Fijn en aandachtig geholpen!

Ik ben zeer tevreden met het advies en de behandeling van mijn vele huid plekjes oa moedervlekjes, bloedplaatjes en kleine wratjes. Ze zijn snel en goed weggehaald en totaal geen last gehad daarna.

• Vestiging: Utrecht

Vakkundige behandeling en een warme en vriendelijke begeleiding

Zowel bij de intake, behandeling als nacontrole werd ik warm en vriendelijk ontvangen. De eerste keer een laserbehandeling aan je gezicht maakt je onzeker, daarom voelde het heel fijn om zo zorgvuldig te worden bejegend. Ook tijdens de behandeling wordt aangegeven welke stappen er volgen en wordt gevraagd naar je welbevinden. Lotte is een vakbekwame en betrokken huidtherapeut. En het resultaat was boven verwachting!

• Behandeling: Pigmentvlek verwijderen

Top Service

Gegaan voor een verwijdering van een tattoo werd goed behandeld. Top service

• Behandeling: Tatoeage verwijderen

Fijne behandeling!

Zeer fijne behandeling gehad van Lotte! Samen gekeken naar de mogelijkheden en verwachtingen. Lotte legt alles goed uit en de behandeling verloopt heel soepel. De resultaten na de eerste behandeling waren duidelijk zichtbaar! Fijn dat het ook mogelijk was om in de avond af te spreken. Mocht je twijfelen dan zou ik gewoon een afspraak maken!

• Vestiging: Eindhoven-Best

Heel erg blij met het resultaat, goede uitleg en vriendelijk personeel!

• Vestiging: Eindhoven-Best

Erg comfortabel en snel gedaan

Gezichts ontharen met een laser is altijd pijnlijk maar ik werd constant gerust gesteld en er werd veel gecommuniceerd over mijn pijn en wanneer welk deel van het gezicht werdt behandeld. Daardoor was het erg te doen en kon ik comfortabel zijn en open over mijn ervaring/pijn praten.

• Vestiging: Almere

Uitstekend!

Een gezellige praktijk in Almere, de medewerkers zijn vriendelijk en bij binnenkomst krijg je een lekker bakje koffie.

• Vestiging: Almere

Ontzettend fijn geholpen door Marlous

Ik kom al jaren bij Marlous voor diverse laserbehandelingen. Ik word altijd goed geadviseerd en prettig geholpen. De resultaten zijn ook zeer naar wens en tevredenheid. Mijn huid ziet er absoluut beter uit sinds ik hier behandeld word.

• Behandeling: Vaatafwijking behandelen
  • Vestiging: Utrecht

Fijne service en deskundig handelen

Ondanks de pijnlijke behandeling voelde de behandeling als deskundig. Ik werd goed voorbereid en was dus niet verrast door de pijn.

• Vestiging: Utrecht

Kan het iedereen aanraden!

Lotte heeft de tijd genomen en me gerust gesteld op het moment dat ik mijn eerste laser behandeling kreeg. Daarna gaf ze goed uitleg voor de nabehandeling. En ook gaf ze aan dat als er iets was,ik altijd kon bellen. Ik kan niet wachten tot mijn volgende behandeling,al is het niet geheel pijnloos,door de goede koeling en dat het mijn wenkbrauwen zijn duurt het gelukkig niet lang.

• Behandeling: Permanente make-up verwijderen

Uitstekende behandeling!

Ik heb de behandelingen door Gitte altijd als prettig ervaren. Door haar professionaliteit en vriendelijkheid waren de sessies gewoon lekker ontspannen en heb ik altijd het gevoel gehad dat het goed zou komen. En dat is ook gebeurd …. ik ben dolblij met het resultaat! Dankjewel Gitte.

• Behandeling: Tatoeage verwijderen

goede behandeling

Duidelijke communicatie over de te verwachten resultaten. Schone behandelkamers, hygiene maatregelen uitstekend. Behandeling vindt keurig op afgesproken tijd plaats. Vriendelijke behandelaar, legt goed uit welke handelingen er verricht worden, ontspannen sfeer, maar behandelaar komt soms enigszins druk over en spreekt snel. Redelijk prijzig!

• Behandeling: Littekens verwijderen
  • Vestiging: Eindhoven-Best

Heel erg tevreden over de behandeling!

De complete ervaring bij de Huidzorgkliniek is super. Het consult + overleg en vervolgens de behandeling zelf zijn helemaal voor jou op maat gemaakt, na het laseren ook nergens last van!

• Vestiging: Utrecht

Vriendelijk en prettig in de omgang

Ik word altijd begroet met een glimlach en tijdens de behandeling wordt er ook goed aangegeven of er nog behandelingen nodig zullen zijn of eventuele twijfels. Dit geeft mij vertrouwen dat ze de beste zorg bieden en niet "geld aftroggelen". Aanrader :)

• Vestiging: Utrecht

Snel en in ontspannen sfeer

Het laseren ging vrij snel in een rustige setting. Lotte heeft goed uitgelegd wat van invloed is op de groei van haartjes en wat laseren met de haargroei doet. Al met al vond ik het een prima ervaring.

• Vestiging: Utrecht

Vriendelijk, deskundig en persoonlijk contact

Fijn geholpen met aandacht geluisterd naar mijn wensen en goede opvolging van vragen. Altijd vriendelijk en persoonlijk contact

• Vestiging: Utrecht

Vriendelijk, professioneel en klantgericht!

Mijn ervaring bij Huidzorgklinieken is heel erg goed! De huidtherapeut die mij heeft geholpen, was zeer vriendelijk, professioneel en erg prettig in de omgang. Ze heeft mij enorm goed geholpen. Daar komt bij dat het resultaat van de laserbehandelingen absoluut naar wens is. De haargroei is zo goed als helemaal gestopt. Ik zou Huidzorgklinieken dan ook zeker aan anderen aanraden.

• Vestiging: Amsterdam

Tevreden met het Resultaat

Ik heb 6 behandelingen laten uitvoeren in een periode van 3 maanden. Ik werd snel geholpen, altijd vriendelijk ontvangen in de nette kliniek en kon met al mijn vragen terecht.

• Behandeling: Littekens verwijderen
  • Vestiging: Den Haag

top ervaring en goed resultaat.

Wordt altijd vriendelijk, vertrouwelijk en professioneel geholpen. ook is er extra ruimte voor advies, waardoor ik na 7 behandelingen zeer tevreden ben.

Deskundig en vriendelijk

Carmen heeft mij goed geholpen. Ze is vriendelijk en heeft een deskundige blik. Ze geeft op alle vragen antwoord.

• Behandeling: Vaatafwijking behandelen
  • Vestiging: Eindhoven-Best

Top ervaring, snel behandeld en mij goed geïnformeerd

Ik ben uitstekend geholpen door snel behandeld te worden en mijn vragen te beantwoorden. Ook werd ik meteen op afspraaktijd geroepen. En ik kon ook nog mijn laptop laden.

Biltstraat 405

3572AV Utrecht (hoofdvestiging)