Perfecte deskundigheid en goede service.
Vriendelijk en deskundig personeel. Mooi ook om te zien dat het een hecht team is. Verder duidelijk in planning en communicatie.
Uitermate prettig. Ben ontzettend blij dat dit mogelijk is.
Super relaxte behandeling, je merkt duidelijk de deskundigheid en ervaring.
Ik werd tijdens het consult al heel goed geholpen en kon al snel een behandeling plannen. Bij aankomst een super warm ontvangst met koffie. De artsen zijn heel vriendelijk een ik zou het iedereen aanraden.
Een prettige en snelle en professionele indruk bij mij achtergelaten.
Goede vriendelijke intake, rustig en geen gepush. Werd op gemak gesteld en behandeling is als professioneel ervaren.
Zowel het consultgesprek als de behandeling werd professioneel opgepakt. Bij beide werd alles kundig uitgelegd. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende kliniek.
Fijne, persoonlijke en deskundige behandeling! Voelde mij op mijn gemak.
Zeer tevreden met de ontvangen service. Van het moment dat ik binnenkwam werd ik hartelijk verwelkomd. De deskundigheid van de behandelaars was duidelijk merkbaar, men nam de tijd om vragen te beantwoorden en gaven gedetailleerde uitleg over de behandeling. De behandeling zelf was zeer professioneel en effectief. Ik voelde me op mijn gemak en werd goed verzorgd gedurende het proces. Ik kan Zantman Kliniek zeker aanbevelen aan anderen.
Erg tevreden met de behandeling. Fijn en behulpzaam personeel. Zou het zo aanraden aan familie of vrienden.
Van begin tot einde van behandeling zeer prettig en professioneel geholpen. Erg betrokken personeel en geven je het gevoel voor het beste resultaat te willen gaan.
Goed en persoonlijk verzorgd van intake t/m behandeling. Personeel was vriendelijk en legde alles uit, maakte het naar je zin.
Heel fijn!
Hele fijne kliniek, zeer behulpzaam en kundig. De hele dag gaat snel een professioneel voorbij.
Super behandeling. Alles duidelijk uitgelegd. Tijd voor een grapje en als je iets nodig was of wilde was daar altijd tijd voor.
Zowel consultgesprek, informatie e.d. verliep prettig. N.a.v. gekozen voor Zantman Kliniek. Behandeling, klantvriendelijkheid was erg prettig.
Super fijn personeel met veel aandacht voor je welzijn. Verdovingsprikken zijn even gemeen, maar behandeling zelf is niet pijnlijk. Zodra pijnlijk werd, beetje extra verdoving. Dag gaat snel voorbij.
Gelijk een goed gevoel na het consultgesprek. Scheppen reële verwachtingen. Behandeldag als prettig ervaren. Pijnvrij na de verdovingen. Vriendelijk en deskundig personeel.
Zeer goede ervaring die erg professioneel word uitgevoerd. Zeer tevreden.
Professioneel team met oog voor de patiënt. Goed advies in het voortraject. Behandeling top. Erg goede sfeer op de kliniek!
Jason was heel lief, maar de dames hebben gestreden voor mij zonder pauze! Ze lieten mij niet in de steek en hebben overuren gemaakt!
Ik vond het een aangename ervaring omdat het personeel erg vriendelijk was en ook erg profecioneel.
Fantastisch vanaf het eerste consult tot aan de behandeling.
Tevreden over de behandeldag.
Bentincklaan 21 A
3039KG Rotterdam