Behandeling zo comfortabel mogelijk gemaakt. Foutloos. Prettig. Duidelijke uitleg.
Ben blij dat ik het heb gedaan. Super goed geholpen door jullie.
Voor het consult werd ruim de tijd genomen en alles werd goed uitgelegd. De behandeling viel heel erg mee en ging vlot. Iedereen was zeer aardig. Dank voor jullie zorg!!
Zeer fijne behandeling met prachtig resultaat! Het kost misschien iets meer als een reis naar Turkije. maar met zo'n behandeling wil je goede kwaliteit en dan zit je bij Zantman goed!
Vanaf de eerste intake t/m de behandeling zeer goed geholpen en alle vragen behandelt.
Prima ervaring. Informatie vooraf zou nog iets beter kunnen met klein filmpje. Voor het overige heel goed!
Prima behandeldag gehad.
Fijne deskundige ervaring. Vriendelijk personeel. Zeker aan te raden.
Fijne behandeling gehad. Het is veel minder erg dan je denkt. Aardig en professioneel team.
Top team. Fijne mensen en heel goed behandeld.
Het was minder eng dan van te voren gedacht allemaal lieve en toffe vrouwen hier. Ben een tevreden mens.
Buitengewoon goed t.a.v. alle aspecten.
Perfect. Kan niet beter.
Het zijn vriendelijke mensen. Doen de werk goed, in een ontspannen sfeer. Het ziet er allemaal schoon uit.
Ging allemaal prima. Goed begeleid en geïnformeerd tijdens de behandeling.
Overduidelijke klantvriendelijkheid & servicegerichtheid. Alles was heel goed verzorgd. Voor de behandeling werd er ook een heel op maat gesneden advies gegeven op de persoonlijke situatie wat voor helderheid zorgt.
Zeer prettige ervaring, duidelijke uitleg, goede en prettige begeleiding. Fijne behandeling.
Een fijne behandeldag.
Prima behandeling gehad.
Super. Veel minder erg dan je denkt.
Leuk team wat je meeneemt op de reis, zeer zeker een aanrader om de transplantatie bij Zantman uit te laten voeren.
Viel weer super mee. Heel blij!
Een zeer deskundig en vriendelijk team. Alles liep voorspoedig en de behandeling was duidelijk.
Hele fijne ervaring. Prettige arts en de rest van verpleegkundigen. Hopelijk valt traject daarna mee. Zeker aan te raden.
De behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Men was zeer vriendelijk en zij vertelden mij continu wat en hoe ze het gingen doen.
Bentincklaan 21 A
3039KG Rotterdam