• Behandeling: Vaatafwijking behandelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik word altijd hartelijk ontvangen door Marlous! De behandeling is niet geheel pijnloos, maar mede door de gezelligheid tijdens de behandeling is het goed vol te houden. Er wordt deskundig en snel gewerkt, wat erg fijn is, zonder dat je behandeling wordt afgeraffeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn contact met de huidtherapeut, professionele ruimtes en behandeling, en goede adviezen. Het resultaat van laseren heeft zijn tijd nodig, maar deze praktijk kan ik van harte aanbevelen!

• Behandeling: Acné
  • Vestiging: Eindhoven-Best

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg professioneel personeel. En hele goede ervaring met de behandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer deskundige behandelingen door Ingeborg Mastenbroek waarbij ik vooraf goed op mijn gemak werd gesteld. De roodheid verdween binnen een paar uur na de behandeling en de haartjes vielen al snel uit en de meeste haartjes kwamen ook niet meer terug. Dus erg tevreden!

Deskundig en vriendelijk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb hier verder niet over te klagen. Ik wordt altijd goed behandelt en alles wordt duidelijk gemeld. Ik krijg dan ook de tijd om aan te geven als ik een korte break nodig heb omdat het iets te veel pijn doet. Ik heb ook altijd een gezellig gesprek tijdens, voor en na de behandeling. Ik raad het zeker aan!

• Vestiging: Almere

4 sterren: goede service, goed behandeld

Marlous is deskundig, adviseert goed en is vriendelijk in adequaat in contact en omgang.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben supertevreden over de laser ontharingsbehandelingen. De behandelingen worden altijd zeer professioneel gedaan, de communicatie is altijd helder en prettig en ik voel me er fijn. Het resultaat is ook top, erg blij mee!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag de eerste behandeling gehad voor het weglaseren van mijn tattoo’s. Goed advies en een fijne intake.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In november kwam ik bij Huidzorgklinieken terecht voor een behandeling van mijn acne (whiteheads op het gezicht). Ik werd vriendelijk geholpen en er werd mij goed uitgelegd wat er ging gebeuren. Ook werd ik deskundig geholpen en elke vraag werd beantwoord. Daarnaast was ik in het begin een beetje zenuwachtig of mijn gezicht niet heel lelijk werd (ook omdat ik bij een dermatoloog ben geweest voor eczeem). Ik werd gerustgesteld en alles werd duidelijk uitgelegd. Na de derde behandeling is mijn acne zo goed als verdwenen, waar ik heel blij mee ben!

• Behandeling: Acné

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben behandelen door M. Soesbergen, voor verwijdering van permanente make-up en beharing in gelaat. Ik ben super tevreden. Deskundigheid en Hygiëne staat op nr1. En het resultaat is uitstekend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk, professioneel en deskundig. Marloes denkt erg mee in mijn wensen en is altijd eerlijk en deskundig. Ik heb al een aantal klanten aangebracht en deze zijn ook erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu erg tevreden over mijn behandeling en behandelaar, Marlous. Houd goed rekening met de cliënt en altijd vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goed behandeld door Pamela, bekwaam, goede, heldere voorlichting en geeft me een gerust en goed gevoel tijdens de behandeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben afgelopen woensdag voor mijn 6e laserbehandeling geweest. De eerste 5 behandelingen heb ik zonder verdoving gedaan, de pijn tijdens het laseren was erg heftig. Dus tijdens de 5e behandeling heeft Pamela een recept uitgeschreven voor verdovende creme. De pijn is hierdoor van een 10 naar een 5 gegaan. Mijn tatoeage is flink vervaagd op dit moment, en heelt erg mooi. Er zijn geen littekens te zien of huidsverkleuringen. Wel smeer ik de tatoeage in met een zalfje die ik heb gekocht in de kliniek. Ik moet waarschijnlijk nog 4/5 keer. Pamela is erg deskundig en zorgt voor een prettige behandeling (voor zover mogelijk). Ik zou de kliniek zeker aanraden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vond de medewerker erg prettig! Geduldig en secuur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kom om de zoveel weken bij Gitte Damen voor het laser ontharen. Ze is altijd vriendelijk, deskundig en werkt zeer professioneel. Ik zou de kliniek zeker aanraden, het is een prettige omgeving en ik ben erg tevreden met het resultaat!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond de voorlichting erg duidelijk, zo wist ik duidelijk wat ik wel en niet moest doen voor een goed resultaat. De behandeling viel me erg mee. Ik ben erg blij dat ik voor een laserbehandeling gekozen heb: ik hoef me bijna niet meer te scheren, heel fijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk ontvangst. Klantgericht. Geeft prettige en begrijpelijke uitleg op gestelde vragen. Vooralsnog positief behandelresultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik lazerde hiervoor ergens anders. En ik dacht zelf dat het niet beter kon maar na een behandeling zag ik al veel meer vooruitgang dan voorheen. Bijna pijnloos en Gitte begeleidt mij uitstekend door de behandeling heen. Voel me echt op mijn gemak. Hierdoor durf ik ook verder te gaan naar een andere zone om te ontharen!

Biltstraat 405

3572AV Utrecht (hoofdvestiging)