verliep goed en voldoende informatie vooraf. Geen bijzonderheden.
Ik ben tevreden met de behandeling en met de personen die er werken zoals Maren. Ze is klantvriendelijk altijd netjes op tijd en heel behulpzaam.
de ontharings behandelingen kosten misschien wat meer maar de uitkomsten zijn heel goed en waar voor je geld aangezien de behandelingen echt definitief ontharen
Echt mijn complimenten naar Marlous. Zeer tevreden over haar. Mocht altijd mailen als er Iets was. En tevreden over de producten.
Warm welkom, laagdrempelig benaderbaar, hygiënisch, ontspannen sfeer, zeer kundige mensen, duidelijke uitleg. Tatoeage niet meer zichtbaar en ontharing is meer dan goed gelukt. Ben een zeer tevreden klant!!
Nu twee keer een afspraak gehad met Gitte om mijn tatoeage te laten verwijderen. Alles wordt goed uitgelegd en resultaat is al zichtbaar!
Goede apparatuur niet pijnlijk.mijn ervaring van hiervoor was dat het erg pijnlijk was.en de haartjes terug kwamen..na de eerste behandelijk al een goed gevoel.eindelijk van die pincetten af.ben zo blij dat ik gegaan ben.dank maren.
Hartelijk ontvangst, snel serieus antwoord op vragen, voel me op mijn gemak, behandeling professioneel + prettig, resultaat top. Bedankt dames!
U heeft me alles duidelijk uitgelegd bij de intake-gesprek. Ik kreeg veel meer informatie dan mijn vorige laserkliniek. De behandelingen vind ik ook heel goed met goede resultaten.
Biltstraat 405
3572AV Utrecht (hoofdvestiging)