Prima communicatie

Vlotte en snelle communicatie via mail.

Perfecte dienst en huishoudhulp

Alles perfect

Zeer tevreden van de dienstverlening.

Degelijk werk, punctueel en vriendelijk.

De interne medewerkers doen zeer goed hun best.

Intern luisteren men naar de noden. Men probeert goed poets medewerkers te sturen. Meestal snelle reactie op vragen Doe zo verder Men kijkt naar de mails

Enkel fijne ervaringen met Primahome.

- Medewerkers Primahome zijn vlot bereikbaar - Fijne communicatie - Eenvoudige administratie - Zeer tevreden over de poetsvrouw - geen extra kosten bovenop dienstencheques Globaal genomen zijn we zeer tevreden dat we klant zijn geworden bij Primahome.

Goede service en huishoudhulp!

Nooit problemen

Al vele jaren hebben wij wekelijks poetshulp van Primahome en we zijn zeer tevreden zowel van het poetswerk als van de opvolging en administratie.

Nooit problemen, altijd goede poetshulpen gehad.

-Snelle vervanging bij uitvallen poetshulp. -Spreken Nederlands. -Vriendelijke en efficiënte communicatie.

Uitmuntend

Uitmuntend ! Zou graag hierbij van poetshulp willen wisselen . Deze dame werkt zeer correct. Inam is dan wat slordiger maar alles was proper. Kan ik wisselen ? Mag een andere dag zijn dan vrijdag. Groetjes Anita

in orde

goed, correct, gemakkelijk

Goede ervaring

Heel snel geholpen

uitmuntend

Bekwame poetshulpen en goede opvolging door het administratief personeel

Goede relatie met huishoudhulp/poetsdienst werkers

Mijn poetshulp is niet erg bedreven in het nedelands maar wordt prima geholpen. Uw diensten zijn volledig in orde: de werknemer krijgt alle wettelijke informatie zoals een loonbrief. Dit laatste was bij zijn vorig bureau niet het geval. Bij het overstappen naar Prim@Home werd er voor mij als voor de poetshulp een gunstige oplossing aangeboden.

goede ervaring, uitgezonderd 1 maal dat poetsvrouw niet gekomen is, en had blijkbaar primahome verwittigd, maar primahome heeft dit niet aan ons doorgegeven.

Behulpzaam, stipt, correct

ik ben zeer tevreden !

ik ben zeer tevreden .!

Betrouwbaar

Tot op heden nog geen problemen gehad met Primahome.

zeer aangename, begripvolle en professionele mensen

Zeer aangename , begripvolle en professionele mensen

Makkelijk en correct

Nadat ik mijn vorige poetshulp door fraude kwijt was, belde ik PrimaHome op. Binnen de week hadden zij iemand gevonden die mij kon komen poetsen. Hanna is een hele vriendelijke dame die haar werk correct doet. Alleen maar aan te bevelen.

Zeer fijne ontvangst, goede gezinshulp

Zeer goede gezinshulp. Heel behulpzaam en persoonlijk kantoor in Lier ( mevr. Trap ).

Heel tevreden

Houden rekening met de wensen van de klant

Goede hulp

Poetsdame werkt door, is vriendelijk, doet het werk goed. De taal is moeilijk en afspraken opvolgen ook moeilijker soms door de taalbarrière. De afspraken online annuleren via de website lukt me niet

In 1 woord super service van Mariia en een top poetsvrouw Hanna

Mariia zal altijd vrij snel antwoorden op mails en een top klantenservice aanbieden. Mijn poetsvrouw Hanna is een zeer goede poetsvrouw. Nog nooit zo'n goede poetsvrouw gehad. Mijn ervaring met Primahome is dan ook super. Ik zal ze aan iedereen aanbevelen.

Correct.

Ben over het algemeen tevreden over Primahome. Ik vind het alleen sptijtig dat Primahome mij niet heeft kunnen helpen met het laten veranderen van mijn e-mailadres bij Sodexo-Fluxee. Sinds begin 2024 probeer ik mijn nieuw e-mailadres door te geven. Tevergeefs !!! Ik moet nu zelf maar regelmatig geld bij storten, zonder te weten hoeveel ik daar nog beschikbaar heb. Ik hoop maar dat er niets mis loopt waardoor Stacha niet meer betaald wordt.

Goed service

Ik ben al vele jaren klant bij Prima Home. De organisatie van de thuishulp is goed geregeld en de klantenservice is uitstekend. Ik hoop dat uw bedrijf meer trainingen voor de thuishulp kan aanbieden, zodat zij nog professioneler en deskundiger diensten aan klanten kunnen leveren.

Grote Steenweg 111

2600 Berchem

Over Primahome

Primahome is sinds 2009 een regionale en sterk verankerde dienstenchequeonderneming. We zijn met een 800-tal thuishulpen actief in en rond Antwerpen en Lier. Prima hulp bij je thuis is onze slogan. Wekelijks helpen we duizenden tevreden klanten verder met het netjes afhandelen van huishoudelijke taken. We streven voortdurend naar een hoge tevredenheid bij onze werknemers en klanten. Ons personeelsverloop ligt beduidend lager dan in de sector en dat komt de kwaliteit van onze dienstverlening uiteraard ten goede. Dankzij het vertrouwen in onze dienstverlening groeien we voortdurend. Steeds meer klanten genieten van hulp in het huishouden via Primahome.