Hecht warm deskundig team. Alles was heel duidelijk. Hele goede ervaring.
Prima. Gezellig team. Op alle vragen antwoord gehad.
Vriendelijk personeel, collegiale omgang tussen medewerkers onderling. Alles wordt goed uitgelegd.
Ik heb de behandeling als goed ervaren.
Voelde me in zeer goede handen.
Zeer goed en erg tevreden. Ga zo door!
Vriendelijk en professioneel
Fijne behandeling gehad.
Fijne vlotte behandeling. Geen pijn gehad!!
Hele aardige mensen die duidelijk het beste resultaat voor ogen hebben en niet de meeste winst voor het bedrijf.
Ik heb de behandeling als positief ervaren. Deskundig en aardig personeel.
Prettig voorgesprek en goede informatie tijdens de behandeling, fijne sfeer en goede communicatie. aangename ervaring.
Professionele en respectvolle behandeling. Duidelijke communicatie met op voorhand al een nazorg formulier.
In verband met de jarenlange ervaring heb ik ook voor mijn 2de behandeling gekozen voor Zantman Kliniek. Wederom dik tevreden.
Ook deze 3e behandeling was erg fijn! Deskundig en erg vriendelijk personeel, een fijne sfeer en veel uitleg van wat er gebeuren gaat.
Prettig ervaren. Deskundig en vriendelijk personeel.
Veilig, zorgvuldig, warm, kwaliteit, deskundig, vriendelijk, nauwkeurig, prettige uitleg, waardevol.
Zeer professioneel en persoonlijke behandeling. Behandeling was erg voorspoedig. Professionele indruk.
Prettige behandeling, duidelijke uitleg. Patiënt zijn voorkeuren worden serieus genomen.
Ben erg blij hoe het is gegaan. Bijna helemaal geen pijn gehad. Top service!
Vanaf het consult gesprek voelde het heel goed, ondanks lange dag is de tijd om gevlogen. Heel fijn en kundig medisch team.
Vrijwel perfecte dag. Fijn ontvangst, dag verliep soepel, goede sfeer en vriendelijke medewerkers. Oog voor details en geconcentreerd tot het einde!
Pijnlijk bij de verdoving, maar voor de rest was het een zeer aangename ervaring. Een top team!
Zeer gefocust op het individu, dit ervaar ik als zeer prettig en professioneel.
Erg comfortabel, fijne service.