Ik ben door Maren behandeld. Ze is heel vriendelijk, enthousiast, deskundig en professioneel. Ze heeft de behandeling en nabehandeling goed en duidelijk uitgelegd, zodat je weet wat je kunt verwachten. Ik voelde mij vanaf het begin op mijn gemak bij haar. Ik kom zeker terug mocht ik in de toekomst nog een behandeling willen laten doen.
In de afgelopen maanden heb ik een heel prettige ervaring met laserbehandeling door Gitte Danen. Ze werkt professioneel, stelt je gerust en is heel vriendelijk. Geen problemen of last door de behandeling en iedere keer meer resultaat. Zou willen dat ik hier eerder naar toe was gegaan!
Vijf maanden geleden heb ik besloten om mijn oksels permanent te laten ontharen d.m.v. een laserbehandeling. Tijdens het eerste vrijblijvende consultatiegesprek met Maren is mij uitgelegd hoe de behandeling in elkaar zit en hoe het zou gaan verlopen. Ik was direct enthousiast! Na de eerste behandeling merkte ik meteen verschil; de haartjes werden dunner en kwamen minder snel terug. De behandeling zelf verliep snel en vrijwel pijnloos. Na enkele behandelingen hoefde ik al bijna niet meer te scheren! Daarnaast vond ik het heel fijn dat ik bij elke behandeling door dezelfde behandeltherapeut (Maren) ben behandeld. Zij hield mijn behandelproces goed bij en ik voelde me bij haar enorm op mijn gemak. Al met al zou ik deze laserbehandeling iedereen aanraden!
Gitte is altijd heel vriendelijk, betrokken en deskundig. Zeer prettige bezoeken iedere keer. Ik beveel het anderen zeker aan.
Ik wordt altijd goed en zorgvuldig behandeld
Zeer prettige ervaring, ook over het resultaat erg tevreden. Diverse behandelingen gehad van Gitte Danen, naast haar professionaliteit en deskundigheid is zij ook zeer prettig en vriendelijk in de omgang. Daardoor gingen de behandelingen ook erg snel voorbij. Echt een topper!!
Erg professioneel en deskundig. Wordt op je gemak gesteld met je kwetsbaarheid.
Goede ervaring met zowel deskundige als behandeling.
Ik ben voor een derde keer bij Maren langs geweest in Amsterdam om mijn pigmentvlekjes (gehele lichaam) te laten laseren. Na de eerste keer werd alles al een stuk lichter, na de tweede keer waren sommige pigmentvlekjes al bijna niet meer zichtbaar 😃 Maren geeft goede uitleg, werkt heel netjes, laat je op je gemak voelen. Ook bij andere vragen informeerd zij goed, duidelijk en eerlijk. Professioneel én toegankelijk👌🏼
Ik vind deze kliniek echt een aanrader! Ze zijn vriendelijk, professioneel, eerlijk maar het belangrijkste is natuurlijk het resultaat en daar ben ik zeer tevreden over. Na elke behandeling zie ik steeds weer een groot verschil en komt het einde steeds meer inzicht! Wellicht nog een paar behandelingen en dan ben ik van mijn oude tattoo af!
Mijn eerste kennismakingsgesprek met Maren was zo prettig, dat ik uit meerdere klinieken gekozen had voor Laser centrum Biltstraat. Maren is super professioneel en fijn in de omgang, ik ben heel tevreden. Zeer aan te bevelen!
Ik ben heel tevreden ovdr de behandeling, bejegening en nazorg indien er iets is.
Vriendelijk personeel
Voel me op me gemak, En ze zijn alles wat je met vertrouwen moet hebben! Helle lieve mensen! En doen hun werk perfect .. top ben heel blij met ze
Ik heb een CO2 laser behandeling gedaan voor mijn acne-littekens. Ik was heel zenuwachtig voor mijn behandeling maar vanaf het begin was mijn huidtherapeut Maren super behulpzaam en stelde me op mijn gemak. De behandeling zelf heeft ook echt goede resultaten opgeleverd. Mijn littekens zijn zeker verminderd en minder grof. Maren was ook heel reeel over wat ik kon verwachtten na de behandeling en qua hersteltijd. Uiteidelijk viel alles mij heel erg mee, en ik zal zeker nog een behandeling doen bij Maren :)
Voorafgaand aan mijn eerste intake wist ik niet wat ik moest verwachten. Gitte heeft me duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Ze is deskundig en gaat secuur te werk. Tijdens de behandeling(en) vraagt ze meerdere keren hoe het bevalt en past zo nodig de intensiteit aan. Ik ervaar de behandeling(en) als zeer prettig!
Complimenten aan Karin. Stelt je op je gemak en geeft goede informatie, ze stelt vragen en is begaan met je.
Ik ben in 2.5 jaar tijd 10 keer naar de kliniek geweest om mijn tatoeage te laten verwijderen. Iedere keer werd ik professioneel, deskundig en vriendelijk behandeld. Het behandeltraject werd goed van te voren besproken en ik wist precies waar ik aan toe was. Al met al een top ervaring!
Both Pamela and Marloes are very good at their work!
Kom al jaren bij deze kliniek. Ik word heel goed geholpen door Marlous. Ze is deskundig en heel vriendelijk.
Hele vriendelijke en deskundige arts .ik ben heel erg tevreden over de behandeling!!
Biltstraat 405
3572AV Utrecht (hoofdvestiging)