Goede persoonlijke behandeling, werd goed op mijn gemak gesteld en de behandeling verliep voorspoedig.
Fijne behandeling. Duidelijke uitleg. Voelt deskundig, maar zeker ook persoonlijk.
Goede ervaring. Goed geholpen.
Vanaf het eerste contact tot aan het nazorggesprek is het contact met de arts + assistentes top! Een kliniek met passie voor het vak.
Je wordt vriendelijk onthaald, je krijgt veel uitleg bij elke stap en dit is zeer gewaardeerd.
Een hele fijne ervaring. Ondanks dat het mijn zoveelste keer is, blijft de kwaliteit en klantvriendelijkheid super!
Super goede zorg en een pijnvrije behandeling!
Zeer duidelijke consult gehad. Behandeling viel reuze mee. Nu al blij met het resultaat.
Keurig nette kliniek, Fijn eerste consult gesprek gehad, dat gaf de doorslag.
Aangename ervaring van begin tot einde, goede opvolging.
Zeer goede ervaring, erg vriendelijk personeel, vlotte behandeling. geen tot nauwelijks pijn. Aanrader!
Duidelijk, betrouwbaar, persoonlijk. Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. De artsen kundig en persoonlijk.
Van veel angsten vooraf naar een behandeling die werkelijk met liefde en beste zorg wordt gegeven, wat een energie hebben de dames van Zantman. Geen angsten meer door hen!
Alles tot in de (haar)puntjes goed verzorgd door een geweldig team. Ook goed merkbaar was de sfeer tussen de behandelende dames onderling. Het was een mooie ervaring en voelde soms echt als een ontspannen dagje uit. Hartelijk dank aan alle lieve dames!
Intensiteit viel heel erg mee was eigenlijk heel erg relaxed zonder veel pijn.
Ik heb de transplantatie als heel prettig ervaren. Ik ben van te voren goed geïnformeerd. De arts en verpleegkundigen kwamen kundig en vriendelijk over.
Ervaring voor de tweede keer ook heel goed. vriendelijk en alles in goede sfeer.
Tot de behandeling erg goed, uiteraard telt ook + resultaat hetgeen pas later kan worden beoordeeld.
Erg fijne sfeer en ik ben meerdere keren gerustgesteld.
Je voelt erg op je gemak gemaakt en je merkt de ervaring.
De behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Erg vriendelijk, nemen ruim de tijd voor het creeeren van comfort en duidelijkheid. Absoluut een aanrader. Het voelt namelijk als een dagje spa.
Het duurde even voordat ik een afspraak kon maken i.v.m. persoonlijke uitdagingen die een succesvolle behandeling in de weg stonden. Het team was altijd super lief, open en duidelijk met advies, hulp en steun. De behandeling was snel gepland met een super lieve arts (beide!!) en een hele fijne ont vangst, uitleg en behandeling. Ik raad deze kliniek dan ook echt met 1000% tevredenheid aan.
Geen verrassingen, warm welkom, voelde mij erg veilig en comfortabel, kundig en professioneel!
Ich war nun zum 4. Mal in der Zantman Klinik zwechs Haartransplantation. Die Beratung, Die Behandlung, der Service und das Entgegenkommen der Aerztin un des medizzinisschen Personals waren wie zu vor sehr gut.
Spannend, maar heel goed geholpen.
Bentincklaan 21 A
3039KG Rotterdam