Mevrouw Mastenbroek is kundig en bovendien erg vriendelijk! Je word vooraf goed geïnformeerd m.b.t. de genezing en de nazorg. Kortom: erg tevreden!
Ik ben onder behandeling bij Maren en ben zeer tevreden over de behandeling zelf en het resultaat. Ze is heel deskundig en super aardig. Ik heb de behandeling (en dus Maren) al aan meerdere andere mensen aangeraden.
Was een lang traject, maar blij met het resultaat. Dank je wel Karin! X
Alle medewerksters zijn zeer klantvriendelijk en dat is heel prettig, maar het gaat natuurlijk zeker om de behandeling zelf. Ik heb nare ervaringen met een kliniek in Zaandam waar ik zo'n 10 jaar geleden in behandeling was. De mensen waren erg onaardig, de behandeling was heel pijnlijk en ook nog zonder resultaat. Het resultaat bij deze kliniek is optimaal!
Erg prettig geholpen Werd goed naar mijn wensen geluisterd en professioneel gereageerd
Gitte is een fijn persoon om bij onder behandeling te zijn. Ze is professioneel, denkt met je mee en is vriendelijk. De service is prima. Kan een afspraak niet doorgaan dan neemt de kliniek tijdig contact met je op en een dag voor de behandeling krijg je een herinnerings-sms.
Heel goed en professioneel geholpen door een deskundige en vriendelijke specialiste.
Vanmorgen heb ik mijn 6e behandeling gehad bij Ingeborg Mastenbroek voor tatoeage verwijderen op de locatie Utrecht. Ik heb op mijn rechterborst en rechtboven arm een tatoeage die ik graag weg wil hebben. Ik word altijd prima geholpen door Ingeborg, en mijn tatoeage vervaagt steeds meer naar elke behandeling. Echter moet ik nog wel een aantal behandelingen ondergaan, waardoor later de tatoeage verdwijnt. Door middel van een voorgeschreven creme, is de behandeling goed te doen. Kortom is word zeer netjes en goed geholpen met mooi resultaat tot nu toe, en de eind resultaat verwacht ik ook positief. Echt een aanrader dus met de Picoway Discovery laser. De volgende behandeling staat voor begin april 2019. Deze huidzorg kliniek is zeker een aanrader!
Ik heb nu al drie behandelingen gehad en ik merk zeker verschil. Ik krijg informatie over waar ik op moet letten voor na de behandeling. Mijn behandelaar is professioneel en stelt je op je gemak. Als er iets is mag je altijd even op afspraak langskomen om het te bespreken. Ze neemt dan ook de tijd om er naar te kijken en eventueel te behandelen.
Met name veel dank aan mijn behandelaar. Ze neemt echt de tijd voor je en is zeer deskundig. Kliniek is prima bereikbaar.
Prima behandeling, dit was de nu 3e keer dat ik ben geweest.Dat zegt mijns inziens genoeg
De behandeling wordt altijd naar wens uitgevoerd. Er wordt tijd genomen voor je als patiënt en de behandelaars zijn altijd vriendelijk.
Voordat ze beginnen met behandelingen wordt alles besproken en duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten. Je krijgt ook te horen hoeveel behandelingen ongeveer nodig zijn voor een goede resultaat. Tot nu toe tevreden.
Ik wordt altijd behandeld door Marlous. Ik heb veel vertrouwen in haar deskundigheid. Bovendien is ze erg hartelijk en klantgericht.
Ik zit in een traject voor meerdere laserbehandelingen om een tatoeage met verschillende kleuren weg te laten halen. Mijn tatoeage is ongeveer 10cm x 5cm. Tijdens het intakegesprek werd verteld hoe de behandeling gaat, hoeveel behandelingen er nodig zijn en wat er met je huid gebeurt na een behandeling. Je krijgt de tijd om erover na te denken voor je je eerste afspraak maakt. De behandeling gaat zorgvuldig en er wordt precies verteld wat er gaat gebeuren. De behandelaar vraagt tijdens de behandeling ook meerdere malen of het gaat. De behandeling is niet geheel pijnloos. Het is vergelijkbaar met het laten zetten van een tatoeage. Direct na de behandeling wordt de tatoeage ingesmeerd, gekoeld en ingepakt. Je krijgt instructies mee om de huid te verzorgen. Ik heb, zeker na de eerste paar behandelingen, veel vragen gehad over het herstel (veel blaren) en het was nooit een probleem om contact op te nemen. Er zit ongeveer 7 weken tussen de behandelingen. Je maakt na de behandeling direct een nieuwe afspraak op een voor jou gewenst tijdstip. Ik ben erg blij met de zeer nette, zorgvuldige en professionele werkwijze bij de laserkliniek in Utrecht. Marlous, je bent een vakvrouw! Bedankt voor de goede zorgen en de fijne begeleiding.
Ik ben in behandeling bij Ingeborg Mastenbroek voor acne en couperose. Zeer tevreden over de proffesionele service en het eerlijke advies. Verbetering is duidelijk zichtbaar en ik blijf dus graag bij haar onder behandeling tot het gewenste eind resultaat is bereikt.
Naast de laserontharings behandelingen laat ik ook de acne behandeling doen. Ben erg blij met het resultaat en er wordt met je meegedacht om tot het beste resultaat te komen. Verder altijd erg vriendelijk geholpen. Ga zo door!
Fijne meiden en goed advies. Ik ben tevreden over de behandelingen.
Ik ben heel deskundig en zeer vriendelijk behandeld.
Tijdens intake consult kon ik direct behandeld worden voor een opengesprongen vaatje op voorhoofd. Pijnloos en vakkundig geholpen! Aanrader
The whole process it was very nice. Since the begin I received all explanation about the treatment that I was about to do, with details. I didn`t have doubts to choose HuidzorgKlinieken and I am very satisfied with the treatment that I did and the costumer service.
Biltstraat 405
3572AV Utrecht (hoofdvestiging)